Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Predražene nie su, MH1C stali toľko vždy. MH1 su oveľa lacnejšie, ale ako pozeram už ich veľmi nedostať.
Zvonku: Xiaomi ma teraz novinku, hybridne špunty za smiešne peniaze - Xiaomi Hybrid Dual Drivers. V tejto kategorii je to unikat a podľa prvych recenzii to hra fakt veľmi, veľmi dobre. Bežne stoja hybridy stovky eur.
Z alternativ napr. Zero Tenore, Vsonic VD1/VSD1S, VSD2 (Vsonicy dostať aj u nas, ale za viac peňazi). Alebo za supersmiešne peniaze robi vyborne špunty KZ, napr. KZ Ate, dobre hra ale v podstate každy model.
Zvonku: Xiaomi ma teraz novinku, hybridne špunty za smiešne peniaze - Xiaomi Hybrid Dual Drivers. V tejto kategorii je to unikat a podľa prvych recenzii to hra fakt veľmi, veľmi dobre. Bežne stoja hybridy stovky eur.
Z alternativ napr. Zero Tenore, Vsonic VD1/VSD1S, VSD2 (Vsonicy dostať aj u nas, ale za viac peňazi). Alebo za supersmiešne peniaze robi vyborne špunty KZ, napr. KZ Ate, dobre hra ale v podstate každy model.
-
galbavymartin
Light Professional
Aké nové slúchadlá?
vieš overený obchod kde sa dajú tie Xiaomi Hybrid kúpiť? Lebo rozmyslam nad E10 môžem ich mať za 20€
Tak objednal som ich na ibuygou za 20€
Tak objednal som ich na ibuygou za 20€
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. penonaudio ci gearbest. Ibuygo je tiez ok.
-
galbavymartin
Light Professional
Aj na iBuygou ich majú.
-
galbavymartin
Light Professional
No jak som uvidel ten cas dodania tak som cvikol kabel na tych mojch pl21 zobral kabel z druhych sluchadiel prespajkoval a hraju dalej
Tie Xiaomi Hybrid Dual Drivers vyzeraju fakt zajimavo ale teda nechapem preco maju vsade potrebu davat mikrofon a ovladanie hlasitosti na kabli...
Cena je kazdopadne neskutocna: http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html
Tie Xiaomi Hybrid Dual Drivers vyzeraju fakt zajimavo ale teda nechapem preco maju vsade potrebu davat mikrofon a ovladanie hlasitosti na kabli...
Cena je kazdopadne neskutocna: http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html
-
Ryan Giggs
VIP
Pretoze drviva vacsina ludi to hra z mobilu, tak to vyrobcovi hodi viac. A konkretne napr. Xiaomi robi aj telefony, tak je to logicke.
Ryan Giggs napísal:To sa akože medzi nimi rozhoduješ? Lebo taky vyber nedava zmysel.
nie že rozhodujem len sa pýtam aké sú tieto všeobecne
-
Ryan Giggs
VIP
To zalezi na tom na ake pouzitie to chces. Lebo oboje maju uplne ine urcenie. Kazdopadne po zvukovej stranke sa to neda porovnat. Tie Logitechy su crepy (aj vsetky podobne "surround" herne zazraky), Bayery su uplne ina liga.
Sorry nechcem byt offtopic len mozno to niekomu pomoze pri rozhodovani. Pred cca. tyzdnom som teda kupil na odporucanie vsonic gr07BE a este len tak k tomu xiaomi piston 3 ktore som teraz len pocuval cca. 1-2 minuty. GR07 v porovnani s beyermi dt 990 pro su vyrovnanejsie, viac stredov, menej basov, vysky su dost vyrazne, vcelku silne sykavky. Priestor je na gr07 zly, no separacia nastrojov a pod. je v pohode. Co sa tyka detailov tak tam velky rozdiel nie je. Piston 3 som pocuval doslova teraz 2 minuty z mobilu, takze to nemozem samozrejme dobre zhodnotit, no oproti napr. gr07 zneli ako koss porta pro, vela basu, skoro ziadne stredy, detail je ok aj separacia. Pistony 3 pre mna nezneli ako pisu ludia v recenziach, potreboval by som viac casu.
-
Ryan Giggs
VIP
Ja som ťa upozorňoval že GR07 su charakterovo niečo uplne ine ako DT990. Priestor je samozrejme logicky horši, su to špunty a porovnavaš to s otvorenymi sluchadlami. V ramci špuntov je ale bezproblemov.
takže tie Beyerdynamic DTX 910 na bežné počúvanie , hry a podobné sú v pohode v tej cene do tých 50 € ? alebo sú tu nejáke do tých 50 € ktoré by si ešte odporučil ?
tak je mi jasné že zvuk bude kvalitnejší ako na tých Logitech G430 ale k týmto by som musel dokúpiť mic:)
tak je mi jasné že zvuk bude kvalitnejší ako na tých Logitech G430 ale k týmto by som musel dokúpiť mic:)
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Logitechy fakt nestoja za nič.
Omnitronic SHP-600 ak ich niekde splašiš, pripadne z ČR. Alebo niekde uplne zvonku aj pod nazvom Takstar hi2050. Alebo ak chceš ušetriť, tak čokoľvek od Superluxu či Samsonu. Cena nech ťa nemetie, konkuruje to podstatne drahšim sluchadlam.
Ak to musi mať mikrak, tak Kingston HyperX Cloud.
Omnitronic SHP-600 ak ich niekde splašiš, pripadne z ČR. Alebo niekde uplne zvonku aj pod nazvom Takstar hi2050. Alebo ak chceš ušetriť, tak čokoľvek od Superluxu či Samsonu. Cena nech ťa nemetie, konkuruje to podstatne drahšim sluchadlam.
Ak to musi mať mikrak, tak Kingston HyperX Cloud.
ešte porozmýšlam.. z tých superlux je veľký výber alebo ked tak zoberem tie beyerdynamic
Kingston HyperX Cloud si myslím že sú totálne nanič
Kingston HyperX Cloud si myslím že sú totálne nanič
-
Ryan Giggs
VIP
A mysliš si to na zaklade čoho?
teda neviem ako je natom zvuk pravdepodobne rovnako ale mic je hrozný a myslim si to na základe testov a rovno odskúšania známého ktorý mic skúšal nastivať hocijak no pri každej priležotisti akurát tak "chčal" dalo by sa to prirovnať k takému micu čo je v sluchatkach za 5 € ktorý je obalený v gume a počuješ akurat tak nič. a nemyslim si že by mal vadný kus
-
Ryan Giggs
VIP
Tak je otazka či hľadaš mikrofon alebo sluchadla. Ono samostatny mikrak bude skoro vždy lepšie riešenie ako ten na sluchadlach. Tie Logitechy môžu mať ten mikrofon lepši ako Cloudy, ale zvukovo je to črep. A za taku cenu po zvukovej stranke nenajdeš nič (z tych "hernych") čo by sa kvalitou zvuku približilo Cloudom.
to sa viac oplatí kúpit takýto mic https://www.alza.sk/speed-link-spes-cli ... d=18843339 a je kvalitnejší než tam ten:)
-
Ryan Giggs
VIP
Ved vyssie pisem ze nieco take bude lepsie ako vacsina tych sluchadlovych miktofonov.
Superlux HD681 EVO možu byť ? tie Beyerdynamic DTX 910 vypadajú fakt hnusne