notebook sa nechce zapnúť / dostať do windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
217blaster217
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

notebook sa nechce zapnúť / dostať do windows

Príspevok od používateľa 217blaster217 »

Dobrý
mám notebook HP Probook 4530s, fungoval jak mal, bežal na ňom windows 8.1, po týždni nepoužívania som ho zapol, zapol sa a fungoval jak mal a potom sa zrazu vypol, ani nie BSOD ale proste sa vypol, zapol som ho, logo windows sa ukázalo, načítalo, a potom zrazu nič len čierna obrazovka...aj 10 min...ale nič sa nedialo, tak som skúsil ešte pár krát ale z rovnakým výsledkom, skúsil som aj safemode, ten sa zapol bez problému, tak som skúsil pre inštalovať na win7, fungoval až dokým som nainštaloval grafický driver, potom sa nezapol, tak som zas pre inštaloval ale tentokrát som skúsil rovno zadarmo upgrade na win 10 že či to pomôže, ale nie, nepomohlo, ani safemode. Neviete čo s tým je ? osobne sa obávam že grafika, a safemode sa tuším zapína na integrovanej
Ďakujem za pomoc.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: notebook sa nechce zapnúť / dostať do windows

Príspevok od používateľa hojko »

Skus pouzit inu verziu ovladacov ku grafike - bud starsiu alebo novsiu. Ak nepomoze, tak reklamacia.
217blaster217
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 217blaster217 »

teraz pri win 10 ma to ani nechce do safemode pustiť, podľa mňa preto lebo to pri inštalácií písalo že sa inštalujú aj drivery, nejestvuje nejaký spôsob jak zistiť stav grafiky a celkovo komponentov ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Existuje. Otvorit notebook a premerat to. Alebo nainstalovat Windows a otestovat ten notebook, pouzijes program na testovanie procesora, grafiky, disku, taktiez RAMky.
Napísať odpoveď