stala sa mi taka neprijemna vec, ze som si kupil cesku dialnicnu znamku, ktoru som nalepil pod tu slovensku (neznaly ze na tom zalezi) a ceska musi byt nalepena vyhradne vpravo dole. Co mam teraz robit?
Dialnicna znamka - zle nalepena
Dialnicna znamka - zle nalepena
Zdravim,
stala sa mi taka neprijemna vec, ze som si kupil cesku dialnicnu znamku, ktoru som nalepil pod tu slovensku (neznaly ze na tom zalezi) a ceska musi byt nalepena vyhradne vpravo dole. Co mam teraz robit?
Myslite ze to budu nejak riesit keby nahodou?
Re: Dialnicna znamka - zle nalepena
No co ti na to mame povedat? Zalezi od konkretneho policajta, ale ak je to len 10 dnova, tak by si to mal v pohode ukecat.
Pokutu by si nemal dostat, mozno upozornenie ze nabuduce RTFM
Hlavne ze ju mas.
No ide o rocnu, preto to riesim
. Predpokladam ze to nie je dovod aby mi ju na poste vymenili.
odlepit si ju neskusal? opatrne ju skus prelepit... ak nie, tak skusit vykecat 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Napadlo ma prelepiť ju s lepiacou páskou, opatrne odlepiť a prelepiť na správne miesto. Potom opatrne obrezať s orezávatkom do pôvodného tvaru.
Mne sa osvedčilo lepiť diaľničnú známku na sklo potom, ako ju niekoľkokrát najprv nalepíš na svoje rifle/tepláky/poťah v aute, aby sa poriadne zašpinila a tak ju nalepiť na sklo. S touto technikou ju v prípade potreby odlepíš žiletkou na sklo úplne bez problémov neporušenú a v celku. Overené 
Ak ju nemáš zašpinenú, tak ti bude asi poriadne na tom skle držať, ale tou žiletkou na sklo by si ju mal dať dole. Nejaké fény a iné exotické praktiky som nikdy nepotreboval.
Ak ju nemáš zašpinenú, tak ti bude asi poriadne na tom skle držať, ale tou žiletkou na sklo by si ju mal dať dole. Nejaké fény a iné exotické praktiky som nikdy nepotreboval.
-
vladenko007
VIP
Presne tento návod čo si tu dal Pilifo sa najlepšie osvedčil.

-
RATZINGER666
Darca
...tak ja este poradim, ze idealne je ju podlepit priesvitnou paskou alebo pouzit adhezne folie, prip. folie na displeje mobilnych telefonov, potom znamka znesie aj nesetrne zaobchadzanie a ide dole jednoducho a rychlo aj rukou bez potreby nejakych nastrojov 
presne tak.. ochranna folia z displeja a je po probleme... a moj nazor, ze neriesit kde ju mas nalepenu.. mas ju, mas, mas tam napisanu SPZ? mas, ked bude policajt pindat, povedz, ze to tam nalepila tvoja draha polovicka a ze si sa bol pytat na dialnicnej spolocnosti, ci ti ju vymenia, lebo si ju zle nalepil, tak ta poslali do ritneho venca 
no nakoniec som daval auto do servsiu a chlapik mi povedal ze oni to vedia spravit v pohode, tak mi to prelepia
, ale dik za rady, len nerad by som to nechtiac poskodil za tu cenu 
Neboj, za ten servis zaplatíš minimálne 3-krát toľko ako za tú diaľničnú známku 
// Jo, jasné
I was just teasing you 
// Jo, jasné
Tak servis musel byt, a za to prelepenie urcite nie 
-
audiotrack
VIP
vzhľadom na zavedenie elektronických dialničných známok (dnes spustili web, tak už sa dajú reálne zakúpiť), táto téma trošku stráca zmysel. Teda zlé nalepenie. A mala by sa skôr pretransformovať na "Požičanie ECV s platnou dialničnou na jeden deň"
Lebo ak to dobre chápem, je to len otázka času kedy sa nájde nejaký špekulant čo kúpi dialničnú na rok za 50€ a bude požičiavať značky na nejaké časové obdobie za lacnejšie ako NDS (napríklad na týždeň za 5€)
-
guess.whoo
Redeemer
no neviem ci sa na to niekto podujme..nahoda je blbec
mohli dat aspon nejaku zlavu na predpredaj
mohli dat aspon nejaku zlavu na predpredaj
Kym platia aj klasicke nalepky, tak sa budu znamky nadalej poziciavat.
-
guess.whoo
Redeemer
no to bude len do konca januara
heker, klasicke už nebudú vôbec.

//guess bol rýchlejšíZavedením elektronických známok sa definitívne končí éra nálepiek, nakoľko so súbežným používaním jedného aj druhého typu sa nepočíta. Jedinou výnimkou je január, keďže ešte platia pôvodné nálepky. Inými slovami, počnúc 1. februárom budú na Slovensku platiť výlučne elektronické známky.
link
kto by nieco take dobrovolne spravil?audiotrack napísal:"Požičanie ECV s platnou dialničnou na jeden deň"
-
twardykamen
Medium Professional
lenze tu sa jedna o cesku dialnicnu a v CR na dalsi rok opat len nalepky.audiotrack napísal:vzhľadom na zavedenie elektronických dialničných známok (dnes spustili web, tak už sa dajú reálne zakúpiť), táto téma trošku stráca zmysel. Teda zlé nalepenie. A mala by sa skôr pretransformovať na "Požičanie ECV s platnou dialničnou na jeden deň"Lebo ak to dobre chápem, je to len otázka času kedy sa nájde nejaký špekulant čo kúpi dialničnú na rok za 50€ a bude požičiavať značky na nejaké časové obdobie za lacnejšie ako NDS (napríklad na týždeň za 5€)