Loto, Euromiliony
-
pan_piroztek
Novice
Re: Loto, Euromiliony
ja podavam pravidelne, vylucne ciselne loterie, mam budget 20€ mesacne. vy zvyknete minut kolko?
Niekedy rok alebo dva nic, potom dam tiket ci dva a zase rok nic.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A navratnost/vyhry odkedy podavas?pan_piroztek napísal:ja podavam pravidelne, vylucne ciselne loterie, mam budget 20€ mesacne. vy zvyknete minut kolko?
Obcas si podam ci uz Lotto alebo EuroMiliony. Nic pravidelne ale, vyhral som najviac 25eur, a tak isto poznam cloveka, ktory vyhral zo 100k.
1/ nie
2/ asi 20€, bez systemu
3/ osobne nie
Pridal by som 4. otazku, resp. pre vsetky tri doplnit, ci podavate aj system, ak ano, aky, prip. ak poznate niekoho kto vyhral, ci podava system, 5 z 35 vyhravaju pravidelne ludia z 3 okresov, uz to nebude len nahoda, skoda ze nezverejnuju aspon ci podali system alebo nie, prip. aj aky, lebo potom je to uz hazard, ale takto mozu bohati podavat a vyhravat aj opakovane. Ja zom skusal parkrat system 7, kde to este je pomerne lacne, no nevyhral som ani cent, ale da sa podat aj system 14 a z 35 cisel, ked staci uhadnut 5, to uz je velka sanca.
2/ asi 20€, bez systemu
3/ osobne nie
Pridal by som 4. otazku, resp. pre vsetky tri doplnit, ci podavate aj system, ak ano, aky, prip. ak poznate niekoho kto vyhral, ci podava system, 5 z 35 vyhravaju pravidelne ludia z 3 okresov, uz to nebude len nahoda, skoda ze nezverejnuju aspon ci podali system alebo nie, prip. aj aky, lebo potom je to uz hazard, ale takto mozu bohati podavat a vyhravat aj opakovane. Ja zom skusal parkrat system 7, kde to este je pomerne lacne, no nevyhral som ani cent, ale da sa podat aj system 14 a z 35 cisel, ked staci uhadnut 5, to uz je velka sanca.
-
pan_piroztek
Novice
3. rok, zatial mi to vychádza cca 55% návratnosť (priemerne strata 100-120€ ročne). Viem že to nevyzerá veľmi výhodne, ale stačí raz mať trochu väčšie šťastie a zásadne sa to môže otočiť. Zdá sa mi to pod kotrolou bez katastrofálnych strát kde by som to pociťoval. Hlavne to mať pod kontrolou.Soviet napísal: A navratnost/vyhry odkedy podavas?
naozaj z okresov? nezverejnuju sa nahodou iba kraje? lebo tych zasa tolko nie je a je to velmi pravdepodobne, ze sa budu opakovat. aj ked v tomto state by bol zazrak, keby to nebolo dopredu dohodnute.
Hughito ja som pred par rokmi zo zaujimavosti porovnaval nejake zakladne loto hry tusim slovensko loto, euromiliony a keno uz si nepamatam ktore bolo percentualne ,,vyhodnejsie,, ale v kazdom pripade vsetky pravdepodobnosti perfektnej vyhry (uhadnutie vsetkych pozadovanych cislis) sa vsade blizilo k nule rozdieli boli niekde na urovni x10^(-7).hughito napísal:Inak dá sa, resp. vie niekto určiť, ktorá z týchto x hier má % najvyššiu šancu na výhru ? Samozrejme, nemyslím jackpot, ale proste aspoň nejakú výhru - ide o tú percentuálnu šancu. Lebo tie hry sa celkom líšia a či proste nie je nejaký z nich "najlepšia."
Z cisto racionalneho hladiska sa tieto loterioriove hry neoplatia hrat, skor je to o tom ci si clovek ze sa nanho stastie usmeje
M142 - ano, su to kraje, ale aj tak sa to opakuje velmi casto a uz aj komentare tam su ze stale tie iste kraje. Stale nechapem preco to nejde nazivo, ved to si priamo pyta podvod.
Neviete ci ta nova hra o miliony za zrebuje live ci nie?
Chcel by som ozivit temu SYSTEM, pouziva to niekto?
Neviete ci ta nova hra o miliony za zrebuje live ci nie?
Chcel by som ozivit temu SYSTEM, pouziva to niekto?
-
Scorpion90
King
1/nie, v živote som vsadil Sportku mozno 10x. Som presvedceny, ze o osude hlavnych vyhier je rozhodnute este pred zrebovanim..
A aj keby nebolo, tak sanca vyhrat nejaku vyssiu sumu je 1 k milionom, co je menej ako ze ma trafi blesk
2/ cca 4€
3/ nie
2/ cca 4€
3/ nie
1 - podávam pravidelne LOTO už niečo vyše roka. Teraz som začal aj EUROJACKPOT. Neočakávam, že by mi padla prvá cena. Skôr je to len také pokúšanie šťastia.
2 - najvyššia výhra bola niečo cez 28€. Bola to štvrtá cena v LOTO.
3 - nepoznám nikoho, kto by vyhral nejakú vyššiu čiastku.
2 - najvyššia výhra bola niečo cez 28€. Bola to štvrtá cena v LOTO.
3 - nepoznám nikoho, kto by vyhral nejakú vyššiu čiastku.
stale to na fb opakuju, v pripade ze sa chces zucastnit zrebovania, tak nie je problem. preco to ide zo zaznamu neviem, ale povedzme si pravdu, ak je to naozaj podvod, tak maju ovela sofistikovanejsie metody ako len zrebovat a nahrat to odznova.Dreamer napísal:M142 - ano, su to kraje, ale aj tak sa to opakuje velmi casto a uz aj komentare tam su ze stale tie iste kraje. Stale nechapem preco to nejde nazivo, ved to si priamo pyta podvod.
co sa tyka systemu, tak raz, ked som mal vyssiu ciastku penazi na ucte mi zadrbalo a na loto som skusil system, myslim 9 cisel? uz si nepamatam, ale zaplatil som na jedno zrebovanie 160e. vyhral som 500, tak som to skusil este raz a hadaj, co som z toho mal? ano presne tak, holy kkt
M142 - mne sa tiez nezda ze by to bol podvod, ale je predsa jednoduchsie aby to slo nazivo, myslim ze by ziskali aj viac penazi, ludia by viac podavali ak by to bolo nazivo.
K tomu systemu, vzdy to nevyjde, ale pri vyssom a mozno nejakej metode a pod., neviem. Ty si podaval klasicke loto, ze a druhykrat si dal tiez system 9?
K tomu systemu, vzdy to nevyjde, ale pri vyssom a mozno nejakej metode a pod., neviem. Ty si podaval klasicke loto, ze a druhykrat si dal tiez system 9?
-
pan_piroztek
Novice
o čom ten systém vôbec je? Nenašiel som nejaké dobré vysvetlenie
System je moznost tipovat viac cisel a zvysit si sancu na vyhru, napr. Loto sa tipuje 6 cisel, ak das system 7, tipujes 7, ak system 8, mozes tipovat az 8 cisel... No tie vyssie systemu su uz drahe, stovky aj tisicky Eur za tip.
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2016, 18:35)
Zvyknem si tip overovat cez stranky Tipos, ked mam 10 stlpcov, je jednoduchsie pouzit "Overenie potvrdenia", natukam 3 cisla a nemusim opisovat 60 dvojcifernych.
Vcera som si to tiez overil, vypisalo nieco ako "bez vyhry", tak som to neriesil, no nezatvoril som zalozku a dnes som si tam vsimol text: "Overenie výhry, ktorá vznikla pri večernom žrebovaní je k dispozícii na druhý deň, spravidla od 05:00", no ja som si to overoval mozno hodinu po zrebovani, tak ako to ze mi to vyhodilo odpoved, tak som len tak znova zadal tie 3 cisla a sokovalo ma ked na mna vyskocilo: "Gratulujeme k výhre vo výške 4,20€."
Urcite som to vcera zadaval a urcite tie iste cisla aj datum, lebo som ich mal v pamati, som si isty ze vcera tam vyhra nebola, nebolo tam ani ze cisla sa este nezrebovali, presny text si nepamatam, ale ten rozdiel by som si vsimol.
Co to ma znamenat, vedome alebo nevedome podvadzaju?? Zaujima ma to, tak to nabuduce vyskusam znova, mozete aj vy, zadajte po zrebovani cisla na stranke "overenie potvrdenia", potom znova na dalsi den, som velmi zvedavy ako to je.
Tak som skusal uz teraz, zadaval som seriove cisla hned za tym mojim, vyse 20 a na vsetkych vysla rovnaka vyhra, ako to je mozne? Potom som zadal uplne vymyslene seriove cislo a uz bol text iny: "Zadaným údajom nevyhovuje žiadna stávka." - toto sa mi vcera rozhodne nezobrazilo.
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2016, 18:35)
Zvyknem si tip overovat cez stranky Tipos, ked mam 10 stlpcov, je jednoduchsie pouzit "Overenie potvrdenia", natukam 3 cisla a nemusim opisovat 60 dvojcifernych.
Vcera som si to tiez overil, vypisalo nieco ako "bez vyhry", tak som to neriesil, no nezatvoril som zalozku a dnes som si tam vsimol text: "Overenie výhry, ktorá vznikla pri večernom žrebovaní je k dispozícii na druhý deň, spravidla od 05:00", no ja som si to overoval mozno hodinu po zrebovani, tak ako to ze mi to vyhodilo odpoved, tak som len tak znova zadal tie 3 cisla a sokovalo ma ked na mna vyskocilo: "Gratulujeme k výhre vo výške 4,20€."
Urcite som to vcera zadaval a urcite tie iste cisla aj datum, lebo som ich mal v pamati, som si isty ze vcera tam vyhra nebola, nebolo tam ani ze cisla sa este nezrebovali, presny text si nepamatam, ale ten rozdiel by som si vsimol.
Co to ma znamenat, vedome alebo nevedome podvadzaju?? Zaujima ma to, tak to nabuduce vyskusam znova, mozete aj vy, zadajte po zrebovani cisla na stranke "overenie potvrdenia", potom znova na dalsi den, som velmi zvedavy ako to je.
Tak som skusal uz teraz, zadaval som seriove cisla hned za tym mojim, vyse 20 a na vsetkych vysla rovnaka vyhra, ako to je mozne? Potom som zadal uplne vymyslene seriove cislo a uz bol text iny: "Zadaným údajom nevyhovuje žiadna stávka." - toto sa mi vcera rozhodne nezobrazilo.
Čomu nerozumieš?
Overenie výhry bralo včerajšie výsledky až od dnes 5:00.
Čiže ty keď si to overiť hodinu po žrebovaní, tak logicky ti to hodilo bez výhry, lebo nedeľné žrebovanie sa ešte nebralo do úvahy.
Overenie výhry bralo včerajšie výsledky až od dnes 5:00.
Čiže ty keď si to overiť hodinu po žrebovaní, tak logicky ti to hodilo bez výhry, lebo nedeľné žrebovanie sa ešte nebralo do úvahy.
Nie, ja som zadal specialne seriove cislo, aj datum a cislo terminalu, spolu to je nezamenitelne. Ak este informacia nebola aktualizovana, mala by sa zobrazit prislusna sprava, mozno "zrebovanie este neprebehlo", alebo "informacia este nie je dostupna", ale "bez vyhry" je nespravna a nepravdiva sprava.
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2016, 21:06)
Dnesne zaujimave vyzrebovane cisla:
Loto: 3 8 9 10 11 36 41
Loto 5z35: 2 11 12 21 24
Inak jackpot je stale iba 300 000€, napriek tomu ze nepadla ziadna velka vyhra, nemalo by sa to pravidelne navysovat? Tiez superjackpot sa navysil iba minimalne.
//autoeditácia príspevku (11 Máj 2016, 21:06)
Dnesne zaujimave vyzrebovane cisla:
Loto: 3 8 9 10 11 36 41
Loto 5z35: 2 11 12 21 24
Inak jackpot je stale iba 300 000€, napriek tomu ze nepadla ziadna velka vyhra, nemalo by sa to pravidelne navysovat? Tiez superjackpot sa navysil iba minimalne.
Navysovanie Lota funguje tak, ze ked dnes podaju ludia za 200 000 eur tikety, tak polovica ide na vyhru a polovica statu. Ak teda podali kvoli malej vyhre ludia malo tiketov, tak z toho isla polovica na vyhry a o tolko sa ma zvysit vyhra.
to je blbost, najprv sa vyplatia vyhry a zisk sa uz deli medzi stat a jackpot. pravy dovod preco sa jackpot nenavysil je ten, ze teoreticky je po vyhre na 0e a postupne sa zvysuje. keby ale pri jackpote svietila nula, tak to ludi tolko nelaka, preto prevadzkovatel garantuje vyplatenie 300 000e jackpotu, ak je jackpot nizsi ako tato suma. takze aj ked vidis pri jackpote toto cislo, tak realne to je ovela menej, teraz sa bude par zrebovani nabalovat a az tu 300 tisicovu hranicu prerazi, tak sa tato suma zacne znova navysovat.
Tiez sa mi to zdalo divne, kedze tam je toto:
Vklad: 450 709,60 €
Na výhry: 412 677,40 €
Inak sa mi zda, ze tych 300 tisic nedavno padlo, tak ci tak, co sa stane ak je ta realna hodnota napr. 50 tisic a padne tych 300 tisic, vyhru zrejme musia vyplatit celu, potom je realna, neviditelna hodnota minusova?
Vklad: 450 709,60 €
Na výhry: 412 677,40 €
Inak sa mi zda, ze tych 300 tisic nedavno padlo, tak ci tak, co sa stane ak je ta realna hodnota napr. 50 tisic a padne tych 300 tisic, vyhru zrejme musia vyplatit celu, potom je realna, neviditelna hodnota minusova?