Novy pc nechce nahodit
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Novy pc nechce nahodit
zdroj kupoval nový a v druhom PC mu vraj ide takže tam to nebude.
Ináč PC musí nabehnúť keď tam je doska, procesor a ramka, a zdroj samozrejme, viac nepotrebuje.
Ináč PC musí nabehnúť keď tam je doska, procesor a ramka, a zdroj samozrejme, viac nepotrebuje.
Ked zapnem pc bez ramky tam by nemal aspon pipat?
Mal by pipat.
záleží, či tam je vôbec reprák, ktorý by pípal. ja na doske žiadny nemám 
Ten reprak neni na doske ale na krabici. aspon ja to tak mam.Curuj napísal:záleží, či tam je vôbec reprák, ktorý by pípal. ja na doske žiadny nemám
A skusal som ho zapinat aj bez ramky a nepipal takze bud cpu alebo doska... skusim to dat do nejakeho servisu nech mi tam zistia co je zle
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2015, 17:30)
Som pozeral na piny ktore su na sockete a dva piny sa mi zdaju trochu ohnute.
Mal by som ich skusit ohnut aby boli rovno alebo radsej dat reklamovat?
Ohli sa ako ?
Servis povie neodbornou manipuláciou pri montáži.
Servis povie neodbornou manipuláciou pri montáži.
Tie piny sa same od seba neohli a reklamaciu ti zamietnu. Procesor krasne a lahko zapadne do socketu, musel si spravit nieco zle. Jedina moznost je skusit to jemne ohnut spat.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ohni to späť, podobná vec sa stala aj kolegovi v práci. Tiež nechcel nabehnúť PC a tak isto tie piny boli zohnuté. Narovnal to a PC ide ako má.
-
hrban
Addict
kua, toto som čítal na tomshardware a nechcel som tomu veriť, že sa to dá ohnúť kua ale asi sa dá. By ma zaujímalo ako sa to robí...
Ja neviem ci mi tý parchanti neposlali pouzitu dosku lebo ta krabica od dosky nebola vobec zaistena nijakou paskov ani nicim.
Ked som to montoval tak som tam iba polozil procesor a zapadol, zaistil som a bolo.
Nevie niekto cim by sa to dalo najlepsie ohnut? Som rozmyslal ze nejakov tentov rurkov do ktorej dam pin a dam ho do vertikalnej polohy.
Ked som to montoval tak som tam iba polozil procesor a zapadol, zaistil som a bolo.
Nevie niekto cim by sa to dalo najlepsie ohnut? Som rozmyslal ze nejakov tentov rurkov do ktorej dam pin a dam ho do vertikalnej polohy.
Ja som to ohýbal ihlou alebo špendlíkom
ide to ľahko
-
hojko
Site Admin
Nikde nie je napisane, ze krabica od zakladnej dosky musi byt zalepena. Na krabici byvaju tie zacvakavacie uska, ktore zatvoria krabicu a zabraniu otvoreniu len tak pri prevoze. Keby ti aj poslali pouzitu dosku, tak ta ti piny na procesore neohne. Pokial by procesor pekne zapadol, tak urcite sa ti piny neohnu. Darmo budes na niekoho nadavat a oznacovat ho za parchanta, lebo drviva vacsina v tejto teme je presvedcena o tom, ze si si to sposobil sam a asi nikoho nepresvedcis o opaku.
No tak hral som sa trochu s tymi pinmi a pochybujem ze ja som to urobil ze som jeden pin ohol tak ze sa stocil a zasiel pod druhy... nejak som to vitiahol spod toho druheho dal to na to miesto kde to ma cca byt a nejde aj tak, ten pin je trochu stoceny, asi v tom je problem. No a teraz nech mi niekto povie akoby som ten pin mohol napchat pod druhy ked som sa ani tych pinov nechytil.
-
hojko
Site Admin
No smola. Najdi si niekoho kto to tam s mikropajkovackou napajkuje a pri stasti to bude fungovat alebo si priprav 175 eur na novy procesor.
procesor netraba novy socket lga 1150 ma piny na doske takze 125eur za dosku... ale skusim to dat este reklamovathojko napísal:No smola. Najdi si niekoho kto to tam s mikropajkovackou napajkuje a pri stasti to bude fungovat alebo si priprav 175 eur na novy procesor.
-
hrban
Addict
ponarovnávaj to a zapoj to, tu je k tomu video
ono sa to dá narovnať ale by ma zaujímalo ako k tomu došlo.
hojo, on by potreboval dosku nie procesor
ono sa to dá narovnať ale by ma zaujímalo ako k tomu došlo.
hojo, on by potreboval dosku nie procesor
-
hojko
Site Admin
To ma nenapadlo, hoci mam ten socket tiez doma 
-
rocketter23
Medium Expert
Mna by zaujimalo ako sa daju ohnut 2 piny v takej polohe ako na fotke. Ved vlozim procak a zaklapnem. Ak vlozim blbo ohnem ich viac a nie iba 2 nie? Mne to skor pride ako doska ktoru uz niekto mal.. i ked to by si si vsimol ohnute piny uz na zaciatku ci? 
No ked som to robil tak bolo 19:00 a mal som po dvanastke, tak pini ma nejako moc nezaujimali
-
hrban
Addict
pravdepodobne si objednal ''rozbalený tovar''. A nejaký kkt pred tebov to ohol lebo sa toho chytal prstami alebo mu tam padol chladič alebo čo ja viem a vrátil to do 14 dní a alza to ani neskontrolovala lebo to je aj tak pod plastom.