Tablet okolo 120€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Tablet okolo 120€

Príspevok od používateľa brm »

Zdravím, potrebujem pre jednu známu vybrať tablet v cene okolo 120€ - bolo by dobré neprekročiť tento limit, ale ak bude niečo super pár € nad limit, môže byť.

Chce to na surfovanie a sociálne siete, nič viac s tým asi ani nebude robiť. Bolo by dobré, aby bol čím väčší.. vzhľadom na cenu to asi vychádza aspoň na 8". Preferujem Android, ale ak bude niečo super s iným OS, môže byť. LTE/3G nie je podmienka..

Máte tip na niečo schopné? Ďakujem.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Tablet okolo 120€

Príspevok od používateľa aacid »

http://www.aliexpress.com/item/9-7-Tecl ... eb201560_9

za tu cenu lepsie asi nezozenies. ak teda nemas problem s nakupom z ciny.

sice ho nevlastnim, ale vyberal som nejaky budgetovy tablet a najlepsie mi vyslo toto (teda nie presne tato verzia ale teclast x98 pro s win10, je ale drahsi).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Huawei MediaPad T1 8.0, teraz su v Orange k internetu, takze na Bazosi sa daju uplne nove v krabici zohnat za 90-100 eur, za 120 na nete v obchode. Jedine minus je, ze nema FullHD, ale len HD 1280px x yyy, ale na ten jej ucel to postaci.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Hej, presne ten Huawei som si včera všimol na bazoši. ;)

Ja by som s Čínou nemal problém, parametrovo vyzerá súper, ale neviem, či ona vydrží na neho čakať asi mesiac..

Ešte pozerám po LENOVO IdeaTab 2 A8-50 8.0" - cena 129€.. parametrovo vyzerá byť rovnaký ako ten Huawei, musím však ešte pozrieť, aké prostredie majú tie Lenova, pretože Emui na Huaweioch je podľa mňa nič moc.
Napísať odpoveď