vš intrak spolubyvajuca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

vš intrak spolubyvajuca

Príspevok od používateľa pinguin11 »

Ahojte mame taky problem nasa spolubyvajuca sa sprchuje nepravidelne a potom neprijemne zapacha neviem ako jej to mam korektne naznacit/povedat aby som ju neurazila
priklad zo zivota: ma brigadu kde pracuje pri konoch nedavno odtial prisla okolo obeda, a vobec nesla do sprchy cely den ani vecer az na druhy den rano :/
melonSVK
King
King

Re: vš intrak spolubyvajuca

Príspevok od používateľa melonSVK »

Kupte jej sprchac k sviatku.

A teraz vazne. Mame jej to povedat my nech sa sprchuje alebo co? Co za radu cakas? Mozno si to sama neuvedomuje a ked o probleme nevie, tak pre nu ziadny problem neexistuje.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

na toto "posadnutie sprchovanim" mam svoj nazor a zdielam ho s Georgom Carlinom

ale mno, ak naozaj smrdi, ze fakt smrdi, tak tam je problem, ale ak ju jemne zacitis a vadi ti to a vyzadujes aby hned naklusala do sprchy tak mas imo ty problem
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

vendo ver tomu, ze ked sa mota pol dna kolo koni, tak to nie je o tom, ze ju zacitis...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

je ine kydat pol dna hnoj v stajni a ine kdesi vonku drzat kona na voditku zatial co sa nejake bohate decko na nom prevezie dva okruhy v ohradke

nevieme co tam robi takze spekulacie si nehajme pre seba a pocitajme len "smrad cloveka"
teda tak to aspon vnimam ja, neberem konske vone v uvahu, len ludske
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keby sa vrátila domov a smrdela od koňa, tak by som ju s úsmevom podpichol, či sa válala v hnoji. Tam je to myslím prirodzené, že napáchne od hnoja a keby to mne niekto povedal, tak by som to nezobral zle.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Asi takto :
Intervention.jpg
"Prepáč, máme ťa radi, ale keď sa vrátiš z brigády, idú z teba vlnovky znázorňujúce zápach."
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

zeny si v tychto veciach nevedia dat rady... mam kolegyne ktore hovoria o jednej dalsej ze smrdi... raz prisli za mnou a sa ma spytali ako sa povie pazucha po slovensky... odvtedy dievca volaju pazucha... hrozne, niekedy staci byt uprimny
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne tak. Ja by som bol radšej, keby mi niekto povedal, že ma je cítiť, ako keby som mal dostať po čase nejakú prezívku.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

staci ze clovek 15 minut sedi na koni a smrdi za koninou, ale to sa staci prezliect ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Kde sú teraz všetci tí, čo sa sprchujú vodou bez šamponov? Toľko zástancov, a zrazu sa neozve ani jeden :)

Treba jej to pekne povedať, že z nej cítiť tie kone, a nech ide do sprchy. Horšie je, ak to ani sprcha neprebije. Keď som pracoval v kuchyni na work&travel, tak tam človek tak napáchol, že mohol mať aj 10 minútovú sprchu, ale tie mastnoty z neho proste bolo cítiť. Myslím ale že pach zvieraťa ide zmyť bez problémov, dokonca by to prebyla aj voňavkou bez sprchy. Takže je to iba o tom, že o tom nevie. Ona to necíti, keď je s tým pachom v kontakte stále. Treba jej to povedať
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Som mal kamosku co chodila jazdit na kone a cela smrdela ako kon a to sa sprchovala (myslim) fakt sa tym da dost napachnut
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

audiotrack napísal:Ona to necíti, keď je s tým pachom v kontakte stále.
Toto mi pripomenulo. Môj kamoš mal fredku. Stále keď som šiel k nemu a otvoril dvere hneď som zacítil ten špecifický pach. Hovoril som mu že to trochu zapácha, ale on ju už mal pár rokov tak to necítil. Samozrejme nič nemám proti zvieratám, práve naopak :)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

ty kokos tak nech sa castejsie sprchuje alebo rovno kupe ked je vana dnes je dost pripravkov, detto s pranim (to ci sa urazi by som mal v trubke), ako ja obdivujem uz ludi ktory dokazu zit na intraku a nie to este so smradlavou pisulou :mrgreen:

+ ti este odporucam skusit tuto gulku, ked je vacsi priestor kludne aj dve naraz, ja to pouzivam pravidelne kvoli smetiu ked chodim vysypavat (som dost haklivy na pachy)

http://osviezovace-vzduchu.heureka.sk/a ... chu-75-ml/

dostat ju bezne v tescu
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

audiotrack napísal:Kde sú teraz všetci tí, čo sa sprchujú vodou bez šamponov? atď.
Hlásim sa! Sprchový gél používam iba pri holení už 3 roky a nikto sa zatiaľ nesťažoval, ani som si nevšimol, že by sa niekto snažil niečo naznačiť. Šampón používam ako všetci ostatní.
Mám jedného kamaráta, ktorý istú dobu smrdel potom skoro stále. Začali sme si ho doberať a odvtedy nebol problém :smt033
Treba občas ustrúsiť nejakú poznámku dve, potom sa niekoho spýta, či naozaj smrdí. Zrazu bude po probléme. Rozhodne lepšie ako o tom mlčať :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

byvalej sestra tiez robi pri konoch dennodenne, a absolutne mi ten pach nevadil... ovela horsie je ked clovek smrdi za potom, alebo fakt tak hnusne ked sa dakto tyzden nesprchuje... fotrov kamos zase robil na druzstve a zvykol pachnut za silazou, to bolo odost horsie nez konina...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

niektori ludia maju problemtickejsie potenie ako ini. poznam par, ktorym nezaberaju obycajne antiperspiranty a davat na seba driklor tiez nie je sranda (tolko chemie)
ak to je vsak skor pripad zanedbanej hygieny treba to otvorene povedat a nie mlcat
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ked clovek pracuje pri konoch tak vzdy je potom citit, mala by ist do sprchy ihned ako pride domov
Napísať odpoveď