Offtopic - VŠ a vysvedčenia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sliziky
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Offtopic - VŠ a vysvedčenia

Príspevok od používateľa sliziky »

Zdravím,po SŠ sa chcem hlásiť buď na STU alebo MUNI v Brne a chcel by som sa spýtať že ako to tam funguje s vysvedčeniami zo SŠ. Že či vôbec berú do úvahy a ak hej,tak len či koncoročné a z ktorých ročníkov. Vďaka ! :)
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Re: Offtopic - VŠ a vysvedčenia

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Nenapisal si aka fakulta ... Kazda fakulta by to mala mat na stranke
Napr FEI
http://www.fei.stuba.sk/generate_page.php?page_id=4430
sliziky
Light Star
Light Star

Našiel som že na FIITku neberú do úvahy,akurát nemôžem ešte nájsť MUNI.Každopádne ďakujem :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pozri, sú dve možnosti:
1) končíš strednú, a tým pádom je to už jedno. Tie vysvedčenia už nezmeníš
2) ešte len začínaš stredný, a tým pádom sa môže za tých niekoľko rokov veľa vecí zmeniť (ak brali do úvahy, nemusia. A ak nebrali, môžu začať brať)

tým pádom je to úplne jedno. Navyše ako bolo spomenuté, podmienky prijatia sú vždy písané na webe príslušnej fakulty. A každá fakulta si stanovuje svoje podmienky, takže aj keby chceme, nedokážeme ti napísať presnú odpoveď na tvoju neúplnú otázku.

Na stránke muni tie informácie sú (minimálne som našiel info o maturitnom vysvedčení). Ale všetky fakulty sa mi fakt nechce za teba prechádzať
sliziky
Light Star
Light Star

Som momentálne tretiak ,dá sa ešte zmeniť,ale na MUNI som taktiež našiel iba že maturitné a na FIIT vôbec,takže nejako strácam pomaly chuť sa učiť predmety typu chémia ,biológia a podobne :-)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Len sa ich pekne uč, zídu sa ti.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

sliziky napísal:Som momentálne tretiak ,dá sa ešte zmeniť,ale na MUNI som taktiež našiel iba že maturitné a na FIIT vôbec,takže nejako strácam pomaly chuť sa učiť predmety typu chémia ,biológia a podobne :-)
tak sa neuč, prepadnutie ti isto pomôže :)
Sa mi inak páči táto istota. Že netreba ti to, tak polavíš. A čo ak ťa nevezmú na MUNI? Čo ak zistíš, že na takú školu nemáš, a budeš hladať ľahšiu, kde ale tie vysvedčenia budú chceť?
A ver či nie, chémia a biologia sa ti zídu aj na informatike (súdim podla FIIT že chceš ísť na informatiku, lebo stále si nenapísal fakultu ani odbor). Napríklad moja bakalárka bola na tému "Genetické algoritmy a návrh modelu živého organizmu so sociálnym a teritoriálnym správaním". Len v literatúre na konci som mal asi tak tretinu zdrojov z oblasti biologie. Takže sklbiť sa to dá veľmi pekne, a ak budeš z toho tupý, oberáš sám seba o možnosti. Okrem toho, učenie hocičoho sa je dobré, lebo udržuje tvoju pamäť v kondícii. Ak raz začneš flákať nejaký predmet, časom sa k nemu začnú pridávať ďalšie
sliziky
Light Star
Light Star

Come on guys,nikde nehovorím že budem mať päťky,myslím to tak ,že napríklad z niektorých predmetov som aj s dvojkou nespokojný ale keď som zistil že netreba,tak aj s dvojkou budem spokojný,doteraz som prešiel s vyznamenaniami a matika mi ide,informatike sa venujem už pár rokov takže ak nie MUNI (čo verím), momentálne aj robím ich Seminár ,tak aj STU by som bral. Samozrejme že sa budem učiť ďalej ,určite nebudem nosiť päťky,1-2ky ,sem tam 3,len hovorím že proste mal som takú motiváciu a tá sa mi z týchto predmetov stratila :-)
Napísať odpoveď