Cpu led cervene

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LukineskoNR
Expert
Expert

Cpu led cervene

Príspevok od používateľa LukineskoNR »

Zdravim mam zakladnu dosku asus a svieti na nej cpu led na cerveno ale vsetko na zeleno ostatne vcom moze byt chyba je pravda ze som dal vsetko von z pc a potom daval spet cistil som ventilatory ale ako zistim vcom je chyba co som poskodil asi
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Cpu led cervene

Príspevok od používateľa Gothar »

Hlavne napis o aku dosku sa jedna...
Predtym ta LEDka svietila na zeleno? Skus pozriet do manualu k doske, ci k tomu nieco nebude napisane. Ten pocitac funguje aj napriek tomu, ze ta dioda svieti na cerveno?
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Led na doske majú iba prebliknúť na zeleno. Tam kde svieti na červeno je chyba.Možno procesor nemá napájanie.Samozrejme , ak ide o led označené ako cpu,ram vga.
LukineskoNR
Expert
Expert

asus m5a97 r2.0 Tuto dosku mam nejde mi ani monitor neviem ci svietila na cerveno

//autoeditácia príspevku (14 Nov 2015, 13:16)
Takže proste pc keď som zapínal vypínal nešla obrazovka ani a svietilo to led svetielko tak potom som skusil zapojit len procesor grafiku hdd a svietilo furt cervene led cpu tak som si povedla no nic dam to do servisu. Tak som rychlo pozapajal odznova kable v pc este raz aj tie dalsie a zapnem a isiel len nahodilo toto najskor.tak som siel do biosu dal som defaultne nastavenia a resetovat a potom ma dalo do windowsu potom vypnem a zapnem a zas cervene led tak som vypol zdroj a zapol a hned zapol pc a uz naskocila obrazovka ale zas pisalo hento na obrazovke zas v biose som dal to iste a naskocil windows. Tak podľa mňa procesor a grafika a hdd a ram nebudu chybne.

Kód: Vybrať všetko

http://i65.tinypic.com/ifctx4.jpg
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Veď Ti tam píše že problém je ventilátor CPU.Zrejme si ho zapojil do iného konektora nie CPU Fan alebo sa netočí.
LukineskoNR
Expert
Expert

Uz to ide dakujem lock
Napísať odpoveď