Publikovanie svojej tvorby

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Publikovanie svojej tvorby

Príspevok od používateľa DENNY »

Ahojte.

K mojim voľnočasovým aktivitám okrem iného patrí aj písanie, mám aktuálne napísaných necelých 9 strán istej témy. Píšem to už asi od júla. Áno, od júla je 9 strán žalostne málo, ale nemám na to momentálne toľko času, ako by som chcel, a preto riadky pribúdajú celkom pomaly. Avšak, je to o to lepšie, keďže sa k tomu opakovane vraciam a prepisujem, prerábam, mením...

Myslím si, že myšlienka, ktorú opisujem, môže ľudí pohybujúcich sa v tejto oblasti celkom zaujať. Vydať to ako knihu som neuvažoval z dôvodu, že taká dobrá kniha by mala mať aspoň 100 strán a toľko s veľkou pravdepodobnosťou ohľadom jednej témy až nenapíšem.

Chcel by som to však niekde publikovať za účelom získania nejakého feedbacku, kritiky, ktorá by mi dodala buď motiváciu písať to ďalej, alebo skúsenosti a tipy, ako to zlepšiť.

Hľadal som po nete dosť, ale pravdupovediac som nenašiel nič také, čo by zodpovedalo mojim požiadavkám.

Hľadám naozaj niečo seriózne, nejakú "e-knižnicu", kde sa mi prípadné ohlasy od ľudí so skúsenosťami v tomto odbore, zídu k ďalšej tvorbe. Nehľadám stránku na ktorej sa vyjadrujú ľudia s potrebou nadávať a zhadzovať všetko, či treba či nie.

Ďakujem :).
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: Publikovanie svojej tvorby

Príspevok od používateľa beardie »

nechaj si to zrecenzovat na nejaku univerzitu, tam budes mat odbornikov dost
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zaloz si blog.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Tak, potom ten blog prilinkuj k téme, ktorú založíš na odbornom, tématickom fóre.

O čom to je ?
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

DENNY napísal:Nehľadám stránku na ktorej sa vyjadrujú ľudia s potrebou nadávať a zhadzovať všetko, či treba či nie.
To nemusíš, oni si nájdu teba.

Najbežnejšie je založiť blog. Vlastný, alebo na nejakom väčšom blogovacom systéme. Niečo na štýl birdz, ale v tejto oblasti prehľad nemám, tak neviem, či sú ešte tieto veci in.
Ak existuje nejaký väčší web s tvojou tematikou, pošli to aj tam. Buď vo forme svojho blogu, alebo priamo a možno to uverejnia.
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Neviem síce ako to "chodí", ale nad blogom či publikáciou na stránke s danou tématikou som neuvažoval, lebo tam ľudia prečítajú text dlhý maximálne na jednu A4. To súdim podľa seba.

Chcel som nejakú špecializovanú stránku na tieto veci, lebo na také stránky chodia len ľudia, čo ich to zaujíma viac a teda mi budu vedieť zhodnotiť / skritizovať, čo je zlé a čo dobré.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ak je text dobre štuktúrovaný, tak 9 strán vôbec nie je veľa. Dlhšie príspevky tu na hojku majú bežne cez 1 stranu. A prečítať 9 takých príspevkov je celkom normálne.

Alebo ak je to možné, rozbi ho na 3,4 menšie časti a hneď máš 3,4 príspevky na blogu.
Napísať odpoveď