nejde wifi na notebooku
-
Daniel9911
Professional
nejde wifi na notebooku
Ahojte, mam tu jeden notebook a musel som ho preinštalovať lebo padol systém a ked som ho znova nainštaloval tak sa mi stala taká vec, že nejde Wifi ikonka siete je a červené X nápisom nepripojené - k dispozícii nie sú žiadne pripojenia. Už som skúšal odinštalovať wifi driver aj znova nainštalovať a nič, tiež som skúsil preinštalovať znova aj systéme či mi niečo náhodou nevynechalo ale bez úspechu. Neviem si rady viete mi poradiť ? je to notebook Asus N51Vn. Inak som dal preskenovať HDD cez HD tune a našlo mi tam chyby môže byť to príčina nefunkčnosti Wifi ? Poprípade čo by ste mi ešte odporučili ? Ďakujem za odpoveď.
Re: nejde wifi na notebooku
Odporucil by som najskor kupit novy disk. Chybny disk nema s wifi ziadny suvis. Neukazuje ti ikonku LAN siete a wifi nemas nainstalovanu kedze sa do ntb dodava viacero verzii wifi, ha?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nainštaluj tam Wirelles Console 3 od Asusu.
-
Daniel9911
Professional
Lan mi funguje bez problémov len wifi nejde, driver som stahoval podla toho aký ovládač mi našiel windows a to Atheros AR928X takže som stahoval len Ahteros driver.heker napísal:Odporucil by som najskor kupit novy disk. Chybny disk nema s wifi ziadny suvis. Neukazuje ti ikonku LAN siete a wifi nemas nainstalovanu kedze sa do ntb dodava viacero verzii wifi, ha?
to bolo prvé čo som nainštaloval ked som si prečítal čo odporúča Asus ale aj tak nič mi nenašlo neviem prečo buď je problém v systéme alebo je wifi v háji.K-u-b-i-a-k napísal:Nainštaluj tam Wirelles Console 3 od Asusu.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nemáš na ňom tlačidlo na vypínanie/zapínanie wifi? Ak klikneš na tú utilitu tak je tam "zafajknuté" wifi?
-
Daniel9911
Professional
tlačítka ma byť asi FN + f2 ale nie som si istý, ale pri console nesvietí ano bluetooth ani wifi a ani jeden nie jezafajknutí
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
twardykamen
Medium Professional
mal som podobny problem na Toshibe.vsetko som preinstaloval a nic.Problem bol, ze ta spina Toshiba chcela toshibacky win ktorého zalohu som nemal.
-
Daniel9911
Professional
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A máš nainštalovaný správny driver na wifi ?
-
Daniel9911
Professional
skúšal som všetky ovládače ktoré mal asus support v ponuke pre tento typ notebookuK-u-b-i-a-k napísal:A máš nainštalovaný správny driver na wifi ?
-
Daniel9911
Professional
áno funguje net cez kábel ale už aj cez Wifi, problém nebol na strane notebooku ani v ovládačoch ale dotyčnom ktorý sedel za počítačom. Keďže som spravil tu najväčšiu amatérsku chybu, že som nepozrel notebook z prednej strany kde bol vypínač na wifi , ktorý som hľadal na boku takže už to funguje. Ďakujem každému kto reagoval na môj príspevok a chcel mi pomôcť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
No čiže to čo som spomínal vyššie