Vadný pixel
Re: Vadný pixel
Presne tak, treba ho proste vratit a o pixely ani slovo
Teda mozes to spomenut ale treba jasne povedat ze nechces reklamovat ale vratit.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dobre vďaka za rady dávam Vám
Zajtra ho resetnem, dám do "pôvodného stavu" a odnesiem na pobočku. Dám vedieť ako to dopadlo.
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2015, 16:04)
Rozmýšľam že ho potom vezmem asi z Datartu, lebo by ma porazilo keby mi poslali ten istý
Rozmýšľam že ho potom vezmem asi z Datartu, lebo by ma porazilo keby mi poslali ten istý
Kup si ho rovno na predajni, dostanes zarucene iny, pokial si ho objednas a prides si ho vyzdvihnut.K-u-b-i-a-k napísal:Dobre vďaka za rady dávam VámZajtra ho resetnem, dám do "pôvodného stavu" a odnesiem na pobočku. Dám vedieť ako to dopadlo.
Pripadne si ho najprv zober a potom stary vrat.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Na prevádzku kam idem tovar na predajni nemajú. Chcem mať peniaze a až tak riešiť druhý. To že tam je ten pixel spomínať nechcem.
Okej. Aj keby si ho kupil neskor, nemal by si ho dostat.
Tvoj sa bude predavat ako "rozbaleny" o par eur lacnejsi.
Tvoj sa bude predavat ako "rozbaleny" o par eur lacnejsi.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dúfam že mi dajú hneď peniaze na ruku bez blbých otázok 
Pre rokom som riesil podobny problem v alze s citackou - jeden pixel dost vyrazne ziaril oproti okoliu a pri vyssom jase to bolo dost rusive.
Zaniesol som na pobocku, ze chcem vratit tovar. Spytali sa, ze ci chcem uviest dovod, tak som uviedol a chlapik sa len spytal, ze ci chcem peniaze alebo rovno objedname novy kus. Na druhy den som si prisiel pre novu citacku...
Zaniesol som na pobocku, ze chcem vratit tovar. Spytali sa, ze ci chcem uviest dovod, tak som uviedol a chlapik sa len spytal, ze ci chcem peniaze alebo rovno objedname novy kus. Na druhy den som si prisiel pre novu citacku...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dík že si sa ozval. Tak uvidím ako dnes pochodím ja, najlepšie by bolo keby mi rovno objednali nový kus. Asi to spravím tak ako ty.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
objednaj si ho sam a mozes tam ist ked ho uz budes mat nachystany, nemusis na 2x
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak bol som na pobočke. Povedal som že chcem tovar vrátiť, pani/slečna sa spýtala či je mobil v poriadku alebo ho vraciam kvôli chybe. Povedal som o čo ide, spísala reklamačný papier s tým že mňa sa reklamácia netýka len to musí spísať lebo mobil pôjde do servisu. Mobil len zapla či nabehne, pixel neriešila a spýtala sa či som spravil hard reset. Mne dala na výber buď že ho opravia, vrátia mi peniaze alebo mi objedná nový kus. Tak som si dal objednať nový. S tým reklamačným papierom mám potom prísť na pobočku (nespýtala sa či to má poslať poštou, zabudla na to a už sme to nechceli prerábať) takže poň skočí priateľka. Vraj by tam mal prísť do troch dní. Avšak sa chcem spýtať, dokopy za všetko som platil 118,68€ s tým že mobil stál 118,90, doprava 4,78 a použil som aj 5€ kód. Teraz ak mi to príde na pobočku tak to príde v tej istej sume alebo ako ? Zabudol som sa na to spýtať bolo tam X ľudí. Tiež mi prišlo divné že spisujeme reklamačný protokol a ja chcem nový kus. Ale stále ma uistovala že mna sa ta reklamácia netýka. Tiež som čakal že si vezme bloček, ale len ho skontrolovala a nechala mi ho s tým že pri novom bude nový a tento mi nebude treba.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
oni to pošlú na reklamáciu vrámci firmy a budú si to potom so servisom riešiť sami, ty dostaneš nový kus bo si vrátil do x dní. Oni si ten kus musia proste odpísať a potrebujú nejaký doklad.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Dnes došiel mail a sms že mobil je na prevádzke