Vône do auta
Re: Vône do auta
Mali skončiť: Bardejov, Spišská Nová Ves, Michalovce, Rimavská Sobota, Levice, Nové Zámky, Zvolen (pumpy v MI, RS, ZV vraj mali ostať)
Mali ostať: Košice, Prešov, Poprad, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Lučenec, Považská Bystrica, Prievidza, Trenčín, Nitra, Dunajská Streda, Pezinok, Bratislava
Ale bol teraz niekto v niektorom Terne a videl tam tie vône? Ja som bol v lete v LM a som nevidel.
Mali ostať: Košice, Prešov, Poprad, Liptovský Mikuláš, Ružomberok, Lučenec, Považská Bystrica, Prievidza, Trenčín, Nitra, Dunajská Streda, Pezinok, Bratislava
Ale bol teraz niekto v niektorom Terne a videl tam tie vône? Ja som bol v lete v LM a som nevidel.
Vidim, ze hojkarov este stale drzi vona Jahody
)
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Co mi pripomina, pozeral som v KE v hypernove a nebola.
-
Grim
Darca
Mal som to minulý rok, alebo ešte ten predtým a vyprchalo to rýchlejšie ako prd v hangári.
-
tacosi
Moderátor
tiez minuly rok a veruze to dlho nedrzalo.Kupovane v autooleje.Jeden mi este stale zapada prachom v dielni.
-
rufus59
Light Professional
Co odporucate ? Plechovocky ?
-
guess.whoo
Redeemer
ako tu bolo x krat pisane California Scents..vyhodne ich kupis od uzivatela Smejo
-
rufus59
Light Professional
Mal som zuvacku ta vonala intenzivne a pekne. Visna prenikava a silna a potom som mal tropicana ale to bolo slabe.
Ako to vyzera, ta California je plechovka ci sa z toho nieco vytahuje?
-
vendo
Guru
existuju aj nejake kamenne shopy pre tieto vone?
aby som si to mohol ocuchat nazivo
aby som si to mohol ocuchat nazivo
Myslis, ze ti to rozbalia, ocuchas a nekupis? 
-
Michaelo
Hardcore addict
California scents maju na vrchu papierik kde to mozes ocuchat
A dost obchodov ma otvorene vzorky.
Tie vone vydrzia dlho, ale len ked ich mas v aute v priehradke pre spolujazdca. Mam 4 rozne a ziadna z nich neni schopna realne prevonat auto, takze ich skor pouzivam v suflikoch/skrinkach s oblecenim
.
Tie vone vydrzia dlho, ale len ked ich mas v aute v priehradke pre spolujazdca. Mam 4 rozne a ziadna z nich neni schopna realne prevonat auto, takze ich skor pouzivam v suflikoch/skrinkach s oblecenim
Ja mám California scents už asi pol roka v aute (díky smejo) a aj keď ja to už necítim a mám pocit, že to už dávno vyprchalo, tak vždy keď niekto sadne ku mne do auta, tak začne čuchať a povie: "mmm višňa, však?"
lebo si si na nu zvykol, to mas ako s vonavkou
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem, ja som v mojom aute poslednou dobou siel tak raz za mesiac a necitil som to, takze to nemohlo byt zvykom
Ale inak ano, vonaju bozsky.
Tak som si na vase odporucanie kupil Californica Scents - konkretne ananas (ostatne mali vypredane) - neviem to porovnat s ostatnymi ale tato vona sa mi zda taka moc sladka alebo co, v aute si nieco sviezejsie predstavujem - ale aj tak asi skusim este tu visnu (alebo zuvacku) ked je taka ziadana 
Otec si dal do auta práve vôňu pedro a na druhý deň to vraj vyhodil, lebo že to smrdelo ako hovno. Neverím moc tomu, lebo každý píše, že je to pekná vôňa a navyše on tam má kadejakých stromčekov viac, tak možno sa tie vôňe skombinovali.
Ale višňa je top, podľa mňa. Určite kupuj od smeja.
Ale višňa je top, podľa mňa. Určite kupuj od smeja.
Asi to otvoril cele naraz

Ja som raz dal kolegyni višnu, jasne ze to otvorila cele, dala pod celne ked vonku bolo nad 30°C a na druhy den ked sadla do auta mi rano pise ze co som jej to dal, ze to smrdí ako keby jej niekto hodil v aute tycku... 
ja somto otvoril cele ale ten vetracik zavrel... a v pohode akurat ze po mesiaci uz az tak necitim aj ked mam otvorene