Pomoc s e-mailom

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Dave!
Amateur
Amateur

Pomoc s e-mailom

Príspevok od používateľa Dave! »

Zdravím Vás všetkých!

Mám pomerne dosť veľký problém. Ide o to, že mi niekto pravdepodobne ukradol e-mailový účet na Centrum.sk
Ide o to, že tento účet využívam pravidelne a doposiaľ z nezistených príčin mi niekto tento účet ukradol, resp. zmenil heslo. Pokúšal som sa kontaktovať HelpDesk na Centrum.sk, žiadna odozva, napísal som News & Media Holdings, takisto žiadna odpoveď. Neviem už ako si mám pomôcť a som ozaj zúfalý, keďže na tento e-mail mi chodia faktúry a podobné veci. Vedeli by ste mi nejako pomôcť, resp. poznáte niekoho, kto by mi vedel tento e-mailový účet prinavrátiť?

Za odpovede Vám vopred ďakujem!

S pozdravom Dave!
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc s e-mailom

Príspevok od používateľa brm »

Nefunguje ani obnovenie cez kontrolnú otázku? Keď si im písal, do kontaktného formuláru, napísal si inú emailovú adresu, na ktorú Ti vedia odpovedať ako tú na centrume, na ktorú sa nevieš dostať a prečítať odpoveď?

Ja by som im ešte dal čas do pondelka - najbližšieho pracovného dňa.. a ak nič, určite začnem meniť emailovú adresu vo všetkých službách..
Dave!
Amateur
Amateur

Re: Pomoc s e-mailom

Príspevok od používateľa Dave! »

Odpoveď na kontrolnú otázku tiež nesúhlasí s tou, ktorú mám napísanú. Čiže, ako vidím, žiadne riešenie neexistuje. No, práca na minimálne pol roka. Ďakujem za odpoveď.
Napísať odpoveď