Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Narazal som na spolupracu Renault-Nissan.
Samozrejme,kazdemu to vtipne prist nemusi.
Samozrejme,kazdemu to vtipne prist nemusi.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
prihlaste sa vsetci, ktorym toto pri tej narazke napadlo 
...ale ano, uz v tej dobe dodaval Nissan motory typu VQ (konkretne aj VQ35DE) do Renaultov
...ale ano, uz v tej dobe dodaval Nissan motory typu VQ (konkretne aj VQ35DE) do Renaultov
Nemas znacku BL-NINJA?RATZINGER666 napísal:ja tiez pridam jednu rychlovku
-
RATZINGER666
Darca
nie, nie som idiot 
// nic sa nestalo
// nic sa nestalo
Sorry, to bol NISSAN 370Z
Momentalne Mazdu 6 starsiu generaciu... Nedavno som predal svojho milacika Honda Prelude 2,2 vTI so sytemom 4WS, fantasticke vozenie...
dne.html
Predtym som mal Accord Coupe vTec, snad sa Vam budu pacit
dne.html
Predtym som mal Accord Coupe vTec, snad sa Vam budu pacit
-
guess.whoo
Redeemer
pekna masina..preco si predaval?
Prisiel som o sluzobne prakticke auto, toto som mal taku vikendovku... Kupil som dom kde je dost roboty, potreboval som nieco prakticke na kazdy den, zobral som Mazdu 6 kombi...
Ked sa financne polepsi, kupim si zase nieco podobne, alebo to iste, bol to zazitok jazdit, 120 km/h na dvojke, 200 koni, 8000 otacok, uzastna prevodovka, riadenie a najlepsia bola ta natacacia naprava, neskutocne to sedelo v zakrutach, maloco v zakrute dokazalo so mnou drzat krok
Ked sa financne polepsi, kupim si zase nieco podobne, alebo to iste, bol to zazitok jazdit, 120 km/h na dvojke, 200 koni, 8000 otacok, uzastna prevodovka, riadenie a najlepsia bola ta natacacia naprava, neskutocne to sedelo v zakrutach, maloco v zakrute dokazalo so mnou drzat krok
tak nakoniec som sa rozhodol pre KIA CEED 1.6GDI
zatial velka spokojnost :)
zatial velka spokojnost :)
V akej vybave ? Odfot aj interier 
vybava je GOLD , oproti ostatnym znackam v tej cene celkom slusna vybava
Rozmyslal som aj nad Platinum, ale nemali ho na predajni-zevraj to malokto kupuje (a rozdiel 2400 zato asi ani nestoji)
Co mi chyba je posuvna stredova opierka, pri vyske do 180 bez sance aby som si tam polozil ruku.
Interier urcite nepatri k prednostiam toho auta, KIA ma este na com popracovat :)
Rozmyslal som aj nad Platinum, ale nemali ho na predajni-zevraj to malokto kupuje (a rozdiel 2400 zato asi ani nestoji)
Co mi chyba je posuvna stredova opierka, pri vyske do 180 bez sance aby som si tam polozil ruku.
Interier urcite nepatri k prednostiam toho auta, KIA ma este na com popracovat :)
Áno, KIA/Hyundai má ešte na čom pracovať, ale ak si porovnáš ich autá spred 5-10r a dnes, tak je to neuveriteľný skok smerom vpred.. vo funkčnosti, aj dizajne.. tie autá sú konečne konkurencieschopné!
Inak, pozeral si aj jeho dvojíčku i30? Asi 4r dozadu bol taký zaujímavý paradox, že český Hyundai i30 bol na Slovensku lacnejší ako v Čechách.. a pre zmenu slovenská Kia Ceed bola v Čechách lacnejšia ako na Slovensku.. dnes je to už vyrovnané?
Každopádne pekné autíčko, a v tejto farbe sa mi Ceed naozaj páči.. veľa šťastných kilometrov..
Inak, pozeral si aj jeho dvojíčku i30? Asi 4r dozadu bol taký zaujímavý paradox, že český Hyundai i30 bol na Slovensku lacnejší ako v Čechách.. a pre zmenu slovenská Kia Ceed bola v Čechách lacnejšia ako na Slovensku.. dnes je to už vyrovnané?
Každopádne pekné autíčko, a v tejto farbe sa mi Ceed naozaj páči.. veľa šťastných kilometrov..
Pežot po lete predaný
Namiesto neho kúpená výletná loď 
-
Fabo
Hardcore addict
Vidim ze si sa poucil o postupoch pri zakryvani znacky 
-
hojko
Site Admin
Znacku sa naucil zakryt, ale parkovanie mu este stale moc nejde.
hlasim saRATZINGER666 napísal:prihlaste sa vsetci, ktorym toto pri tej narazke napadlo
-
Fabo
Hardcore addict
Megan... a tak dobre sa ro rozbiehalo az na ten ceed teda, ale ani to nebol megan...
takto ma clovek rozjimat nad tym, co by si kupil, keby mohol? 
-
RATZINGER666
Darca
fabo: ak by Ta to trosku potesilo, mozem Ti poslat nejaku fotku z interieru, akurat dnes som ho dokoncil
skrupiny, pasy, volant, saltpaka... je uz ale tma, takze kvalita ziadna slava...
-
Fabo
Hardcore addict
Posli. Sice som sa trochu ukludnil na dfensovi pri krasnej Avusblau E39, ale ajtak, megane treba vyvazit Skom
alebo teda aspon 350Zkom
-
RATZINGER666
Darca
...chcel som do SS, ale nejako sa to neda... interier je foteny za tmy telefonom s bleskom, takze ziadna slava... ale lepsie fotky odo mna necakaj, velmi nefotim
pridavam aj foto exterieru za svetla, lebo ta predtym za moc nestala... a uz dufam stacilo 
co sa tyka S-ka, este nie som rozhodnuty, ci to vobec ma zmysel brat, kazdopadne ide o staru W220 po FL, takze neviem, ci sa je na co tesit
co sa tyka S-ka, este nie som rozhodnuty, ci to vobec ma zmysel brat, kazdopadne ide o staru W220 po FL, takze neviem, ci sa je na co tesit