Zdravim,
chcel by som si dat zaviest elektrinu do garaze. Dal som si ziadost http://www.zsdis.sk/ a teraz potrebujem zohnat takeho elektrikara, aby to stalo adekvatne peniaze... Na strankach dodavatelov elektriny som sice nasiel nejakych "odporucanych", ale to vychadzalo na nejakych 1000E, co sa mi zda predsalen trochu vela.
Chcem sa spytat tu na fore, ci s tym niekto ma skusenosti, kolko to realne stoji (aj vlastne hodiny) a pripadne ci niekto vie poradit elektrikara v BA.
Dakujem
Zavedenie elektriny do garaze
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zavedenie elektriny do garaze
Zrejme potrebujes projekt a potom zaplatit elektrarnam. Projekt mas tak 50-150 eur, podla toho co a ako, ake je to zlozite a kolko casu nad tym treba stravit. Elektrarnam sa plati okolo 200 eur. Material ako je 20 metrov kabla, skrina, hodiny, k tomu revizia a samozrejme robota. Cize ak mas projekt za 100 eur, elektrarne 200 eur, material 400 eur, revizia okolo 50 eur a robota (vykop, tahanie kabla...). Cize si myslim, ze si niekde na sume 750 eur a ak si robotu spravis sam, tak sa az tak dole nedostanes s cenou. A to je odhad, neviem ake tarifne pasmo ti bolo odhadnute/nacenene, aky istic atd... Moze sa stat, ze tebe treba viacej kabla, k tomu chranicky, chces este potahat rozvody v garazi a hravo sa dostanes aj cez 1000 eur.