Rise of Tomb Raider [2015]
Rise of Tomb Raider [2015]
Tak založím tému aj pre ďalší diel zo série Tomb Raider.
Vývojár: Crystal Dynamics
Vydávateľ: Square Enix
Dátum vydania: Xbox 360 a Xbox One
- 10. november 2015 North America, Australia
- 12. november 2015 Japonsko
- 13. november 2015 Európa
- Q1 2016 Microsoft Windows
- Q4 2016 Playstation 4
Platformy: Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows, Playstation 4
Info o hre:
"Děj se odehrává po událostech z Tomb Raider (2013). Organizace Trinity se snaží zakrýt vše, co Lara Croft zažila na nadpřirozeném ostrově Yamatai. Aby Lara dokázala, že nepřišla o rozum, stává se posedlou po odhalení všech mýtů z celého světa. V Rise of the Tomb Raider sledujeme osudy Lary Croft a Jonaha Maiava v jejich pátrání po starověkém městě Kitezh na Sibiři, které bylo postaveno v 13. století a, jak Lara věří, skrývá tajemství k nesmrtelnosti. V závodě s Trinity, dobře financovanou organizací zajímající se o nadpřirozeno, musí Lara bojovat s lidmi, zvěří a přírodou, pokud chce najít pravdu, skrývající se za mýty a stát se tím, kým je předurčena se stát." zdroj wikipedia
TRAILER:
[youtube]Nd6evo2X5fw[/youtube]
Vývojár: Crystal Dynamics
Vydávateľ: Square Enix
- Q4 2016 Playstation 4
Platformy: Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows, Playstation 4
Info o hre:
"Děj se odehrává po událostech z Tomb Raider (2013). Organizace Trinity se snaží zakrýt vše, co Lara Croft zažila na nadpřirozeném ostrově Yamatai. Aby Lara dokázala, že nepřišla o rozum, stává se posedlou po odhalení všech mýtů z celého světa. V Rise of the Tomb Raider sledujeme osudy Lary Croft a Jonaha Maiava v jejich pátrání po starověkém městě Kitezh na Sibiři, které bylo postaveno v 13. století a, jak Lara věří, skrývá tajemství k nesmrtelnosti. V závodě s Trinity, dobře financovanou organizací zajímající se o nadpřirozeno, musí Lara bojovat s lidmi, zvěří a přírodou, pokud chce najít pravdu, skrývající se za mýty a stát se tím, kým je předurčena se stát." zdroj wikipedia
TRAILER:
[youtube]Nd6evo2X5fw[/youtube]
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rise of Tomb Raider [2015]
ach skoda, ze na PC to nestihnu do Vianoce 
-
Wishmaster
Medium Professional
na tomb raidera (2013) ma prijemne potesila cestina. nepohneval by osm sa, keby bola aj v rise of tomb raider. a jak pozeram videjka, ta zacinam byt nejak "nazhaveny" (nadrzany).
strasne super to vyzera.
Wishmaster: Cestinou by som tiez nepohrdol
Vrelo by som ju uvital a este keby bola cenovka aspon 30 eur hned by som kupil na PC.Na TR 2013 ma dost srali tie prestrelky ale prostredie bolo epic 
-
guess.whoo
Redeemer
na prestrelky si ani nespominam, zapinal som to iba kvoli prostrediu
mna skor hnevala ta imortalita hrdinky 
-
goldenshit
Medium Expert
Neviete ci to planuju vydat aj na PS4?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Na buduci rok
- Q4 2016 Playstation 4
.
.
.
Mám konšpiračnú teóriu, že verzia na PC nebude dostupná pre Windows 7 (prípadne 8 ) a Microsoft spraví nejaké mecheche s DirectX a hra si bude vyžadovať jeden z posledných DirectX-ov. Ak by tam zadrbali rovno DX12 mohli by sa chváliť s first DirectX 12 only game. Dúfam, že len táram a nič z toho nebude pravdy...
- Q4 2016 Playstation 4
.
.
.
Mám konšpiračnú teóriu, že verzia na PC nebude dostupná pre Windows 7 (prípadne 8 ) a Microsoft spraví nejaké mecheche s DirectX a hra si bude vyžadovať jeden z posledných DirectX-ov. Ak by tam zadrbali rovno DX12 mohli by sa chváliť s first DirectX 12 only game. Dúfam, že len táram a nič z toho nebude pravdy...
TOMO: To by nemohli dopustit aby to len tak nechali,ked bolo TR 2013 na Win 7 tak bude aj ten novy.Sak to bezi na takom istom engine ako TR 2013 tak nevidim problem aby to nebolo na Win 7.By prisli o vela zakaznikov keby nedali.
-
Wishmaster
Medium Professional
Som ani necakal, ze "casova exkluzivita" vyprsi tak skoro
Ale aspon lepsie pre nas hracov. To zas budem viac cumiet na zadok, ako hrat a bude bum bum bum dole do priepasti 
A ked to bude u resellerov do 30 eur, beriem hned.
A ked to bude u resellerov do 30 eur, beriem hned.
Takže je to oficiálne, RoTR bude dostupný na PC 28. januára
min HW config:
CPU: Intel Core i3-2100 nebo odpovídající AMD
GPU: NVIDIA GTX 650 2GB nebo AMD HD7770 2GB - DX11
HDD: 25 GB
(to si neviem editovať moje posty ?)
min HW config:
CPU: Intel Core i3-2100 nebo odpovídající AMD
GPU: NVIDIA GTX 650 2GB nebo AMD HD7770 2GB - DX11
HDD: 25 GB
(to si neviem editovať moje posty ?)
-
Wishmaster
Medium Professional
no co, uz ma niekto preorder? 
zatial najlacnejsie som nasiel na instantgaming - 27,99 .. co je uplne super cena. Na cz/svk shopoch som nasiel najlacnejsie za 40 eur.
zatial najlacnejsie som nasiel na instantgaming - 27,99 .. co je uplne super cena. Na cz/svk shopoch som nasiel najlacnejsie za 40 eur.
-
hrban
Addict
ja som preordol na g2play za 28.99, dúfam, že cena neklesne s vydaním, alebo to nebude prepadák ako batman.
-
Wishmaster
Medium Professional
A je to tu.. no co, kto uz drti? 
V pondelok mi došla Collector's Edition, takže konečne mám čo hrať.
Hru som už prešiel na XB1 keď vyšla, ale na dokončenie všetkých challengov mi proste chýbala myš a klávesnica, hranie na Xkovom controllery zrejme nie je pre mňa.
Čo sa týka portu na PC, tak Nixxes opäť nesklamali (crossportuju uz od dielu Legend [2006] na Xboxy,PC,GameCuby,...) všetky PC fičúrky, žiadne bugy, proste paráda.
Oficiálna čeština nie je, ale cca od decembra sa pracuje na preklade, viac info - http://rottr.lokalizace.net
Príbehové DLCčka som ešte nehral, celkom sa na ne teším Baba Yaga bola vydaná nedávno, Cold Darkness Awakened až neskôr.
Hru som už prešiel na XB1 keď vyšla, ale na dokončenie všetkých challengov mi proste chýbala myš a klávesnica, hranie na Xkovom controllery zrejme nie je pre mňa.
Čo sa týka portu na PC, tak Nixxes opäť nesklamali (crossportuju uz od dielu Legend [2006] na Xboxy,PC,GameCuby,...) všetky PC fičúrky, žiadne bugy, proste paráda.
Oficiálna čeština nie je, ale cca od decembra sa pracuje na preklade, viac info - http://rottr.lokalizace.net
Príbehové DLCčka som ešte nehral, celkom sa na ne teším Baba Yaga bola vydaná nedávno, Cold Darkness Awakened až neskôr.
-
Wishmaster
Medium Professional
Zatial nahratyh 30h, celkom supa 
Hladam vsetky kešky, dokumenty, poklady, nastenne malby, misie, hrobky, challenges.. Uz som sa pustil aj do Baby Yagy.
Len slaba masina, hram na low ale aj tak to vyzera celkom solidne.
Hladam vsetky kešky, dokumenty, poklady, nastenne malby, misie, hrobky, challenges.. Uz som sa pustil aj do Baby Yagy.
Len slaba masina, hram na low ale aj tak to vyzera celkom solidne.
Pekne, ja plánujem dať neskôr 100% + všetky achievementy
Na Xku som prešiel hru na 71% za cca 23 hodín.
Baba Yaga sa odohráva v nejakej novej lokalite ?
Baba Yaga sa odohráva v nejakej novej lokalite ?
-
Wishmaster
Medium Professional
Tak ja chcem dat 100% hned na prvy sup 
Ja mam uz aj season pass, tak neviem ako to je bez passu.. Ale proste jak mas jednu hrobu v soviet Installation (Voice of God sa mi zda), tak Baba yaga ide smerom viac doprava v tom udoli(mam na mysli, ked mas vstup do hrobky pred sebou, ale uz z jaskyne von, tak po pravej strane pokracujes cez taky polorzoapdnuty most atd..)
Ja mam uz aj season pass, tak neviem ako to je bez passu.. Ale proste jak mas jednu hrobu v soviet Installation (Voice of God sa mi zda), tak Baba yaga ide smerom viac doprava v tom udoli(mam na mysli, ked mas vstup do hrobky pred sebou, ale uz z jaskyne von, tak po pravej strane pokracujes cez taky polorzoapdnuty most atd..)
A aky je PC port hosi? Je to porovnatelne s predchadzajucou iteraciou? TotalBiscuit mal vydat port report, len sa na to nejak zabudlo