MICROSOFT HUP
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
MICROSOFT HUP
ahojte, predpokladam ze niekto z Vas pracuje vo firme ktora ponuka svojim zamestnancom tzv HUP ( Microsoft Home Use Program ), zakupil som si takymto sposobom office 2016 do osobneho pc ktore mam doma za vyhodnych 13,95€, moja otazka znie, ostane mi licencia funkcna aj po tom ako by som napriklad ukoncil pracovny pomer ? Samozrejme to neplanujem, viem ze v podmienkach na ms strankach je pisane ze takato licencia uz nebude legalna ked ukoncim pomer alebo firma prestane soft v ramci multilicencie vyuzivat ( to si myslim sa nestane ) mne sa skor jedna o to ze akonahle by som z prace odisiel tak sa mi moja kopia blokne a nebude viac pouzitelna pripadne opatovne instalovatelna ? Je to len cisto zo zvedavosti, ak sa niekto s niecim podobnym stretol budem rad ak mi to pripadne objasni 
-
hojko
Site Admin
Re: MICROSOFT HUP
Neviem ako to funguje, ale pokial to nejakym sposobom neblokne firma, tak by nemal byt problem.
-
cORP.
Addict
Re: MICROSOFT HUP
nebola mi prave jasna tato cast eula ktoru som pozeral pretoze je tam spomenuta aj cast licencie ktora je platna pocas doby kedy firma vyuziva multilicenciu, co je v tomto pripade myslim este na velmi dlho. uvidime