Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Ťažko povedať. To je skôr ves vkusu. Trošku lepšie hraju Superluxy.
čo sa týka vkusu tieto http://sluchadla.heureka.sk/beyerdynamic-dt-990-pro/ vyzerajú úplne v pohode no ale tak to je už o inom:)
-
Ryan Giggs
VIP
Myslel som vkusu co sa zvuku tyka. A to medzi DTX 910 a tymi Superluxami. DTX maju vyrovnanejsi zvuk.
Zvuk je na tom v pohode, ten mikrofon je na nic to je pravda... Ja som kupil genius pripinaci na kabel v alze za 1,29€ a uplne to staciDunn napísal:teda neviem ako je natom zvuk pravdepodobne rovnako ale mic je hrozný a myslim si to na základe testov a rovno odskúšania známého ktorý mic skúšal nastivať hocijak no pri každej priležotisti akurát tak "chčal" dalo by sa to prirovnať k takému micu čo je v sluchatkach za 5 € ktorý je obalený v gume a počuješ akurat tak nič. a nemyslim si že by mal vadný kus
BTW objednavam Xiaomi Hybrid Dual Drivers viac menej z cistej zvedavosti a aj preto ze v posilke mam v usiach Apple sluchatka co su najvacsi hnus aky som snad kedy v usiach mal, good work.
Ma niekto skusenosti s takymito hybridmi ?
-
Ryan Giggs
VIP
Je to novinka, skusenosti ma malokto. Predavaju sa asi 2 tyzdne.
Tak skusime no
gearbest.com je teda v poriadku, nebudu to nejake napodobeniny?
Este otazocka, chcem toho zobrat viac, par prkotin ako kryt na fon, foliu nejake gadgety... celkova cena bude okolo 40$... Viem s CLOm vybabrať tak, že si spravim 2 objednavky po 20 dolaroch?
Este otazocka, chcem toho zobrat viac, par prkotin ako kryt na fon, foliu nejake gadgety... celkova cena bude okolo 40$... Viem s CLOm vybabrať tak, že si spravim 2 objednavky po 20 dolaroch?
-
Ryan Giggs
VIP
Clo neplatis do 150 eur. A keby si aj nakupil cez 150 eur, clo je nejake 4%, to nestoji za rec. Problem je dph, tu platis od 22 eur tusim a je 20%.
Ked rozdelis zasielky tak sa tomu samozrejme vyhnes.
Ked rozdelis zasielky tak sa tomu samozrejme vyhnes.
Myslel som DPH... Okej tak to rozdelim, ked uz nic aspon usetrim tie dni co by vyratavali DPH a ja ho platil 
Dikes
Dikes
Skusenosti s bezdrot. sluchadlami SMS Audio Sync ? su na nich rozne ohlasy to fakt maju slabu vydrz baterie aj hlasitost ?
kamos zhana:
<100e
nahlavne / stuple (skôr preferuje nahlavne, ale ak by boli nejake stuple ktore by prevazili nahlavne vo vykone tak mozu byt aj tie)
na vonok, zdroj telefon, ipod
preferovane zanre rap,trap,pop - mali by mat znacny basovy prejav, myslim si ze idealne V charakter (aspon mne to teda tak pri rape vyhovuje)
aktualny horuci favorit bez konkurencie je Beats Solo 2 za 107€ z alzy
Dikes
<100e
nahlavne / stuple (skôr preferuje nahlavne, ale ak by boli nejake stuple ktore by prevazili nahlavne vo vykone tak mozu byt aj tie)
na vonok, zdroj telefon, ipod
preferovane zanre rap,trap,pop - mali by mat znacny basovy prejav, myslim si ze idealne V charakter (aspon mne to teda tak pri rape vyhovuje)
aktualny horuci favorit bez konkurencie je Beats Solo 2 za 107€ z alzy
Dikes
-
Ryan Giggs
VIP
Solo 2 na tu muziku velmi vhodne nie su.
Spunty budu hrat samozrejme lepsie ako prenosne sluchadla. V prvom rade si ale treba ujasnit co vlastne chce.
Spunty budu hrat samozrejme lepsie ako prenosne sluchadla. V prvom rade si ale treba ujasnit co vlastne chce.
Hegy aj Beats Solo2 Wireless su teraz v zlave za 150e s postovnym ked by chcel poslem link v sprave
ja akurat chcem nejake bezdrat. imageovky sa rozhodujem ci tie beats abo sms audio
ja akurat chcem nejake bezdrat. imageovky sa rozhodujem ci tie beats abo sms audio
a na čo sú Solo 2 vhodné ? Pokiaľ sa nič nezmenilo, tak stále sú robené, aby sa pôvodní neznalí americkí komerční ľudia nezbláznili a mali svoje basy v hitoch z MTV, akurát s tým, že sa rovnako na nich silno zapracovalo, aby ponúkli niečo zaujímavé a nevidané v podaní Beats, či ?
-
Ryan Giggs
VIP
Samozrejme nie žeby sa nehodili uplne, ale su na tie žanre vhodnejšie modely s viac basmi. Solo 2 su podstatne vyrovnanejšie a podstatne lepšie sluchadla ako prvy model. Skôr na naročnejšie žanre ako jazz a pod.
-
galbavymartin
Light Professional
Včera mi dorazili Xiaomi Dual Drive 
Za tú cenu je zvuk super. Určite budú potrebovať ešte rozohrať.
Za tú cenu je zvuk super. Určite budú potrebovať ešte rozohrať.
ups, uz to objednalRyan Giggs napísal:Solo 2 na tu muziku velmi vhodne nie su.
Kazdopadne, nejaky alternativny typ? Nahlavnych...
Dikes
galbavymartin fuuu odkial si ich objednal ze ich mas tak skoro mne ich este ani len nedispatchli
-
Ryan Giggs
VIP
To ze ta ich krivka nie je prave V-ckova neznamena ze sa mu to aj tak nebude pacit. Len si myslim ze na tieto zanre su vhodnejsie basovejsie modely. A stale je to Beats Solo, takze vsadepritomny lacny plast.
Alternativa napr. Ultrasone Go, Koss SP330, Momentum on Ear. Uplne najlepsie Vmoda XS, ale za "vonkajsiu" cenu.
Alternativa napr. Ultrasone Go, Koss SP330, Momentum on Ear. Uplne najlepsie Vmoda XS, ale za "vonkajsiu" cenu.
Super, aspon je z coho vyberat.
tak ja som dnes skúsil solo 2ky a zajtra pôjdu späť
mne sa asi mení sluch, priznám sa, že mi prídu nepríjemne huňavé, dunivé (je tam ako impakt, tak dunenie) a pripomínajú mi kingston cloudy, len tieto majú oveľa silnejší bas (ako údernosť, tak dunivosť)
+ hegy, skontroluj ramená, či nie sú labilné, ja mám ľavé pekne pevné, aj nastavovací mechanizmus definuje tie kroky, no druhý je akoby vykývaný a nastavovanie, že samé sa posunie o nejakú priečku hore alebo dole
mne sa asi mení sluch, priznám sa, že mi prídu nepríjemne huňavé, dunivé (je tam ako impakt, tak dunenie) a pripomínajú mi kingston cloudy, len tieto majú oveľa silnejší bas (ako údernosť, tak dunivosť)
+ hegy, skontroluj ramená, či nie sú labilné, ja mám ľavé pekne pevné, aj nastavovací mechanizmus definuje tie kroky, no druhý je akoby vykývaný a nastavovanie, že samé sa posunie o nejakú priečku hore alebo dole
-
galbavymartin
Light Professional
Objednával som na iBuygou.com presne týžden trvalo dodanieHegy napísal: ups, uz to objednalkazdopadne, poradil som mu, kedze alza je eshop nech si ich vyskusa a uvidi, kedze nemal nic v tej cenovej iba hlboko nizsie tak predpokladam ale ze spokojny bude...
Kazdopadne, nejaky alternativny typ? Nahlavnych...
Dikes
galbavymartin fuuu odkial si ich objednal ze ich mas tak skoro mne ich este ani len nedispatchli