Folie Xtremeguard V zlave 60-85%
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Folie Xtremeguard V zlave 60-85%
ano staci. foliu ponoris do tej vody trochu oklepes a lepis.
Bolo by mozne pouzit napr. aplikacnu tekutinu od folie ineho vyrobcu?
Netreba, staci ti tu foliu potret mydlovou vodou a lepis.
Tak skusim, co to urobi.
-
Bad.boy
Medium Professional
Hm ziadnu mydlovu vodu pri lepeni skla nepouzivam ale teoreticky, mozem odlepit sklo z telefonu (mam pod nim smeti), ocistit ich v tej mydlovej vode a znova nalepit? 
-
guess.whoo
Redeemer
ano mozes, len to neprezen s tou vodou aby ti nezatiekla do otvorov v predu. maj jej tak akurat a pripravenu servitku, aby si vodu, ktoru vytlacis hned aj zotrel
Tak som tu foliu nalepil. Na zadnu stranu a na boky. Vzadu bez problemov, ale boky nechytilo vobec.
-
guess.whoo
Redeemer
to uz je na sikovnosti a stasti lepica
Dlhu trvanlivost tomu nedavam. Co potom s tym, ked sa odlepi? Da sa nalepit este raz? Alebo mam objednat nahradnu?
Výhoda týchto mokrých fólií je, že ak sa Ti raz nepodarí nalepiť, môžeš ju dať dole a skúšať nanovo.. naposledy som nalepil asi na 10ty pokus, furt sa mi tam dostala nejaká špinka. Akurát včera som ju po vyše roku menil za novú, tentokrát sa to podarilo nalepiť hneď na prvý pokus.
Akurát to bola posledná fólia, sú aj na ebay a spol. takéto mokré fólie?
Akurát to bola posledná fólia, sú aj na ebay a spol. takéto mokré fólie?
Tak ked sa to odlepi, mozem nalepit znovu? Len teraz jjeden rozok je odlepeny, nebude vadit, ze je lepiaca plocha dlho v kontakte so vzduchom?
Neviem, ako to bude po dlhšej dobe.. to som ešte neskúšal, ja som to skúšal len pri aplikovaní folie, kým ešte nevyschla.
Ale včera tú starú som si ešte odložil. Podľa mňa by to malo fungovať, veď tam nie je žiadne lepidlo. Malo by stačiť poriadne opláchnuť v tej vode so saponátom, aby sa zmyli všetky nečistoty a malo by to podľa mňa opäť fungovať.
Ale včera tú starú som si ešte odložil. Podľa mňa by to malo fungovať, veď tam nie je žiadne lepidlo. Malo by stačiť poriadne opláchnuť v tej vode so saponátom, aby sa zmyli všetky nečistoty a malo by to podľa mňa opäť fungovať.
-
guess.whoo
Redeemer
vsak ale uz neshippuju na svk
/tak potom by si mohol posluzit komunite a robit hromadne objednavky
/tak potom by si mohol posluzit komunite a robit hromadne objednavky
Shippuju do CR, odkial mi to preposiela kamarat.
Holder: Ta folia sa dokonale prilepi aj na zaobleny povrch. Ja som s nou lepil Htc one m8, ktore je zaoblene, a bez problemov. Ten lep schne 24h, cize aj ked to vyzera, ze odstava, na druhy den to bude ok. (aspon tak to bolo v mojom pripade) 
Tak sa prilepili aj okraje. Len na dvoch miestach to celkom nesadlo. Ale to je moja nesikovnost.
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2016, 20:40)
Ma niekto skusenosti s lepenim ochranneho skla od tejto firmy? Je postup pri jeho lepeni rovnaky ako pri lepeni folie?
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2016, 20:40)
Ma niekto skusenosti s lepenim ochranneho skla od tejto firmy? Je postup pri jeho lepeni rovnaky ako pri lepeni folie?
Ano. Presiel som si to. Dakujem. Skusal som sklo nalepit na tablet, ale stale sa robia bubliny, ktore neviem vytlacit. Ma niekto skusenosti s lepenim skla na tablet? Alebo je niekto ochotny z KE alebo okolia, ktory by sa bol ochotny na to pozriet? Dakujem.
-
Arkaz
Addict
Chalani nema prosim niekto foma zadnu foliu na s6 edge? Asi pasuje aj z s6. Nakolko uz neposielaju na slovensko. Popripade nrjajy tip ako na ebay alebo aliexpresse hladat takyto typ gumennej folie. Vdaka
-
guess.whoo
Redeemer
objednaj si rovno ochranne sklo, folie su uz passe