alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: alza.sk | alza.cz | nespokojnosť | ignorácia klientov
Stornoval som objednávku. Prešlo dosť času a už na nich nemám nervy.
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ani sa ti nedivim, ja som mal tiez 100 chuti to spravit, ale na niektore veci som mal fakt dobre ceny a medzi tym to podrazilo, cize by som prisiel o 50e kebyze to objednavam znovu a inde. Este cakam na monitor, tiez je skladom a som zvedavy kolko to bude trvat. Dost ma sere, ze im trva strasne dlho kym prijmu platbu. Dva dni po uhrade tam stale svieti nezaplatene, pricom na ucte to uz urcite maju.
V nedelu 8.11.2015 som si v alze vytvoril objednavku dokopy za 450 €. Po dokonceni objednavky mi bolo oznamene, ze tovar mi dodaju v stredu 11.11 2015. Dnes je 13.11.2015 a prisiel mi e-mail, ze sa ospravedlnuju, ale tovar mi bude doruceny v utorok 17.11.2015. Citujem: "z technických dôvodov došlo k oneskoreniu Vašej objednávky". Myslel som si ze to je seriozny obchod.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Zabudni že 17 to bude u teba 
Strasne som na nich nahnevany, potrebujem tie veci a oni sa takto zachovaju. Hadam to toho 17 pride, ked nie tak stornujem objednavku.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Veď 17 je sviatok.
-
ROKI49
Medium Professional
alza je otvorena aj utorok. mne po 4och neprijemnych spravach napisala daka teta, ze ju to mrzi, ale ze maju dake problemy so skladovym systemom v CR, tak im to trva.
-
Michaelo
Hardcore addict
Osobne som toto u alzy este nezazi, a to som oc nich objednal velmi vela veci, vzdy dosli do 24 alebo max 48 hodin ak boli na sklade. To vysvetlenie s problemom so skladovym systemom by som im kludne zozral, lebo ich sklady su sakra obrovske a z velkej casti plne automatizovane. Ak sa im niekde nieco poserie, kludne im to moze balit zle objednavky...
Nikto sa nedokaze vyhnut technickym problemom... Ale som prekvapeny ze ti neuznali zlavu znova, kedze to bola ich chyba a nie tvoja ze ti neprisla zasielka.
Nikto sa nedokaze vyhnut technickym problemom... Ale som prekvapeny ze ti neuznali zlavu znova, kedze to bola ich chyba a nie tvoja ze ti neprisla zasielka.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tú zľavu mi nakoniec uznali, ale ja už som nebol ochotný čakať ďalší týždeň.
Ak mi to zajtra nepride, tak to rusim. Neni mozne, aby som tyzden cakal na zasielku, ktora mala prist hned nasledujuci den po odoslani.
Mohli mi aspon detailnejsie napisat, o co sa jedna.
Nie len "technicky problem". To si mam z prsta vycucat ci to je nieco dlhodobejsie? Takto sa nerobi byznys.
Mohli mi aspon detailnejsie napisat, o co sa jedna.
Nie len "technicky problem". To si mam z prsta vycucat ci to je nieco dlhodobejsie? Takto sa nerobi byznys.
Zajtra ti to nepride, lebo je sviatok a kurier bude oddychovat doma pri telke. A podla mna ani tovar na pobocky Alzy nebude chodit.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak ako som písal vyššie
Ja už mám svoj tovar doma. Samozrejme z inej stránky (zaoberajúcou sa náradím kedže som objednával aku skrutkovač). Piatok o 11:00 som objednal, dnes o 8 mi to kurier doniesol do práce. Tak by to malo vyzerať 
Ja mam rovnaku skusenost s Alzou, ale rocne tam spravim len par objednavok. Preto sa nemozem zastavat Alzy, ale ani nadavat.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nevylučujem že si tam ešte niekedy niečo objednám, ale momentálne tam vládne chaos 
stalo sa vam ze prisiel nekompletny balik? zabudli mi zabalit malinke SSD M.2, krabica nebola poskodena, zistil som to samozrejme davno ked bol kurier prec a podpisane prevzatie.
Budu v tom ustretovy alebo mam cakat problemy pri obhajeni toho, ze mi neposlali cely balicek? (dost nasere ze skoro 90 eurovu vec len tak zabudnu zabalit)...
Budu v tom ustretovy alebo mam cakat problemy pri obhajeni toho, ze mi neposlali cely balicek? (dost nasere ze skoro 90 eurovu vec len tak zabudnu zabalit)...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Kolegovi raz tak neposlali case na PC. Zavolal tam že to neprišlo a v pohode to poslali ako druhú zásielku. Tiež ma napadlo či sa nebudú obhajovať tým, že to nemá ako dokázať.
Asi je to nedokazatelne. Ale predpokladam, ze Alza ma skladovy system prepracovany, takze ten disk by mal byt niekde skladom. A expedicia moze byt cela pod kamerami a tak mozno vedia najst, ze ci ten disk pracovnik zabalil alebo nie. Ale to su len moje dohady. Urcite vsak volaj hned do Alzy a ries to cim skor.
heker neviem ci nahodou alza nema plne robotizovane sklady
Pochybujem o tom.
dovolat sa neda, uz som to skusal 3x, som stale v poradi a ked som prvy tak ma to v 11min30sekunde hovoru polozi, lebo ze som prekrocil dobu cakania.. kokoci.. tak som im poslal aspon mail..