dialkovy ovladac
dialkovy ovladac
Zdar chlapi, potrebujem poradit nejaky schopny ovladac, s ktorym by som vedel ovladat satelit, reciever, projektor a pc.
Re: dialkovy ovladac
V prvom rade napis znacky zariadeni. Od toho sa potom da odrazit a vybrat taky, ktory ich vsetky podporuje.
Ale neviem ako je to pri PC, ci sa da nastavit ake signaly ma prijimat alebo to musis rucne nastavit.
Ale neviem ako je to pri PC, ci sa da nastavit ake signaly ma prijimat alebo to musis rucne nastavit.
-
Ryan Giggs
VIP
Znacky netreba. Uciace sa DO podporuje vsetky. V lidli obcas maju Silvercrest, to je za tie prachy vyborne DO. Drahsie potom Logitech Harmony. Model 300 uz ale nedostat uz len tie drahe.
tie harmony som uz pozeral, na ebay sa daju zohnat, ale akym sposobom to bude ovladat pc?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako si ho naprogramujes. Co tak si pozriet informacie k tomu, stranku vyrobcu alebo videa na YouTube??? Sam pises, ze chces ovladat pocitac a teraz vlastne nevies ani ako to funguje, zaroven sa obavam, ze ani nevies na co to chces a ako by si to mohol vyuzit.
No pc jedine cez modry zib, alebo si budes musiet dat do pc ir receiver.
Tym sposobom ovladania som myslel, ci bude treba k tomu harmony dokupit ir primac. Samozrejme ze viem naco to budem pouzivat
, odisiel mi ovladac od receiveru a chcel by som vsetko ovladat jednym dialkovym. Na pc nim budem ovladat kodi a foobar a chcel by som ho vediet ovladat aj pri vypnutom monitore a projektore.
Toto by malo zrejme v pohode fungovat http://www.ebay.co.uk/itm/FLIRC-USB-Uni ... SwYHxWGN5s
Planujem zobrat harmony 350. Ak viete poradit nieco podobne, kludne aj lacnejsie budem rad.
Toto by malo zrejme v pohode fungovat http://www.ebay.co.uk/itm/FLIRC-USB-Uni ... SwYHxWGN5s
Planujem zobrat harmony 350. Ak viete poradit nieco podobne, kludne aj lacnejsie budem rad.
Ja som kedysi riesil ovladanie pc (tiez kvoli kodi) a pri usb ir receivroch som narazal na problem zapnutia pc cez ovladac. Ak zapinanie pc neriesis tak mas po probleme, ale ak ano, tak si to este prestuduj. Ja som to vyriesil intel nucom, ktory ma ir receiver uz integrovany.