vírus na USB
vírus na USB
dnes som vopchala moje usbčko do školského pc a teraz to vyzerá takto, čo s tým? ako to opraviť? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: vírus na USB
Preto radšej používam na cudzích PC cloud, kde si uploadnem čo chcem a nič naviac (vírus). Myslím že najlepšie bude to USB už len formátnuť.
Daj si zobraziť skryté súbory a pohľadaj na USB, či tam nemáš súbor autorun.inf.. ak áno, vymaž ho. Tým by si sa mal zbaviť tej hlášky.
Ak Ti ide o tie odkazy, s tým asi už nič nespravíš.. asi jedine cez Recuvu a podobné programy sa môžeš pozrieť, či sa dá niečo obnoviť. Ale ak všetky súbory sa zmenili na takéto odkazy, asi by bolo najlepšie surovo sformátovať disk.
Ak Ti ide o tie odkazy, s tým asi už nič nespravíš.. asi jedine cez Recuvu a podobné programy sa môžeš pozrieť, či sa dá niečo obnoviť. Ale ak všetky súbory sa zmenili na takéto odkazy, asi by bolo najlepšie surovo sformátovať disk.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Start - Spustit a tam napisat a dat enter:
del g:\autorun.inf
del g:\autorun.inf
K-u-b-i-a-k: tak toto je poučenie pre mňa, budem si už radšej ukladať veci do mailovej schránky a odtiaľ sťahovať/spúšťať
brm, hojko: súbor autorun.inf na usbčku nie je a s tým odkazmi to je tak, že najprv mi vyskočí to okno s hláškou a potom ten súbor normálne otvorí.
takže usb som sformátovala a nahádžem si svoje súbory naň s5, to nie je problém, len ma to uberá o čas
a ešte kontrolujem pc antivírom (zatiaľ mi našlo jednu hrozbu)
brm, hojko: súbor autorun.inf na usbčku nie je a s tým odkazmi to je tak, že najprv mi vyskočí to okno s hláškou a potom ten súbor normálne otvorí.
takže usb som sformátovala a nahádžem si svoje súbory naň s5, to nie je problém, len ma to uberá o čas
Akus to cez Malwarebytes Antimalware.
heker: ďakujem, skúsila som, našlo mi 11 objektov na kľúči O.o
No vidis. A pocitam, ze isto naslo alebo najde aj v pocitaci.
predstav si, že nie 
-
hojko
Site Admin
Dopadlo to teda ako, uz vsetko funguje ci nie???
ano, funguje, pomohol Malwarebytes Anti-Malware 
-
Bad.boy
Medium Professional
Nechodis na UMB v BB? 
nie 
-
Bad.boy
Medium Professional
Aha
lebo rovnaky virus sa siri aj tam uz dobre 2 mesiace 
aha
no už aj na Prešovskej univerzite
Všimol som si ten prvý súbor - ..vulgárnosť výrazu.... dnes to chytila dievka na stránke Orangeu - o škole ... NTB začal vypisovať to samé čo tebe. Fungoval len tvrdý OFF a potom obnova systemu. Na stolovom PC mi Kaspersky často blokuje nejakú podstránku Orangeu.