titulky.com - stiahnutie tituliek
titulky.com - stiahnutie tituliek
Ahojte,
registracia na titulky.com sa mi moc prijemna nezda, tak sa chcem opytat ze ci tu nie je nejaka dobra dusa s uctom na titulky.com ktora mi stiahne tieto titulky: http://www.titulky.com/Crimson-Peak-262274.htm
dakujem.
registracia na titulky.com sa mi moc prijemna nezda, tak sa chcem opytat ze ci tu nie je nejaka dobra dusa s uctom na titulky.com ktora mi stiahne tieto titulky: http://www.titulky.com/Crimson-Peak-262274.htm
dakujem.
Re: titulky.com - stiahnutie tituliek
Nechapal som co moze byt na registracii na titulky.com take strasne. Preklikavat sa cez cca 9 obrazoviek je vsak asi najhorsia registracia, aku som kedy videl 
no napríklad ja mám problém sa tam registrovať pretože stále mi to hodí chybu že zadané PSČ neodpovedá lokalite odkiaľ sa registrujem podľa mojej IP
kvoli tej stranke som prestal pouzivat titulky, hrozne nieco...
Ja som sa našťastie registroval pred tým, než táto šaškáreň vôbec vznikla. Sila.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
preco nepouzivate media player classic, ktory si sam najde titulky? vacsinou su tam minimalne ceske dostupne ak nie aj slovenske
faire enough...
ja som to potreboval na plex, ktory streamuje do telky.. a konkretne tieto titulky nesli nikde inde najst vtedy, len na danom webe.. inak to samozrejme nevyuzivam, inak by som ten ucet asi spravil.
Pretože keď si zvykneš na interpoláciu snímkov do 60 FPS, ktorú ponúka Splash PRO EX, tak sa späť ku klasickému už nevrátiš.guess.whoo napísal:preco nepouzivate media player classic, ktory si sam najde titulky? vacsinou su tam minimalne ceske dostupne ak nie aj slovenske
Mne sa 60fps vo filmoch moc nelubi, este ked je to nativne, tak sa to celkom da, ale inac to vyzera tak cudno. Ale je to o zvyku,
Inac na anglicke tutulky k serialom je dobry addic7ed.com.
Inac na anglicke tutulky k serialom je dobry addic7ed.com.
Tiež sa väčšinou stretávam s opačným názorom, mne sa dnes proste zdá, že 24 film proste "seká".
100 ľudí 100 chutí.