FUll HD TV okolo 400 eur
-
Ryan Giggs
VIP
Re: FUll HD TV okolo 400 eur
Dobre su na tom uz aj androidy. Co neprehra nativny prehravac, prehra nejaky iny stiahnuty z google play.
Co sa tyka toho androidu tak sa principialne nelisi od toho v telefonoch. Len to ovladanie je horsie a menej intuitivne, je to menej plynule, horsie odladene a nie vsetky aplikacie su prisposobene na pouzitie v tv.
Je to vsak rozhodne podstatne lepsie ako tie proprietarne systemy z minulych modelov.
Co sa tyka toho androidu tak sa principialne nelisi od toho v telefonoch. Len to ovladanie je horsie a menej intuitivne, je to menej plynule, horsie odladene a nie vsetky aplikacie su prisposobene na pouzitie v tv.
Je to vsak rozhodne podstatne lepsie ako tie proprietarne systemy z minulych modelov.
Suhlasim, este som neskusal tieto tv s androidom. Mam taky pocit, ze az tento rok to zacali davat.
-
Ryan Giggs
VIP
Androidy uz boli aj minuly rok. A nejakych 5 rokov dozadu mali uz Sony Google TV. To sa ale neujalo.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ryan a nieco 50-55 velkost nepotrebujem android ani 3D a podobne prkotiny. Na telke sa budu prehravat filmy z HDD sem tam skylink. Telku vyuzijem raz za mesiac kedze pracujem v zahranici. V pripade konzola bude pripojena. Necham si poradit.
-
Ryan Giggs
VIP
Za kolko penazi?
-
rufus59
Light Professional
Neviem cenu prisposobim sa ale nemusi byt zavratna nejaky pomer cena kvalita.
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem co je pre teba zavratna cena. Ale ak berieme do uvahy 50" a ako nejaky zaklad kvality 100 Hz panel, tak je treba ratat so spodnou hranicou 700 eur.
-
rufus59
Light Professional
Ved v poriadku nahod nejaké modely a niečo si vyberiem.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Panasonic 50CS630E, Sony 50W755C, Philips 50PFT6510(6550) - na tie Philipsy je 5r zaruka.
-
rufus59
Light Professional
Ten panasonic a sony vyzera skvelo, skoda ze su natrepane zbytocnymi funkciami.
-
Ryan Giggs
VIP
Kvalitny TV bez toho uz dnes nekupis.
a co toto?
http://www.nay.sk/samsung-ue40j5100awxbt#podrobny-popis
Nepotrebujem smart, myslim si ze to nevyuzijem. Skor sa ale opytam, ze iba jeden USB port, je to malo? Ked chcem, na pc si to mozem aj tak napojit, nemusim mat wifi, nie?
http://www.nay.sk/samsung-ue40j5100awxbt#podrobny-popis
Nepotrebujem smart, myslim si ze to nevyuzijem. Skor sa ale opytam, ze iba jeden USB port, je to malo? Ked chcem, na pc si to mozem aj tak napojit, nemusim mat wifi, nie?
-
Ryan Giggs
VIP
Smart mozno nevyuzijes, ale plati to co pisem vyssie, ze bez toho uz kvalitny tv velmi nekupis.
Naco by tam bolo viac usb? Co tam chces pripajat?
Naco by tam bolo viac usb? Co tam chces pripajat?
Cize to mam chapat tak, ze tento je nekvalitny?
Neviem, len sa pytam co je bezne potrebne, kedze tie drahsie ich maju viac. Co kto realne vyuziva.
Neviem, len sa pytam co je bezne potrebne, kedze tie drahsie ich maju viac. Co kto realne vyuziva.
-
Ryan Giggs
VIP
Ten TV nevie nahravat, takze tam nepotrebujes kvoli nahravaniu pripajat HDD. Takisto nema smart, takze tam nepotrebujes pripajat mys, webkameru ci klavesnicu. Vie akurat prehravat subory z hdd ci usb kluca a na to ten jeden usb port staci.
Dalsie usb u takto vybaveneho TV by nemalo absolutne ziadne vyuzitie. Preto ho tam vyrobca nedal a preto nedava ziadnu logiku keby tam bolo. Nemal by si ho naco vyuzit.
Drahsie ich maju viac, lebo su lepsie vybavene a ta lepsia vybava si to vyzaduje aby tam bolo viac portov. Napr. keby vedel tv nahravat, tak by tam davali zmysel 2 usb porty. Jeden pre hdd na nahravanie, druhy pre dalsi hdd na prehravanie suborov.
Ked ma tv este naviac smart, tak su tam este naviac dalsie usb, kde moze pripojit napr. klavesnicu, mys atd.
Aky mas rozpocet na TV?
Dalsie usb u takto vybaveneho TV by nemalo absolutne ziadne vyuzitie. Preto ho tam vyrobca nedal a preto nedava ziadnu logiku keby tam bolo. Nemal by si ho naco vyuzit.
Drahsie ich maju viac, lebo su lepsie vybavene a ta lepsia vybava si to vyzaduje aby tam bolo viac portov. Napr. keby vedel tv nahravat, tak by tam davali zmysel 2 usb porty. Jeden pre hdd na nahravanie, druhy pre dalsi hdd na prehravanie suborov.
Ked ma tv este naviac smart, tak su tam este naviac dalsie usb, kde moze pripojit napr. klavesnicu, mys atd.
Aky mas rozpocet na TV?
Jasne, chapem. Tak tych 400 €. Ide o to, ze ak budem chciet pozerat TV, nebudem sediet na nete. Ak budem chciet net, zapnem si PC. Nepotrebujem urcite smart, viem ze by to bolo nevyuzite, cize to beriem za zbytocne vyhodene prachy.
A to nahravanie asi tiez nepotrebuje, pretoze to sa da nahravat asi iba ak mas digi, nie box, ci ako to je?
A to nahravanie asi tiez nepotrebuje, pretoze to sa da nahravat asi iba ak mas digi, nie box, ci ako to je?
-
Ryan Giggs
VIP
Televizory so smartom su drahsie, ale vo vela pripadoch je tam priplacas aj za vyssiu kvalita obrazu. Kazdopadne do 400 € to budu vsetko modely s 50 Hz panelom. Tie lepsie so 100 Hz zacinaju na cca 450€.
Nahravat mozes len z interneho tuneru. To nahravanie som spominal skor v suvislosti s tym usb.
Ak silou mocou chces hlupy TV, tak vela lepsieho ako ten Sam nenavymyslas.
Nahravat mozes len z interneho tuneru. To nahravanie som spominal skor v suvislosti s tym usb.
Ak silou mocou chces hlupy TV, tak vela lepsieho ako ten Sam nenavymyslas.
No a tento ma kolko Hz?
-
Ryan Giggs
VIP
Ved pisem ze tie 100 Hz zacinaju od 450€. U Samsungu je to 6-kovy rad.
Ja len preto, ze mi bolo povedane ze tento ma 100Hz. Nevyznam sa do toho, ani to nikde neviem vycitat z tych parametrov.