už nejakú dobu sledujem toto fórum,.. a dnes prišiel čas.. kedy sa na Vás chcem obrátit s radou.
Stručne moja situácia:
(som 23 ročný chalan).. Mal som 5 ročný vzťah, ktorý sa skončil po vzájomnej dohode oboch cca pred dvomi mesiacmi. Na prekvapenie i keď to bola láska ako hrom.. ma to nezasiahlo tak silno, čo je možno dosledok toho, že ta láska vyprchala z nás oboch.. a stali sme sa viac kamarádi ako milenci. (zas nezasiahnut tak silno znamená, že som bol schopný v poho žit.. a nie že som z kamena.. samozrejme to nebolo nič príjemné, no ulahčovali mi to ženy, ktoré mi naštastie vždy nějak osudom prišli do cesty).
No nedávno mi prišla do cesty kamarádka z minulosti, v podstate bývala spolužiačka zo strednej (je pritažliva, a je v nej niečo zaujímave), začali sme spolu viac kalit.. prišli zážitky, atd. No bral som to, že i ked je to kus ženskej, že medzi nami sa nič nestane, kedže som to bral ako tuhá friendzone (samozrejme by som ju bral
No na jednej z posledných kalieb.. sme sa bavili o téme, že kamarád sa do nej zamiloval atd, a že ona ho bere čisto ako kamaráda.. a ja ani neviem v tej opilosti som sa spýtal, že ako bere mna.. a zaváhala.. povedala že "ako kamaráda.. preto že sa k nej správam ako kamarád, no je to v podstate komplikované". No ja som muž činu, vždy priamočiary a proste využil som šancu a začali sme sa riešit..
Problém je v tom, že ona podla mna vo mne vidí človeka na potencionálne dlhý vztah.. som taký typ, normálny chalan, uprimny, nikdy som nebol ko*ot (možno v detstve trochu, ale to každy),.. no ja po tom dlhom vztahu sa necítim na dalšiu vážnu známost. Shit je v tom, že ju strašne moc chcem.. proste vášen a všetko,.. no to kamarátstvo čo máme som si nesmierne vážil,.. a ani to nechcem stratit. No bojím sa, že ked už sme sa dostali sem, že už ani ked to stopnem tak to kamarátstvo nezachránim.
Proste stalo sa niečo čo sa malo aj nemalo stat.. a som z toho štastný aj neštastný.. a neviem čo robit. Teraz najbližšiu dobu sa máme vidiet.. no ja každú hodinu mením názor na to čo urobit.. som proste zúfali.. a najhoršie že som ešte v znamení váh..
Snad som vás zbytočne nezatažil niečim, čo nepotrebujete počut.. a nemáte teraz dojem, že ste zabili pár minút svojho života.. ale vlastne prišli ste sem sami...
Ďakujem