Problém s certifikátom google
Problém s certifikátom google
Ahojte,
Neviem prečo mi mozila vždy vyhodí problém s certifikátom keď dačo hľadám cez google.
Ale akonáhle na to kliknem 2x tak sa hlásenie nezobrazuje, už som mozillu aj preinštaloval a nepomohlo to.
Na viac vždy keď zapenm mozillu mi to hodí 2 karty , ktoré boli otvorené pri pôvodnom nastavení mozilly a ani to neviem dáko zmeniť.
Stretol sa niekto z vás už s tým?
Ďakujem
Neviem prečo mi mozila vždy vyhodí problém s certifikátom keď dačo hľadám cez google.
Ale akonáhle na to kliknem 2x tak sa hlásenie nezobrazuje, už som mozillu aj preinštaloval a nepomohlo to.
Na viac vždy keď zapenm mozillu mi to hodí 2 karty , ktoré boli otvorené pri pôvodnom nastavení mozilly a ani to neviem dáko zmeniť.
Stretol sa niekto z vás už s tým?
Ďakujem
Re: Problém s certifikátom google
Dátum v PC máš nastavený dobre ?
Hej všetko bolo v poriadku a už sa to neukazuje akonáhle som vymazal Eset, odvtedy sa mi to neukázalo
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A nezabudni ešte aktualizovať Mozillu.
Skus Chrome - tam to robi tiez?
Ak ano, skus prebehnut PC Malwarebytesom.
Ak ano, skus prebehnut PC Malwarebytesom.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
odstránil eset a prestalo to robiť
, to eset ťa varoval a ty ho odstrániš 
buďto máš zle nastavený dátum a čas v PC alebo vírus poprípade zle nastasvené DNS.
hoď sem výpis z HJT.
buďto máš zle nastavený dátum a čas v PC alebo vírus poprípade zle nastasvené DNS.
hoď sem výpis z HJT.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mne to robilo v práci na jednom PC kvôli zastaralej verzii prehliadača.
Čas bol nastavený korektne nemaj strach to som si pozrel ako prvé.
tak nerátam, že by som mal v PC vírus nakoľko som ho dostal len ten deň so servisu kde robili, kompletný reinštal ale mám rád ľudí, ktorý vide do budúcnosti
.
hold vymazal som ešte a všetky problémy zmizli takže rátam, že to bolo v ešte nakoľko keď som ho dal naspať tak sa problémy vrátili ale rátam, že niektorý užívatelia sú tu múdrejší ako ostatný
Ale pohoda aj taký sú
rátam, že asi mi znížia aj karmu ale čo už hold sme sme taký dobrý národ tak prečo nie.
V pondelok to budem riešiť s podporou esetu cez telefón prečo to robí pri ich verzii 9.
Ďakuem ale ostatným za pomoc.
tak nerátam, že by som mal v PC vírus nakoľko som ho dostal len ten deň so servisu kde robili, kompletný reinštal ale mám rád ľudí, ktorý vide do budúcnosti
hold vymazal som ešte a všetky problémy zmizli takže rátam, že to bolo v ešte nakoľko keď som ho dal naspať tak sa problémy vrátili ale rátam, že niektorý užívatelia sú tu múdrejší ako ostatný
Ale pohoda aj taký sú
V pondelok to budem riešiť s podporou esetu cez telefón prečo to robí pri ich verzii 9.
Ďakuem ale ostatným za pomoc.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
miesto toho dlhého nečitateľného príspevku si sem mal dať výpis z HJT a naštudovať PSP.
Co s tym ma Eset? Tam je problem v certifikate, pise ti to aj Firefox a do tejto veci Eset nezasahuje.