PS4 v akcií

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

PS4 v akcií

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

Zdravíčko, dlho predlho som pokukoval po PS4 namiesto mojej do hrobu privedenej ps3 a teraz som uvidel jednu krásku v akcií v datarte za 280euro. Pozeral som na bazári a tam predávajú ludia drahšie (viva la slovakia) tak ma tak napadlo čo tak ju kúpiť, pohrať sa do vysokej čo je 5-10 mesiacov podľa toho či po maturite vypadnem zarábať von, a potom ju predať.

Oplatí sa takto špekulovať?? Je mi jasné že ju za plnú cenu nepredám ale ak by sa mi ju podarilo streliť za 250 (taká je tam teraz 1 bez záruky) tak by to bolo stále super výhodné. Niaky názor?? Možno potrebujem trochu usmerniť :D ďakujem :)

//autoeditácia príspevku (02 Dec 2015, 20:49)
btw len aby som nevyzeral ako snílek :) je mi jasné že ceny pôjdu dovtedy dole a ak sa vydá väčší update tak to bude výrazné, práve preto sa pýtam na názory ako veľmi môže/nemusí ísť dole tá cena, aby som nerátal s tým že ju predám a potom ostal prekvapený že sa mi ju ani predávať neoplatí :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: PS4 v akcií

Príspevok od používateľa guess.whoo »

za pol roka ju predas za 220e +-
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Aj menej. Ak ju skutočne budeš chcieť predať, dáš za 200 a polročná odíde. Ale cena konzoly padá veľmi rýchlo.
Tí na bazoši tiež rozmýšľali inak.. pred rokom kúpili za 400 a teraz si myslia, že s ročnou zárukou má cenu 300.

Tak sa nezaraď k nim.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ano klesa rychlo, ale kym nebude ohlasena nova generacia tak pochybujem, ze to klesne pod 200 za pol roka. navyse ak bude mat zaruku a mozno par hier tak ju za tolko preda imho...ale samozrejme neda sa velmi predpovedat buducnost ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Vieš ako.. nevieš :D V 2016 má prísť Nintendo s NX a hoci to môže byť absolútne nezaujímavé, nikdy nevieš kedy ich motyka vystrelí. Hocikedy môžu prísť s totálnou bombou...

Rovnako ak Xbox bude riešiť inovácie stále rovnakým tempom, tak zotrvačnosťou môže Sony udržať predaje, ale ku koncu generácie môže byť One jednoducho lepšou konzolou.
Mr-Freek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mr-Freek »

No už som konzolu kúpil. Myslím že sa mi to oplatí pretože dostanem dotáciu 100euro od strýka ktorú by som inak nedostal takže ju budem mať teraz za 180euro. Takže ak ju za necelý rok predám za 200euro bude to stále super, inak ďakujem za názory. Presne na toto som chcel vedieť :)

škoda že tá cena klesá tak rýchlo, som zvedavý ako to bude. Ale nevidím to až tak škaredo keďže cena v populárnych slovenských shopoch sa stále drží okolo 350euro a toto je len akcia. V dákom malom e-shope ju majú za 300 minimálne, takže týpci čo sa bazoši idú s ročnými po 300euro sú smiešny :D na druhej strane pochybujem že cena zíde za rok pod 200euro ak k tomu pridám ešte hry.
Napísať odpoveď