len ono verím, že to je na 1080p 60fps na nejakom ultra presete lebo ten engine vždy bol zabijak spolu s ENB a teraz s novým lightingom tomu aj celkom verím
Fallout 4
Re: Fallout 4
1231v3 nie je server-grade, o nič menej ako i7-4770 napríklad 
len ono verím, že to je na 1080p 60fps na nejakom ultra presete lebo ten engine vždy bol zabijak spolu s ENB a teraz s novým lightingom tomu aj celkom verím
-
pepo191992
Medium Star
caute mam hrat fallout od 1ky ci pribeh nenavazuje na seba? ci staci od 3ky hrat?...
Pribehy na seba priamo nenadvazuju, narazis iba na odkazy na predchadzajuce diely. Ale ak zacnes hrat od 1ky, tak chybu urcite neurobis. Vynechat mozes akurat Fallout Tactics, inak si kludne zahraj 1ku, 2ku, 3ku a New Vegas. Len to asi do vydania 4ky nestihas, lebo prve 2 diely su oba tak na 30-40 hodin hrania ak nie viac. 3ka sa da zvladnut aj za 20 a New Vegas s datadiskami za 50. Vsetko za predpokladu, ze hras normalne, teda nebezis iba za pribehom a obcas si das aj nejaky vedlajsi quest.
-
pepo191992
Medium Star
to je v pohode...
na zimnde dlhe veceri dakuje to som chcel vediet...takze sup na 1ku 
pravdu ? ja si nemyslím, že to musíš, ale že vôbec - hral som trojku a NV a osobne som nemal pocit, že by to nejak pomohlo príbehu a jeho pochopeniu...na nadväznosti medzi dielmi sú iné hry, tu nepotrebuješ predchádzajúce diely
-
Wishmaster
Medium Professional
Pri Falloute je to skor taka "kronika post-apokalyptickeho sveta"
1+2 sa dialo ohladne pobrezia Californie (cca San Francisco)
3 bola v byvalom Washingtone
New Vegas bola v Las Vegas
4 - bude v byvalom Bostone
Fallout je klasika, ktorá sa oplatí si zahrať aj staré diely
Fallout-y spája jedine lore, presahy z dielov sú tam minimálne. Ale F4 bude určite plná easter eggov a odkazov pre fanúšikov.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Asi si nehral fallout 1, bo 1 bola celá amerika. Ináč ak niekto vie ako na to, tak fallout 1 sa dá spraviť za pár hodín (cca 8 ):Wishmaster napísal:Pri Falloute je to skor taka "kronika post-apokalyptickeho sveta"
Spoiler
Len treba rýchlo vziať bozzar, urobiť auto, nabehnúť do san francisca, nakúpiť/ukradnúť Power armor mk1 a do lode a doraziť obrieho robota za pomoci vojakov (treba ich presvedčiť) a za pomoci veží (treba ich cez terminál prestaviť).
hrban: ved aj ostatne diely sa daju prejst za 2-3 hodiny, ale co z toho potom mas?
Myslíte, že F4 bude môcť prejsť bez jediného výstrelu ako prvé Fallouty?
-
Wishmaster
Medium Professional
Hrban, fallout 1,2 mam prejdeny spraza, zlava, zhora, zdola, spredu, zozadu na druhu.. A toto isto nieje cela amerika..
fallout 1 s priblizne realnou polohou..
//a este k tym speedrunom.. chlapci, nie hodiny, ale 18 minut..
fallout 1 s priblizne realnou polohou..
//a este k tym speedrunom.. chlapci, nie hodiny, ale 18 minut..
-
lukostrel77
Star
Podla toho čo som čítal dnes bude tato hra len cez steam aj ked si kupite krabicovu verziu, je to pravda alebo sa to ešte moze zmenit.
Nevidim dovod, preco by sa to malo menit, je to pre vydavatela jednoduchsie. A ja som za to rad 
-
lukostrel77
Star
Ja som sa len pýtal mne to tiež nevadí,len aku to bude mať velkosť?GothaR napísal:Nevidim dovod, preco by sa to malo menit, je to pre vydavatela jednoduchsie. A ja som za to rad
-
Yos
Professional
Nieco okolo 30GB vyzaduje na HDD
Uz par dni je k dispozicii pipboy aplikacia pre smartfony s androidom: https://play.google.com/store/apps/deta ... mpanionapp
Uvidime ako to bude fungovat s hrou a ci to vobec bude vyuzitelne
Uvidime ako to bude fungovat s hrou a ci to vobec bude vyuzitelne
-
Bad.boy
Medium Professional
Skusal som sa s tym hrat a neviem si predstavit s tym celu hru prejst. Taka zabavka na prvu hodinu a nasledne sa vratis ku gui priamo v hre kvoli rychlosti/pohodlnosti 
Podľa prvých hráčov má na F4 na PS4 vážne problémy s framerate. Miestami vraj padá na jednociferné čísle, teda prakticky nehrateľné.
No zajtra bude sranda