Nic take som si nekupil.kukiak napísal:Asi to bude preto, ze sa to aj vola poistenie predlzenej zaruky...
Moj produkt sa volal predlzena zaruka. V popise bolo predlzenie standardnej zaruky.
Nic take som si nekupil.kukiak napísal:Asi to bude preto, ze sa to aj vola poistenie predlzenej zaruky...
ani sms ti nedosla ?Numline1 napísal:Tak alze sa dneska podaril dalsi skvely kusok. Neviem, ako na tom boli ostatne mesta, Bratislava mala (a stale ma) viac ako 4 hodiny vypadok systemov, nedaju sa vydat objednavky, na FB ani na stranke ziadne informacie, takze som si presiel cez cele mesto zbytocne. The fails are real.
Chlapik z predajne tvrdil, ze ich vraj posielali, mam ale pocit, ze iba jednorazovo v urcitom case. My sme objednavky vytvorili okolo siestej a o 6:15 sme boli na predajni. Ani mne a ani kamosovi SMS neprisla, iba potvrdenie a informacia, aby sme si ich vyzdvihli.Hegy napísal: ani sms ti nedosla ?
mne dosla sms
EDIT: alzaky som uz poslal.Mam moznost poslat odmenu za odporucanie, neviem co to je, mozno alzaky, ak niekto chce, napiste mi email ako SS, cim skor, ked odmenu poslem, napisem sem, aby nepisali dalsi zbytocne.
je to normalne cislo, cize hej za to platis.. dokaz v prilohe, ked ja som cakal dokopy aj pol hodinubladeboy napísal:ludia neviete ci je alza telefonna linka bezplatna alebo nie? prip. kolko to moze tahat?
cakal som v 15 minut na linke a stale som bol len 3. v rade tak som to radsej zrusil,
no celkom by ma zaujimalo ako to je
Jop, tiez som raz vracal tovar, na ktory som pri kupe pouzil 2% zlavovy kod a vratili mi plnu sumu, takze viac, ako som zaplatil.K-u-b-i-a-k napísal:Vracal som jednu zásielku pri ktorej som použil 12€ kód ktorý prišiel mailom. Platil som okolo 241,78 s tým že bola to moja frajerka vrátiť a dali jej 253,78. Hovorím jej že to je veľa, šla naspäť povedala že som použil ten 12€ kód a vlastne mám tie peniaze naviac. Tak vraj to nemá riešiť. Stretli ste sa s niečim podobným ?