Ahojte,
nepoznáte niečo na spôsob Google Docs, kde je dokument verejne prístupný a je možnosť ho updateovať, ale pre súbory?
Skrátka potrebujem úložisko, kde môže každý nahrať prezentáciu a zároveň vidieť všetky už doteraz nahrané (najlepšie bez registrácie pre ostatných). Ďakujem
Online úložisko - možnosť prístupu viacerých užívateľov
-
zdravotnik
Light Professional
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Online úložisko - možnosť prístupu viacerých užívateľov
Mega, ale je potrebná registrácia.
a X milión iných cloudových služieb.. Dropbox, Google Disk, Box, OneDrive, Copy atď..
Pokiaľ všetci používate jednu službu, vytvorte si jedno spoločné konto a dajte na ňom zdieľať jeden priečinok pre všetkých.
Pokiaľ všetci používate jednu službu, vytvorte si jedno spoločné konto a dajte na ňom zdieľať jeden priečinok pre všetkých.
v dropboxe vies zdielat subory a tiez ti mozu ludia uploadovat subory bez toho ze by sa registrovali... ale nemyslim ze vies upravovat jeden subor viaceri ludia.
popripade ak chcete viaceri pracovat na jednej prezentacii tak google docs alebo office 365
popripade ak chcete viaceri pracovat na jednej prezentacii tak google docs alebo office 365
Na subory je Google Drive. Potrebujes google ucet a potom tam ostatnym len nastavis prava na adresar alebo subor. A mas k tomu aj logy o tom co kto a kedy zmenil.
problem s google drive je ze musi byt kazdy zaregistrovany kto chce uploadovat subory... aspon som teda neprisiel na to ako shareovat folder tak aby mi tam mohol niekto uploadnut subor. toto prave dropbox podporuje.
-
zdravotnik
Light Professional
Presne ako píše Accid - skúšal som Google Drive. No netuším, ako dosiahnuť toho upravovania, resp. nahrávania ďalších súborov