Dobrý deň. Chcel by som poprosiť o radu pri kúpe pc. Cena približne okolo tých 1500 +-. Pozeral som si komplet zostavy za 1900e. Ja som si zložil vlastnú, sú tam tie isté veci (procesor,grafika atd.) a vošiel som sa do 1600e. Potreboval by som radu ohľadom toho čo treba zmeniť /dokúpiť či treba chladenie (v case je 5 ventilátorov apod.) a tak ďakujem.
Tych 5 ventilatorov je zbytocnych. Urcite by som zmenil zdroj. A grafiku tiez, je to zbytocne preplatena grafiku, skor 970 vziat alebo Radeon, to na dva roky postaci a potom ju predas a mierne doplatis za novu. Ta 980 ma cenu skoro 700 eur a su to vyhodene peniaze.
heker napísal:Tych 5 ventilatorov je zbytocnych. Urcite by som zmenil zdroj. A grafiku tiez, je to zbytocne preplatena grafiku, skor 970 vziat alebo Radeon, to na dva roky postaci a potom ju predas a mierne doplatis za novu. Ta 980 ma cenu skoro 700 eur a su to vyhodene peniaze.
vieš ja neviem ale zasa ked je tam 5 ventilátorov tak nemusim dokupovať chladenie chápeš. aspon aj si to myslím a zdroj ako silnejší alebo 600W alebo ako ?