Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa tacosi »

Chcem vziat http://www.ejuice.cz/elektronicky-grip- ... -modr-8673
ale rozmery sa lisia z parametrami z ofiko stranky https://www.eleafworld.co.uk/istick-tc40w-e-cig-battery
Nebude to fake? Lebo aj na predposlednom obrazku v prvom linku vidno,ze dislpay ma okienko a inde je to cele "sklicko" v jednom kuse.
Prílohy
121.jpg
121.jpg
121.jpg (28.39 KiB) 2009 zobrazení
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

hlavne je to dost predrazene ...

Za taku cenu uz najdes zo zahranicia sety ako Joyetech eVic VTC Mini 60W alebo kangertech subox mini kde mas v baleni tusim aj dripper and tank, takze mozes postupne experimentovat s RDA ak mas zaujem.

Fejkov (pri vape sa to skor nazyva clone) by som sa az tak nebal. Pri elektronickych cigaretach je to dost bezne, hlavne pri mech modoch.
Napr. authenthic velocity RDA stoji 120$, a klon stoji asi 8$ .. pricom je to v podstate to iste, len kus kovu. Ja momentalne fungujem na komplet clone zostave z fasttech.com, cele ma to vyslo na cca 50€ zo všetkým (1x mech mod, 2x 18650 baterka, nabijacka, RDA, RTA, kanthal odporovy drot asi 5 roznych hrubok, par drip tipov, bavlna, ohm meter, kermamicka pinzeta, nejake nozničky, coil rig ..)
samozrejme pri mech modoch treba byt trochu viac opatrny, v podstate atomizer je napojeny priamo na baterku, treba si stavat vlastne špirálky, vzdy skontrolovat ohmy atd .. nic pre bezneho pouzivatela, ale ja to beriam viacmenej ako hobby, nie ako nahradu cigariet.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

tiez mozem za seba odporucit fasttech, gearbest a efun.top. Ceny ako z velkoskladu, vyrobky su autenticke (ak si vyberies moznost authentic). Len doba dodania je trochu vyssia, pri poslednej objednavke z efun.top to trvalo nejake 2 tyzdne.
DEVZYO1G
Addict
Addict

odkial kupujete kvalitnejsi liquid?

Niektore premium znacky si pytaju kludne aj 20gbp/30ml, co je kur*a vela ak mam este pocitat shipping na slovensko ktory je castokrat vacsi ako cena liquidu.
Naposledy som objednal z http://www.novavapes.co.uk/, celkom fajn ceny. Takisto http://www.bluedotvapors.com/ vyzera zaujimavo. Rozmyslam ze zacnem doma miesat diy, vychadza to ovela vyhodnejsie ako kupovat.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja mam rad moj liquid od Liquy a podobne, na slovensku som to kupoval z ejuice.cz, teraz to ale kupujem z obchodiku v prahe...

Alebo si potom kupim bazy (prichuti stale mam po ehm.) a namiesam si sam.
Kok
Light Professional
Light Professional

Bluedot je celkom fajn, raz som ich skusil. Ale bolo to v dobe ked postovne bolo zadarmo pri objednavke nad 50 dolarov. Nedavno zmenili politiku a zvysili to na 100 dolarov, pricom shipping stoji 45 dolarov ! (nekrestanske).
Naposledy som z premium liquidov skusil Vapeboy. Chalani z UK, normalne u nich stoji 30ml nejakych 17£. Ale prave mali rocne vyrocie a ponukali coupon na -40%off na 1st order. Tak preco nie. A musim povedat ze som rad ze som vyskusal nieco lepsie. Ale fajcit to stale tak zijem na zeleznicnej stanici.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

30ml za 17£? to je celkom dost. tu za rohom chlap predava 4x10ml za 10£
DEVZYO1G
Addict
Addict

to je stale dost, hlavne ak pouzivam dripper co ten liquid fakt žere :D

no nič, začnem miešať doma sám, pozeral som už nejaké komplexnejšie recepty na http://e-liquid-recipes.com/
Kok
Light Professional
Light Professional

nj ale chapes, tu za rohom liquid a hento bolo a je (este mam 1 flasku) uplne nieco ine.
DEVZYO1G
Addict
Addict

neviete kde v BA zoženiem kanthal ?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

jackb

ked si to navmiesas doma 10ml ta bude stat 60 centov
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jackb napísal:30ml za 17£? to je celkom dost. tu za rohom chlap predava 4x10ml za 10£
a nieje lepsie si za par drobnych kupit 100ml bazy?
jackb
Redeemer
Redeemer

mas pravdu, bolo.
nikdy som ale neuvazoval nad tym, ze by som si liquidy miesal sam. no uspora penazi by to bola este vacsia ako ked teraz miniem za mesiac tych £10.

nie som si ale isty, ci sa tie bazy daju legalne kupit cez net a ci ich tie rozne vap obchodiky vobec predavaju
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

liter glycerolu kupis cca za 6€ ktomu nejaky proglycerol nejaky nikotinovy koncentrat a prichute ... zopar pipiet falsticiek a fajcis cely rok za 70€ ... pripadne budes potom nikotin postupne znizovat a prestanes fajcit upnle... na ceskych forach su celkom dobre postupy ..chvilu to trva kym sa to clovek nauci a kym si najde tie svoje top chute ... a niektore musis nechat "dozriet .. " cize chut sa rozvinie za niekolko tyzdnov.. ale je to celkom zabava .. a ked mas nejakych znamych co tahaju elektro da sa na tom celkom slusne zarobit... :D
jackb
Redeemer
Redeemer

ono asi bude problem kupovat tieto chemikalie v Britanii. kedze na kazdej poste na A4 papieri v dvoch stlpcoch zoznam veci, ktore sa nesmu posielat (vratane parfumov a alkoholu)
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

glycerol je bezna latka ktora sa pouziva do na diskotékach na umely dym ... a bazy kupis priamo v anglicku ... pripadne si nechaj doniest od poliakov...
Kok
Light Professional
Light Professional

Chalani ja chapem o com je DYI, tiez sa na to pomaly pripravujem, kedze dost ludi v okoli zacalo vapovat, ale vravim, chcem vyskusat komplexnejsie chute a rad podoporim zacinajucich predajcov. Len pred dvoma mesiacmi som presiel na sub-ohm tak skusam rozne liquidy, predtym som fajcil len Liquu.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Kok

mnohiu online vyrobcovia predavaju tzv. vzorkovky... cize v malych pipetach balenia po 24 36 50 kusov roznych chuti jedina nevyhoda ked si chces vychutnat danu chu treba dobre vycitit vapku
DEVZYO1G
Addict
Addict

Kok napísal:Chalani ja chapem o com je DYI, tiez sa na to pomaly pripravujem, kedze dost ludi v okoli zacalo vapovat, ale vravim, chcem vyskusat komplexnejsie chute a rad podoporim zacinajucich predajcov. Len pred dvoma mesiacmi som presiel na sub-ohm tak skusam rozne liquidy, predtym som fajcil len Liquu.
novavapes z UK, thechosenfew .. to su jedini co ma napadaju a maju decentne ceny. Sameriky potom bluedot vapors, ale tam je poštovné do EU dosť velká pálka.
Kok
Light Professional
Light Professional

akurat tu bafkam ecr_eu od Nova. Pre mna naj pomer cena/vykon co poznam. TCF som skusil Lilith ale to uz je cenovo trosku vyssie ale este vyskusam tie ostatne.
Napísať odpoveď