Certifikát do zamestnania

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
efret123
Amateur
Amateur

Certifikát do zamestnania

Príspevok od používateľa efret123 »

Ahojte,

chcel by som Vás poprosiť o odporučenie nejakého certifikátu pre systémového administátora Linux systémov (môžu byť aj certifikáty od Microsoftu). Potrebujem si do roboty urobiť nejaký certifikát do konca decembra. Nechápem prečo dajú vedieť o tom teraz na konci roka, ale čo už. Tak chcel by som Vás poprosiť, či by ste mi vedeli niečo odporučiť s čím máte skúsenosti. Bola totižto u nás vyhlásená súťaž, že oddelenie s najviac certifikátmi získa dobrý pocit :)

Ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Certifikát do zamestnania

Príspevok od používateľa hojko »

Urobit certifikat myslis ako urobit v Photoshope alebo realne absolvovat skolenie a ziskat certifikat??? Ak realne chces nieco ziskat, tak si hadam staci otvorit Google a napisat tam nieco ako certifikat windows, certifikat linux, skolenie windows, skolenie linux alebo podobne slovne spojenia. Pri tychto skoleniach budes mat urcite napisane, ze na konci sa absolvuje skusa a po uspesnom absolvovani ziskavas certifikat.
efret123
Amateur
Amateur

No jasne ze absolvovat skolenie :DDD. Ja sa pytam ci niekto nema skusenosti. A ci nieco zaujimave nevie odporucit. A aby mi to aj nieco dalo.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

na nete je plno certifikátov ktoré vieš získať doslova za pár minút vyriešením nejakého testu s výberom odpovedí. Väčšinou sú platené nejakou symbolickou sumou (napr. 20 dolárov), ale ak ti je jedno akú má ten certifikát váhu a chceš ho iba pre dobrý pocit, je to to pravé pre teba :)

brainbench má celkom prijateľnú sumu, a ich certifikáty aj za niečo stoja (nie je to zas tak triaviálne, nespraví to niekto kto nevie o danej problematike absolutne nič): https://www.brainbench.com/testcenter/t ... ral%29/123

falšovať certifikát je úbohe, asi ako celá tá vaša firma ak vyhlasuje takúto súťaž v naháňaní certifikátov. Pre teba by bol najlepší certifikát asi nová pracovnú zmluva niekde inde
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

CompTIA Linux+, LPIC, RHCA, RHCE... vyber je velky
efret123
Amateur
Amateur

super dakujem popozeram. Nieco som nasiel aj na http://www.itlearning.sk/ponuka-kurzov
Napísať odpoveď