Video vtipy + zaujimave videa
-
skjerp-deg
Medium Star
Re: Video vtipy + zaujimave videa
Ten kôň je skoro taký lenivý ako ja! (kórejčina či čo to je dobrovoľná
)
-
Wishmaster
Medium Professional
Rock da powa!
umrel som qwerty ma konkurenta
Neviem či to tu už bolo ?
Nevydarené ozbrojené prepadnutie v Brazílii
.
Nevydarené ozbrojené prepadnutie v Brazílii
.
Mladý, začínajúci YouTuber, ktorý sa chce presadiť. AkoNaTo Vám ukáže každodenné situácie zachytené na videu. Ak sa vám videá páčia, lajkujte, komentujte, odoberajte.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
gratulujem na tento postup som prisiel asi ako 8 rocny (to jest 22 rokov dozadu) ako vacsina mojich rovesnikov
-
Arkaz
Addict
To video malo ulahcit zivot? Lebo mne zobralo skur*enych 28 sekund zivota 
je aj nejaky iny sposob?
Keď tvoj syn nevie, čo je to skutočný hip hop!
Tu je kompilácia jeho viacerých reakcií - https://www.facebook.com/sorty.sk/video ... age_bubble
Tu je kompilácia jeho viacerých reakcií - https://www.facebook.com/sorty.sk/video ... age_bubble
Hlavne netreba kopirovat uspesnych zahranicnych youtuberov, v tomto pripade HowToBasic.
Nejde o to podať to vtipne ako HowToBasic. Berte to zo zvláštnym nadhľadom. Beriem aj kritiku, vďaka.
No mne tie videá prídu dosť trápne. Keby si aspoň kopíroval HowToBasic, ktorý tieto videá robí aspoň zábavné a nezvyčajné, tak by to bola iná káva. Takto sú to zabité sekundy života sledovaním tvojich videí, v ktorých sa ukazujú činnosti, ktoré robia všetci skoro každý deň a nevidím na tom nič vtipné.
HowToBasic mal také dve fázy. Začínal jednosekundovými videami ako "How to touch a wall with an apple", "How to put a hard drive into a shoe", a podobne. A potom začal robiť tie šialenosti, čo robí teraz. Mne sa to strašne páči, aj keď je to stereotyp a stále o tom istom.
Tvoje videá mi prídu po prvé z časti skopírované a neoriginálne, ale hlavne suché, pretože nie sú ani vtipné, a ani nerozbíjaš vajíčka po byte. Čiže za mňa ee. A ani s tým neprerazíš, lebo tu už proste existuje totožná vec, akurát o 500 levelov vyššie. Ak chceš byť slávny youtuber, bude treba asi niečo originálnejšie. Lebo si sa zobudil neskoro.
Tvoje videá mi prídu po prvé z časti skopírované a neoriginálne, ale hlavne suché, pretože nie sú ani vtipné, a ani nerozbíjaš vajíčka po byte. Čiže za mňa ee. A ani s tým neprerazíš, lebo tu už proste existuje totožná vec, akurát o 500 levelov vyššie. Ak chceš byť slávny youtuber, bude treba asi niečo originálnejšie. Lebo si sa zobudil neskoro.
Vlastne, je to presne o tej suchote, o ničote. Je to aj v popisku. Uvidím, beriem na vedomie. Pretože napríklad čo som to zdieľal na mojom osobnom profile FB som za týždeň nazberal 15 odoberateľov. Známi, kamaráti a pod. ale je to moja fan base, ktorej som sa pýtal či robiť videá aj naďalej. Je to vec názoru, niekomu sa to páči, niekomu nie. Preto som to chcel zdielať tu, kde si prečítam názory úplne neznámych ľudí. Baví ma to, aj keď je to asi nepochopený humor. Budem pokračovať, uvidím ako mi to pôjde. Možno zmením koncept, možno nie. Ďakujem za názory. 
-
t0m4s3
Admin
Vysvetli mi co je humorne na vytlaceni horcice na tanier
Podla mna tu to tvoje video nema co hladat a mali by to zmazat z tejto temy, pretoze nie je ani vtipne, ani zaujimave.
-
Solo_Kamen
King
Posledná epizóda seriálu Neočakávaný Jihad
http://www.smallskill.org/good-morning- ... d-jihad-3/
http://www.smallskill.org/good-morning- ... d-jihad-3/
V dnesnej dobe chce byt kazdy druhy teenager youtuberom. A 99.9% z nich su zufali trapaci. A je mi z tych viral videi uz zle, hlavne ta CZ/SK kopirka uz aj tak trapnych US originalov, grciam, fakt.
Ak nahodou v dielni chyba otvarak na pivo