Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Dobre je tam hodnotene spracovanie a ďalšie veci, zvuk nijako zvlašť. V ramci wireless a ceny ale môže byť dobry.
-
galbavymartin
Light Professional
Za tie prachy to risknem a nic moc posuniem priateľke. Inak nemáš alebo nemá niekto skúsenosť ohľadne mp4nation.net ?
potreboval by som poradiť ohladne kúpy slúchadiel na cvičenie do fitka takže asi špunty. Počúvam hlavne rap , hop-hop.
Cena niečo okolo 100€ ale ak sa najde niečo dobré aj lacnejšie okkolo 50€ budem rád dakujem
Cena niečo okolo 100€ ale ak sa najde niečo dobré aj lacnejšie okkolo 50€ budem rád dakujem
Vsonic VSD3 su v pohode, akurat nemaju control na kabli ja som dokupil toto
http://www.amazon.fr/Belkin-Adaptateur- ... 002J1SCRQ/
http://www.amazon.fr/Belkin-Adaptateur- ... 002J1SCRQ/
Ahoj, poradili by ste mi nejaké náhlavné slúchadlá k notebooku na hudbu a filmy? Hlavne aby sa dali ľahko prenášať, zložiť abo čo aby som ich mohol niekde šupnúť pri cestovaní. Dalo by sa okolo 25e niečo také zohnať? Alebo ešte nejaké špunty ale nvm či by nemali horší zvuk ako nejaké "veľké" slúchadlá. Navyše som mal jedny síce 5eurové špunty ale robili my taký čudný pocit v uchu podtlak abo čo tak nvm poraďte čo je lepšie.
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem ako si na tom s nakupom zvonku, ale z nasich obchodov napr. RHA MA750i, Fiio EX1, pripadne aj VSD3.Patrik222 napísal:potreboval by som poradiť ohladne kúpy slúchadiel na cvičenie do fitka takže asi špunty. Počúvam hlavne rap , hop-hop.
Špunty za 25€ hraju rozhodne omnoho lepsie ako prenosne sluchadla za tie prachy.Filip359 napísal:Ahoj, poradili by ste mi nejaké náhlavné slúchadlá k notebooku na hudbu a filmy? Hlavne aby sa dali ľahko prenášať, zložiť abo čo aby som ich mohol niekde šupnúť pri cestovaní. Dalo by sa okolo 25e niečo také zohnať? Alebo ešte nejaké špunty ale nvm či by nemali horší zvuk.
Super tak aké špunty by ste mi poradili okolo do cca 25€?
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Xiaomi Piston 2 alebo 3.
ok ďakujem
-
galbavymartin
Light Professional
Čo poviete na RHA MA600 oplatia sa z druhej ruky? (40€) Našiel som stránku eglobalcentral.eu podla netu pozitívne skúsenosti poznáte niekto? Tam sa mi pozdavajú Klipsch X7i In-Ear Headphones ale vela som o nich nenašiel. Poprípade Audio Technica ATH-IM70.
-
Ryan Giggs
VIP
Za tych 40€ sa to velmi neoplati. Su daleko lepsie spunty za tie prachy. Akurat spracovanie maju kvalitne.
Ani tie Klipsche a AT nie je nijaky zazrak.
Ani tie Klipsche a AT nie je nijaky zazrak.
-
galbavymartin
Light Professional
Moc si ma nepotešil ale lepšie je to vedieť teraz
a poznáš ten web, že by si odtial niečo poradi? Ceny sú fajn.
-
Ryan Giggs
VIP
Nepoznam ten obchod. Ale čo sa tyka špuntov, nemaju tam nejaky zazračny vyber.
Je to asi fakt divna otazka, ale.. dali by sa porovnat spunty za cca. 100€ k Beyerom DT 990pro + Fiio E10 ? Resp. rozmyslam, ze investujem do spuntov za cenu okolo 100€, no nikdy som spunty nepouzival a absolutne neviem ako sa daju zrovnavat s nahladnymi sluchadlami a co od nich cakat. Dajme tomu co Ryan odporucal RHA MA750i, v porovnani s DT 990pro by zneli priblizne horsie alebo lepsie (samozrejme budu mat asi rozdielny typ zvuku, ale priblizne)?
-
galbavymartin
Light Professional
Zahraničná stránka kde majú lepše ceny ako u nás?
-
Ryan Giggs
VIP
To je ťažko takto povedať. Zaleži od konkretnych modelov ktore porovnavaš. Hra to prosto inak, ale častokrat su na tom špunty (berieme do uvahy cca rovnaku cenu) čo sa technickej stranky (hlavne detaily...) na tom lepšie. Ale nie je to pravidlo. Každopadne toho že by si si špuntami za 100 € oproti DT990 pohoršil, toho sa bať nemusiš.Zymeth napísal:Je to asi fakt divna otazka, ale.. dali by sa porovnat spunty za cca. 100€ k Beyerom DT 990pro + Fiio E10 ? Resp. rozmyslam, ze investujem do spuntov za cenu okolo 100€, no nikdy som spunty nepouzival a absolutne neviem ako sa daju zrovnavat s nahladnymi sluchadlami a co od nich cakat. Dajme tomu co Ryan odporucal RHA MA750i, v porovnani s DT 990pro by zneli priblizne horsie alebo lepsie (samozrejme budu mat asi rozdielny typ zvuku, ale priblizne)?
Napr. penonaudio.com, lendmeurears.com.galbavymartin napísal:Zahraničná stránka kde majú lepše ceny ako u nás?
Ok, to znie vcelku dobre. Charakter DT 990 mi vcelku vyhovuje, sluchadla by mali mat dobry priestor, separaciu a detail, preferujem viac basov, ale nie je povinnost. Pozeral som na RHA MA750i, Vsonic VSD3S a VSD5. Ktore z tychto 3 alebo nejake ine su asi najlepsie? A co sa tyka zdroja, staci mobil LG G2 ?
-
Ryan Giggs
VIP
Dobre podanie priestoru maju napr. Fiio EX1 (Dunu Titan 1). Len tam je to trošku horšie (v ramci špuntov) s izolaciou. A zvuk je do V takže s DT990 to maju spoločne. Tie by ti mohli sadnuť.
MA750 su podstatne zahuhlanejšie, VSD3S a VSD5 zas ostrejšie, viac do vyšok s menej basom.
MA750 su podstatne zahuhlanejšie, VSD3S a VSD5 zas ostrejšie, viac do vyšok s menej basom.
EX1 sa mi asi najviac pacia, este som nieco cital o vsonic GR07, ale su o dost drahsie. Pokial som dobre nasiel tak maju 16 ohmov, tak by teoreticky nemal byt problem mat mobil ako zdroj ? Pretoze vacsina recenzii mala nejaky drahsi prehravac.
-
Ryan Giggs
VIP
Drvivu väčšinu špuntov utiahne v pohode aj mobil. Samozrejme s lepšim zdrojom porastie aj zvuk.
Ohmy nie su podstatne, tie ti sami osebe nepovedia o naročnosti sluchadiel nič.
GR07 su lepšie sluchadla ako EX1, ale s inym zvukom. O dosť drahšie nie su, rozdiel od verzie Classic je nejakych 5 eur (u nas). Bass verzia je o nejakych 20 eur drahšia.
Ohmy nie su podstatne, tie ti sami osebe nepovedia o naročnosti sluchadiel nič.
GR07 su lepšie sluchadla ako EX1, ale s inym zvukom. O dosť drahšie nie su, rozdiel od verzie Classic je nejakych 5 eur (u nas). Bass verzia je o nejakych 20 eur drahšia.