LTE Tablet
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
LTE Tablet
Zdravím, potreboval by som poradiť pri výbere tabletu. Základné použitie ako wifi hotspot (Swan net) + filmy pri cestovaní, etc.
Zatiaľ mám vyhliadnutý Lenovo Yoga Tab 3 8 LTE, aj keď je problém ho zohnať (ale dá sa).
Ktoré iné kúsky v cene do tých 200€ by ste odporúčili/poradili? Ďakujem.
Zatiaľ mám vyhliadnutý Lenovo Yoga Tab 3 8 LTE, aj keď je problém ho zohnať (ale dá sa).
Ktoré iné kúsky v cene do tých 200€ by ste odporúčili/poradili? Ďakujem.
-
hojko
Site Admin
Re: LTE Tablet
Ta Yoga ja dobry kusok, trosku tazsi, tento konkretny model nema FullHD displej. Skor by som isiel do Yoga 2 LTE, na mall.sk a alza.sk ho maju za 219 eur a ponuka FullHD displej, 2GB RAM, vyborna vydrz na bateriu.
https://www.alza.sk/lenovo-yoga-tablet- ... ty_android
https://www.alza.sk/lenovo-yoga-tablet- ... ty_android
-
Sarger
Guru wannabe
Vyzerá sympaticky, len po pozretí komentárov na alze som v rozpakoch. Ešte mrknem iné zdroje recenzií radšej.
Tiež som počul niečo o tablete, ktorý dáva Orange k internetu. Huawei cena okolo 100. Má niečo do seba?
Tiež som počul niečo o tablete, ktorý dáva Orange k internetu. Huawei cena okolo 100. Má niečo do seba?
Ten Huawei sa predava na Bazosi tak 90 az 100 eur, aj tu nedavno v bazari ho niekto predaval, pozri, ze ci ho este nema. Je to tusim Mediapad T1 8.0, ale to je lacny tablet, slaby displej, ram, kapacita, bateria, jednoducho zodpoveda cene. Alza nie je hodnoverna, pretoze ak niekto nevie nastavit mobilny internet, aktualizovat Android a ine veci, tak to vycita tabletu.
-
Sarger
Guru wannabe
Veru tak heker, ale na dôveryhodnejšie recenzie nebol zatiaľ čas.
-
kukiak
Addict
ja by som to lenovo nebral, parametre ma dobre, ale fakt maju problemy so SW a su dost kazove.. a navyse servis lenovo nic moc.
-
Sarger
Guru wannabe
Servis Lenova už viac ako rok nespolahlivy. Hmm lenže aké iné varianty.
Lenovo ma dobry servis, urcite lepsi ako ine znacky. Spolahlivost maju tiez dobru, urcite ten tablet vydrzi viac ako Goclever alebo nieco podobne. Ten predajca (servis) ma stale mesiac na reklamaciu, nezabudat na to.
-
kukiak
Addict
konkretne tento ma dost vysoku reklamovanost, mozno ty si mal na lenovo servis stastie, ale naozaj je to jeden z najhorsich.. robia to centralne v nemecku, popis zavady si prekladaju cez google translate a skus u nich vyreklamovat panty, plasty, konektor a pod.
-
Anem
Star
tiež si chcem kúpiť tablet s LTE a lenovo bol medzi možnosťami ale nepochopiteľne má novšia verzia (3) horší displej ako tá predtým (2)... zatiaľ mi to výchádza tak, že budem musieť zainvestovať a kúpim si ipad mini 2 LTE 16gb za 320€ lebo pri iných tabletoch robím príliš veľké kompromisy.... no ikeď tých 16gb nie je žiadna sláva ale buď to bude 32gb bez 4g alebo 16gb s LTE viac ako 320€ nehodlám dať 
Kup tam 32GB SD kartu za 15 eur a je vystarane. Alebo rovno 64GB.
-
Anem
Star
Apple neuznava SD karty
takže jedine si priplatiť 50€ navyše za 32GB
-
Sarger
Guru wannabe
Ešte som objavil minuloročný model Lenovo tab S8-50. Nejaké užívateľské skúsenosti?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ten Lenovo Yoga neber, má ho známy a je nenormálne zasekaný. Ani Galaxy Tab 2 čo mám doma tak neseká 
-
Sarger
Guru wannabe
Nexus 7 (2013) Ako je to s cenou mmntalne? Približne 200 eur podľa bazosu sa mi zdá troška prestrelených, ale kľudne ma vyvedte z omylu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak skôr tých cca 150€, podľa mňa.