Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
HD330, su ale naročnejšie na zdroj, tak s integrovanou zvukovkou to nemusi byť uplne ok. Alebo HD 681 Evo.
-
galbavymartin
Light Professional
Bluetooth slúchadla do 100€? Najlepšie vyrovnaný zvuk. Pozeral som na Javra Move Wireless
-
Ryan Giggs
VIP
V tejto cene sa velmi neda cakat rovny zvuk. Kazdopadne velmi chvalene su Meelectronics Matrix 2. Tie vraj hraju nadpriemerne (na schopnosti BT).
-
galbavymartin
Light Professional
Super, díky za tip. Čo pozerám viac sa oplatia zo zahraničia. A o bluetooth in-ear nevieš?
-
Ryan Giggs
VIP
In earov vela nie je a hlavne ziadne z nich nie su wireless. Vzdy ide kabel minimalne od jedneho k druhemu sluchadlu. A vacsina ma este nejaku tu skatulu (bud priamo na sluchadle alebo na drote) naviac kde mas tu elektroniku.
Jedny z mala ktore su skladnejsie robi JBL. A prave bezkablove spunty ma momentalne ako novinku Onkyo, ale este sa to nepredava. A bude to asi o dost drahsie ako tvoj rozpocet.
Jedny z mala ktore su skladnejsie robi JBL. A prave bezkablove spunty ma momentalne ako novinku Onkyo, ale este sa to nepredava. A bude to asi o dost drahsie ako tvoj rozpocet.
-
galbavymartin
Light Professional
To viem, že ide kábel a pravdepodobne by mi to nevadilo. Len nechcem ťahať kábel do mobilu poprípade cez Apple Watch spárovať.
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem co mozes mat za problem s kablom v mobile...
Kazdopadne cakaj podstatne horsi zvuk ako u kablovych sluchadiel.
Chcem daco kupit pre moje ATH-AD500. Ako uz bolo 100x spomenute idealne je FiiO E10K OLYMPUS 2. Cenovo to nieje horibilna cena (80€) ale nezda sa mi adekvatna k cene sluchatok.
Zapocul som tu aj radu zo zahranicia na Topping TP-D1 MKII, SMSL M2, xDuoo XD-03
Nejake rady?
Mam v tom troska gulas
Dik.
Zapocul som tu aj radu zo zahranicia na Topping TP-D1 MKII, SMSL M2, xDuoo XD-03
Nejake rady?
Mam v tom troska gulas
Dik.
-
Ryan Giggs
VIP
Nemyslim zeby to bolo neadekvatne. Navyse to uzivi aj narocnejsie sluchadla, takze pri pripadnom upgrade sluchadiel mas vystarane.
-
galbavymartin
Light Professional
V mobile ani nie ale Apple Watch sa dajú použiť samostatne na hudbu a tam je len bluetooth. Podstatne horší zvuk čakám.Ryan Giggs napísal:Neviem co mozes mat za problem s kablom v mobile...
-
Ryan Giggs
VIP
To sa z tych hodiniek toho vela nenapocuvas.
[quote="wladas"]Chcem daco kupit pre moje ATH-AD500. Ako uz bolo 100x spomenute idealne je FiiO E10K OLYMPUS 2. Cenovo to nieje horibilna cena (80€) ale nezda sa mi adekvatna k cene sluchatok.
Nejake rady?
- najlepsie je si ich vypocut a tak porovnat, pretoze kazdy preferujeme trochu iny zvuk,
skus pozriet nejaky kamenny shop napr v Rakusku orientovany na audio,mavaju vela produktov na priame oskusanie
Nejake rady?
- najlepsie je si ich vypocut a tak porovnat, pretoze kazdy preferujeme trochu iny zvuk,
skus pozriet nejaky kamenny shop napr v Rakusku orientovany na audio,mavaju vela produktov na priame oskusanie
Uz som objednal E10K. Pri najhorsom vratim.
Edit: Tak zatial spokojnost. Pekne a kvalitne prevedenie. Hned to hraje lepsie. Uz len upgradnut sluchatka niekedy v buducnosti
Edit: Tak zatial spokojnost. Pekne a kvalitne prevedenie. Hned to hraje lepsie. Uz len upgradnut sluchatka niekedy v buducnosti
-
galbavymartin
Light Professional
Ak by som nakoniec išiel do drôtových tak asi takto:
Etymotic Research mc5
Čo poviete?
Etymotic Research mc5
Čo poviete?
-
Ryan Giggs
VIP
U mc5 sa o vyrovnanom zvuku hovorit neda. Tie maju az prilis potlacene basy na ukor vysok a stredov. Navyse do 100 € je kupis lepsie sluchadla.
Napr. Vsonic GR07
Napr. Vsonic GR07
-
galbavymartin
Light Professional
Tak ale čo som čítal majú analytický zvuk, čistý čo by som možno viac uprednostnil.
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Vsonicy hraju technicky daleko lepsie, takze su este analytickejsie. Len s nie tak ostrym zvukom.
-
galbavymartin
Light Professional
O tomto si nepočul? Brainwavz BLU-100 Bluetooth IEMs
-
Ryan Giggs
VIP
Tie sluchadla nepoznam. Ale vzhľadom k cene a nazorom na ne by som toho veľa nečakal.
-
galbavymartin
Light Professional