P: ANTIK SmartTVBox Nano
-
peterkozel
Medium Professional
P: ANTIK SmartTVBox Nano
zrusene, mozete kludne zmazat
Re: P: ANTIK SmartTVBox Nano
Si si isty, ze to mozes predat? Nie je zariadenie viazane na zakaznika zmluvou? Teda ak to uz je aktivovane, v pripade internetu od Antik treba overit cez telefon aj ked sa meni PC/router, tak by som si to zistil pred predajom.
Ak to ale pojde, tak to je urcite dobra cena, skoro vsetky zakladne kanaly su v HD, len skoda ze Dajto a CT nie su v HD.
Ak to ale pojde, tak to je urcite dobra cena, skoro vsetky zakladne kanaly su v HD, len skoda ze Dajto a CT nie su v HD.
-
peterkozel
Medium Professional
OK, ak to mas teda overene, tak ti kludne posuniem inzerat, vazne sa to oplati, ak ma niekto rychly net bez FUP, myslim ze dokonca to momentalne uz nikto neblokuje, potom je to dobra cena, zakladne kanaly v HD bez mesacnych poplatkov legalne myslim neponuka nikto iny, teda bez podmienok.
Ak sa nikto neozve, daj to na bazos a bazar a urcite to niekto kupi za tu cenu.
Ak sa nikto neozve, daj to na bazos a bazar a urcite to niekto kupi za tu cenu.
ak som dobre pochopil funguje to aj mimo siete antik tak? pozeram ze to ma wifi cize fakci aj bez lan kabla ked je rychla siet?
video som nasiel toto
video som nasiel toto
Myslim si ze to funguje IBA mimo siete Antik, tusim niekde pisali, ze v sieti Antik to nefunguje, ale tam to nema vyznam, kedze klienti Antik maju vlastny box a 140 kanalov bez mesacnych poplatkov.
-
peterkozel
Medium Professional
To sa este nepradalo? Daval si to na tie ine bazary? Vazne to je dobra cena...
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Dosť bolo diškurky nie? Také veci sa už píšu do ss.
-
peterkozel
Medium Professional
Nasiel som potvrdenie mojho tvrdenia, ze tento STB nebude fungovat v optickej sieti Antik, myslim ze je to dolezita informacia. Citat z fora Antik:
"UPOZORNENIE: Smart TV box NIE JE určený pre zákazníkov na optickej sieti spoločnosti Antik! Pre optickú sieť sú určené výhradne Juice STB!"
"UPOZORNENIE: Smart TV box NIE JE určený pre zákazníkov na optickej sieti spoločnosti Antik! Pre optickú sieť sú určené výhradne Juice STB!"