http://azetbattle.sk
Azetbattle
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Azetbattle
To je čo za podivnosť? To mám doma urobiť jednu z tých tém a tam potom čo celý deň?
Takéto niečo som teda ešte nevidel a ten web toho tiež veľa nepovie.
Takéto niečo som teda ešte nevidel a ten web toho tiež veľa nepovie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie doma ale priamo tam na mieste (mas tam dole jasny harmonogram) 
Povedal by som ze temy mas len takto hrubo nacrtnute aby si vedel do coho pojdes, ale realne zadanie dostanes az na mieste.
Povedal by som ze temy mas len takto hrubo nacrtnute aby si vedel do coho pojdes, ale realne zadanie dostanes az na mieste.
No ani by ma nenapadlo ísť tam bez ničoho. Vyberiem tému, vytvorím si všetko potrebné doma, tam to akurát upravím do výslednej podoby. Neviem si predstaviť nejaký hlbší zmysel takejto akcie, to mohli rovno vypísať súťaž o najlepšie riešenie, ako sa to zvyčajne robí. Táto organizácia "za deň" mi nedáva zmysel.
A teda preto sa pýtam kompetentného audiotracka, osvetli mi trochu, čo si od tohoto azet sľubuje?
A teda preto sa pýtam kompetentného audiotracka, osvetli mi trochu, čo si od tohoto azet sľubuje?
Je to hackaton ako každý iný. Nevidím v tom žiadny problém
Ľudia, ktorí sa chcú prísť prekonať, zabaviť a v konečnom dôsledku aj zamestnať (aspoň podľa toho aké odmeny sú v hre) si predbežne vyberú tému, ktorá ich zaujala a v deň podujatia ju vypracujú s pomocou konzultantov. Pripravovať si niečo dopredu by nebolo z môjho pohľadu fér. Škoda že to nemám bližšie, možno nabudúce 
-
audiotrack
VIP
prepáč BX, ale myslel som si že máš viac inteligencie. Keď je tam presne napísané "Stačí, keď si vyberieš jednu tému, prihlásiš seba alebo svoj tím, za 1 deň ju spracuješ a odprezentuješ." tak asi že to nemáš robiť dopredu doma. Ak niekto príde s hotovým riešením, tak ho mentori ktorí budú obchádzať riešiteľov hneď odhalia a pošlú domov. Okrem toho, neviem ako chceš doma pripraviť svoje riešenie na server ktorý nemáš. Myslel som, že je ti jasná podstata hackathonov. Nie je to nič nové, aj facebook hiruje ľudí na takýchto svojich akciach.BX napísal:No ani by ma nenapadlo ísť tam bez ničoho. Vyberiem tému, vytvorím si všetko potrebné doma, tam to akurát upravím do výslednej podoby. Neviem si predstaviť nejaký hlbší zmysel takejto akcie, to mohli rovno vypísať súťaž o najlepšie riešenie, ako sa to zvyčajne robí. Táto organizácia "za deň" mi nedáva zmysel.
A hlbší zmysel je tam tiež napísaný, tiež nevidím zmysel písať ti to druhýkrát. Pre uchádzačov je tam možnosť zarobiť si, získať prácu a naučiť sa niečo nové. Pre nás je tam možnosť získať talentovaných ľudí do nášho tímu.
a co ak niekto uz nieco take podobne resp. to iste robil ? tie appky nie su az tak originalne, za to ho organizatori vyhodia ?
-
audiotrack
VIP
Nie
Ale to sú na takýchto akciách bežne zadané témy až takto konkrétne? Veď tá pravá zábava je vtedy, keď dopredu neviem, čo idem robiť. Tieto témy mi prídu až príliš konkrétne zadané. Viem sa na ne až príliš pripraviť. Uniká mi preto zmysel toho jedno-dňového akože maratónu.
-
audiotrack
VIP
Su zadane konkretne, aby vedeli co sa tu riesi a co ich v azete caka. Primarne chceme tych, co idu zamakat o pracu, nie o 300 eur. Navysie tie ich napady vieme potom realne rozvinut a/alebo implementovat. Programovanie hry na cas nam nic neda
A nehladame produktaka, ale programatora. Je zadanie, chceme vidiet ako ho vie implementovat. Tak to funguje aj v praxi. Mas ulohu a team, a ocakava sa funkcny prototyp v stanovenom caae
A nehladame produktaka, ale programatora. Je zadanie, chceme vidiet ako ho vie implementovat. Tak to funguje aj v praxi. Mas ulohu a team, a ocakava sa funkcny prototyp v stanovenom caae
No presne na toto vysvetlenie som čakal. A v takomto prípade mi to stále príde trochu divné.
Keď chcem nalákať študentov a jednotlivcov, tak by som bol práve zvedavý, ako si poradia s nejakou úlohou, o ktorej dopredu nevedia. Takže by som napísal niečo ako "poďte si vyskúšať deň v azete a dokážte nám, že na to máte" Výpisem pár okruhov, možné technológie a konkrétne témy by si vyberali až na mieste. Nech vedia do čoho idú, ale len približne.
Na druhú stranu, ak by som chcel nalákať malé firmy a šikovnejších jednotlivcov pre potenciálny rozvoj, vypíšem konkrétne témy a zorganizujem nejakú akože "konferenciu" na prezentáciu projektov.
No a tento azetbattle mi príde ako mačkopes. Ani pre jedných, ani pre druhých.
Keď chcem nalákať študentov a jednotlivcov, tak by som bol práve zvedavý, ako si poradia s nejakou úlohou, o ktorej dopredu nevedia. Takže by som napísal niečo ako "poďte si vyskúšať deň v azete a dokážte nám, že na to máte" Výpisem pár okruhov, možné technológie a konkrétne témy by si vyberali až na mieste. Nech vedia do čoho idú, ale len približne.
Na druhú stranu, ak by som chcel nalákať malé firmy a šikovnejších jednotlivcov pre potenciálny rozvoj, vypíšem konkrétne témy a zorganizujem nejakú akože "konferenciu" na prezentáciu projektov.
No a tento azetbattle mi príde ako mačkopes. Ani pre jedných, ani pre druhých.
tiez mi to prijde taky mackopes... bud sa tvarim akoze som devjam a teda temu oznamim az na mieste, alebo je to nabor, temy ohlasim dopredu a tam sa uz iba prezentuje.
predpokladam ze vacsina ludi co tam pojde bude mat vopred vypracovane zadania a potom to akurat na mieste odprezentuju.
tych tem je tam tiez strasne vela, podobnych projektov bude asi minimum takze nejaka "battle" tam tiez asi moc k videniu nebude...
predpokladam ze vacsina ludi co tam pojde bude mat vopred vypracovane zadania a potom to akurat na mieste odprezentuju.
tych tem je tam tiez strasne vela, podobnych projektov bude asi minimum takze nejaka "battle" tam tiez asi moc k videniu nebude...
@audiotrack Keby som v téme mal použiť PHP, myslí sa čisté PHP alebo aj nejaký framework?
-
audiotrack
VIP
ak požiješ framework, nebudeš za to nijako penalizovaný. Tie veci sú ale čiastkové projekty (žiaden komplexný web s administráciou a čo ja viem čím) takže tým že použiješ framework v podstate nič nezískaš, iba si spravíš svoj systém zbytočné robustný a možno zbytočne pomalý a to všetko len aby si použil jednu jeho nejakú triedu ktorú si za 10 minút spravíš aj sám 
Dík, a ako to je s týmami? V harmonograme je že rozdelenie do tímov. Ale keď sa prihlasujem tak môžem vybrať že pracovať budem aj sám?
-
audiotrack
VIP
Mozes aj sam