ale uprimne, podla mna cena nema priamo vplyv na servis, prave preto lebo napriklad mozes letiet ryanairom za 1 euro alebo za 500 (letel som aj aj) a servis je UPLNE rovnaky, rovnako ako som letel s CSA za 3 e alebo 250 a podobne... Alebo Air France za 2000, co bol moj asi najneprijemnejsi let...
Let lietadlom
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Let lietadlom
alebo za 160
potom napisem ako sa letelo do Tokyo s Turkish
ale uprimne, podla mna cena nema priamo vplyv na servis, prave preto lebo napriklad mozes letiet ryanairom za 1 euro alebo za 500 (letel som aj aj) a servis je UPLNE rovnaky, rovnako ako som letel s CSA za 3 e alebo 250 a podobne... Alebo Air France za 2000, co bol moj asi najneprijemnejsi let...
niektorym Poliakom to uz stornuju, s bookovanim navaznych veci by som pockal...
-
chlapec10
Addict
co som cital, tak to stornovali iba tym, co nemali confirmation a vydany ETIX... u mna vsetkok zatial
-
seth82
Darca
heker: Fabo ti to už čiastočne vysvetlil...
chlapec10: Ideš sem? Kedy?
chlapec10: Ideš sem? Kedy?
-
chlapec10
Addict
ak je sem = Tokyo, tak ano
koncom Februara
-
seth82
Darca
Aha, no áno, sem je Tokio. Tak potom sa ozvi, keď budem mať čas, tak dáme pivo alebo čo.
Dava American Airlines nieco podzub v lietadle? Na letenke je pri pribore nejaky $...
standardne iba ak si zaplatis
teda samozrejme za predpokladu, ze letis v economy
teda samozrejme za predpokladu, ze letis v economy
-
Fabo
Hardcore addict
zalezi odkial kam letis, ked tam mas $ tak to bude asi ze sa da kupit na palube.Retne napísal:Dava American Airlines nieco podzub v lietadle? Na letenke je pri pribore nejaky $...
Na trase NYC-Fort Lauderdale dostanes minisacok arasidov a jeden napoj 
Z Bostonu do Chicaga som to komplet prespal a nevsimol som si ze by nieco davali, no teraz cakam na let do San Francisca, tak uvidime, no verim ze to znova prespim, kedze som na nohach uz 28h...
BTW, nemal som nejaký veľký problém prejsť s 2 ruksakmi. Ženská len pri check-inovaní veľkého kufru zahlásila, že môžem mať len jeden a požiadala ma, aby som si jeden hodil na váhu. Mal len nejakých 6 kg, tak ma pustila ďalej.Pilifo napísal:Čaute, mal by som otázku ohľadom počtu príručných batožín na medzinárodných letoch.
V decembri letím z Bostonu do Viedne s Air France a zaujímalo by ma, ako sa chápe "1 HAND BAGGAGE ITEM + 1 ACCESSORY (12 kg)", ktoré sú povolené si zobrať na palubu.
Situácia je taká, že budem mať okrem scheckovaného veľkého kufru aj 2 ruksaky, s ktorými pôjdem na palubu. Myslíte, že s tým nebude problém? Keď som letel z US pred 2 rokmi s príručným kufrom a ruksakom, tak s tým nebol problém, tak dúfam, že ani s 2 ruksakmi ma pustia. Taktiež ten limit 12 kg asi platí na obe batožiny dokopy, čo? Síce váhu príručných batožín mi ešte nekontrolovali, ale ak by sa rozhodli to spraviť, tak by som sa do toho limitu asi nezmestil.
Akurát na CDG v Paríži mi ženská pri security checku vyhádzala všetko z oboch ruksakov a to som sa už obával, aby som stihol lietadlo, keďže sa nijako extra neponáhľala. Myslel som si, že za mnou nasratí a tiež meškajúci Rusáci tam niečo rozkopú
-
retsil
Light Star
cao, ake mate skusenosti s imigracnou kontrolou na letiskach? pozadovali od vas niekedy preukazanie spiatocnej letenky, ked ste cestovali ako turista? ja ked som bol napriklad pred rokom v bogote, tak chceli odomna akurat vediet ucel pobytu (cestovanie, turista) a kde sa budem zdrziavat (adresa nejakeho hostelu apod.) a bez problemov mi dali razitko na 90 dni. ale dozvedel som sa, ze po vas mozu chciet preukazanie spiatocnej letenky, popripade aj "proof of solvency", tak ci niekto od vas s tym nema osobnu skusenost, dik!
-
kukiak
Addict
neda sa to zovseobecnit, aku krajinu myslis??
dost casto to pytaju pri lete do USA
-
retsil
Light Star
ide mi konkretne znova o bogotu
-
hojko
Site Admin
retsil: V Australii karticku pozadovali, ale spiatocnu letenky nechceli. Udaje na karticke nekontrolovali, len tam hodili peciatku a zalozili. Kazdopadne je lepsie to v lietadle vyplnit, predides tym moznym problemom.
Prvy let lietadlom
Este som nikdy neletel a celkom ma zaujima par veci:
1. Kupili sme si letenky cez Ryanair, treba nam spravit online check-in. Kedy to treba spravit ? Az tesne pred odletom alebo je to jedno ? Mozme ajtri mesiace pred ?
2. Ak sme kupili 2 letenky, budeme sediet vedla seba ? Da sa to nejak ovplyvnit ?
3. Veci ako fotak, mobil, kamera sa musia dat do priruvnej batoziny, alebo mozem mat zrkadlovku na krku, kamerku a mobil vo vrecku ? Pustia ma tak do lietadla alebo si to musim odlozit do prirucnej ?
1. Kupili sme si letenky cez Ryanair, treba nam spravit online check-in. Kedy to treba spravit ? Az tesne pred odletom alebo je to jedno ? Mozme ajtri mesiace pred ?
2. Ak sme kupili 2 letenky, budeme sediet vedla seba ? Da sa to nejak ovplyvnit ?
3. Veci ako fotak, mobil, kamera sa musia dat do priruvnej batoziny, alebo mozem mat zrkadlovku na krku, kamerku a mobil vo vrecku ? Pustia ma tak do lietadla alebo si to musim odlozit do prirucnej ?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Prvy let lietadlom
1. Rozpatie je mesiac pred odletom az 2 hodiny pred odletom
2. Mozes si pri checkine "zakupit miestenku"
3. Zalezi od nalady personalu na letisku
2. Mozes si pri checkine "zakupit miestenku"
3. Zalezi od nalady personalu na letisku