Vianočné trhy - Bratislava alebo Brno?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Vianočné trhy - Bratislava alebo Brno?

Príspevok od používateľa Frco »

Trhy v BA: Mal som nic moc Cigansku, jedno dobre vino, jedno zle vino a jeden zly punc. 1/4 veci bola fajn :D
Jasne ze zalezi od stanku...ale tie trhy su max na atmosferu ist okolo, s priatelkou/kamaratkou. Na Hlavnom namesti je to klasicky najhorsie, tam to nemam rad, lebo je to jak v 39 na intraky v pondelok.
Ciganska skoro okolo 3,70 to je ako minuly rok
Vino aj 2 eura 2 deci. To sa mi zda/lo fakt vela za to, minuly rok asi lacnejsie.
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nejakymarko »

A nemate nahodou skusenosti s trhmi v Krakove, pripadne v Zakopanom? Mohlo by tam byt pekne, ale este som nebol, rozmyslam, ze skocim tento rok :)
Vdaka
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

v Krakowe to velmi zavisi od poveternostnych podmienok, ak bude smog, nebude to stat za nic
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

bol som minuly rok na vianocne trhy v Krakowe.Je tam velmi pekne.Nie az tak pekne ako vo Viedni, ale ma to inu atmosferu ,tiez velmi dobru.Ja som vsak chytil strasne pocasie a tak som si to neuzil.(silný vietor) Z PP to nemas az tak daleko takze by som nevahal,ajked nesiel by som IBA kvôli vianocnym trhom.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

retsil napísal:ja som bol cez vikend v brne a trhy celkom pohodka :) sice je pravda ze nikde inde som tie trhy nezazil :) ak sa tam niekto chysta tak odporucam na zelnom trhu (nie na slobodaku) TURBOPUNC (jablkovy punc + domaca jablkovica + nake koreniny = no mnamka uplna!!)
no hlavne ze na slobodaku mas tieto stanky tri :lol: doporucujem slovensku strelu, tatransky caj so zazvorom.
Brnenske trhy mi pridu velmi prijemne. pomenej ludi, chlast je relativne kvalitny, je tu cisto a poriadok. Na druhej strane, je to obycajna pasca na penazenku ako vsade inde.
Napísať odpoveď