Youtube kanál
Youtube kanál
čaute.chcel by som sa len informovať čo urobiť aby sa o moj kanál zaujimalo viacej ludi aby si pozreli video co som pridal ako verejne aj s tagmi ale zatial aj napriek tomu že je dane ako verejne nikto si ho takmer nepozrel.na svojom kanali mam 25 odberatelov a čakal som iny narast že sa behom mesiaca podari nejakych aspon 100 zhliadnuti ale neviem co robim zle..je mozne ze som dal take tagy čo ludi nezaujimaju? neviem..proste by som chcel aby moje druhe video na mojom kanlai malo tiez pododben vela pozreti ako to prve ktore som pridal pred 4mi rokmi a ma 69 000 pozreti..tak by som chcel nieco pododbne dosiahnut aj s tymto druhym ale neviem ako na to..poradite?diki
Re: Youtube kanál
Myslím si, že o tagy alebo názov ani tak nejde, najdôležitejší je obsah videa. Ak je to prvé video zaujímavejšie a oslovuje širšie publikum, tak prirodzene bude mať aj viac vzhliadnutí. Ja mám tiež na jednom svojom videu, ktoré som pridával pred 6 rokmi skoro 19 000 vzhliadnutí a na druhom, ktoré som pridal pred 2 týždňami 14
Ale nie je to o tom, že by som pridal sofistikovanejšie tagy k tomu prvému videu alebo lepšie SEO, ale proste oslovuje viac ľudí, tie kľúčové slová v názve sú vyhľadávanejšie, takže je logické, že to druhé video sa ani po rokoch nedostane na počet vzhliadnutí toho prvého.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi o com to video je, ci sa ludom paci, ci ho lajkuju, zdielaju, komentuju, zalezi tiez kde je prezentovane, ktore weby na neho odkazuju atd... Ak ma uz nejaku navstevost, tak sa vo vyhladavani zobrazuje vyssie a vyssie. Tie tagy ti velmi nepomozu.
-
p4ra
Redeemer
Nebud nestastny, jedno z mojich videi. 
158,002 views - 5 years ago
158,002 views - 5 years ago
a tak keby ste si to chceli kuknuť čo to je zač tak si to čeknite neni to video ako take ale skor hudba,snad za to nedostanem ban
https://www.youtube.com/watch?v=7NQrPzn11as
https://www.youtube.com/watch?v=7NQrPzn11as
-
hrban
Addict
nečudujem sa tomu, že to nikto nepozerá
proste to nie je muzika môjho gesta a isto tu bude veľa užívateľov so mnou súhlasiť. A pred 4 rokmi fungoval ešte v plnom prúde FB, teraz už len dožíva 
21 minutova elektricka hudba, co od toho cakas pre pana?
Tiež ma to neoslovilo, ale ja nemám rád ten žáner.
Ak chceš recept na veľa videní, tak: Spraviť nejaký takýto set:
Rozumej, známe pesničky striedané TUC TUC linkami, kde sa ľudia niekde na chate vyskáču, nazvi to nejak "TOP SUMMER 2015 PARTY HITS", a ako obrázok videa daj slide-show nejakých sexy žien v bikinách, čo sa budú meniť. A potom to video spamuj v komentároch podobných videí. Hotovo.
Ak chceš recept na veľa videní, tak: Spraviť nejaký takýto set:
Rozumej, známe pesničky striedané TUC TUC linkami, kde sa ľudia niekde na chate vyskáču, nazvi to nejak "TOP SUMMER 2015 PARTY HITS", a ako obrázok videa daj slide-show nejakých sexy žien v bikinách, čo sa budú meniť. A potom to video spamuj v komentároch podobných videí. Hotovo.
-
Bad.boy
Medium Professional
Ako nic v zlom ale hento by som nepocuval ani keby mi platili
To prve este v pohode tam tie zhliadnutia chapem ale toto druhe je ako epilepticky zachvat na druhu ten zaciatok 
v tom prvom mi pisali ze chcu daco rychlejsie tak som to proste zrychlil:D
No to prvé video bola ešte relatívne neutrálna elektro hudba, ale to druhé bol fakt krok vedľa. To si spravil nejaký mix a potom si ho celý zrýchlil 1,5-krát alebo čo? 
do šmolko-verzie