vyrážky a chrasty po holení
vyrážky a chrasty po holení
Zdravím, máte niekto alebo mali ste s týmto problém? ako proti tomu bojovať? budem vďačný za každú radu
Re: vyrážky a chrasty po holení
nazdar, ja s tym mam problem, po kazdom holeni sa mi zapalil cely krk a brada, jedine riesenie bolo holit sa len v smere fuzov
jedna vec je v smere fúzov. ale ak rastú kadejako, nedá sa moc pomôcť týmto spôsobom. Ja som to vyriešil holiacim strojčekom a som v pohode
-
*****HERO*****
Guru wannabe
skus http://www.trenyrkarna.cz/137-panske-trenyrky-bavlnene , tolko nedrazdia
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Holiť sa len v smere rastu ako už bolo spomínané + niekde som čítal že po holení je dobré si dať na oholené miesto púder. U mňa to funguje, predtým som si dával vodu po holení, všelijaké gély a nič nepomáhalo až toto.
jj.. obyčajný detský púder je lepší ako voda po holení, ak máte veľmi citlivú pleť.. vekom a častejším holením však pokožka spevnie a potom už nebudete mať problém ani holiť proti srsti..
strojčeky som neskúšal, vieš odporúčiť nejaký ktorý ma kvalitne oholí ako so žiletkou?Curuj napísal:jedna vec je v smere fúzov. ale ak rastú kadejako, nedá sa moc pomôcť týmto spôsobom. Ja som to vyriešil holiacim strojčekom a som v pohode
podotýkam že ide o holenie tváre bavlnené slipy mi nepomôžu
ešte skúsim ten púder, dík chlapi
-
K-u-b-i-a-k
Addict
A hlavne používaj penu na holenie 
Tiez som sa tym dlho trapil a pomohlo mi toto:
Stetka, ktorou nanasam mydlo
Barbus - obycajne mydlo na holenie
Ziletky mam vyskusane rozne, aj holiace strojceky, no tam az tak rozdiel nevidim (nemam na mysli el. strojceky)
Fuzy poriadne namoc, nanes penu, nechaj chvilku "vsiaknut" a holis.
V smere rastu fuzov. Tvar smerom dole, krk smerom hore. Dost urobi aj poriadna voda po holeni, tu si ale musis vyskusat sam. Ako casto sa holis?
Stetka, ktorou nanasam mydlo
Barbus - obycajne mydlo na holenie
Ziletky mam vyskusane rozne, aj holiace strojceky, no tam az tak rozdiel nevidim (nemam na mysli el. strojceky)
Fuzy poriadne namoc, nanes penu, nechaj chvilku "vsiaknut" a holis.
V smere rastu fuzov. Tvar smerom dole, krk smerom hore. Dost urobi aj poriadna voda po holeni, tu si ale musis vyskusat sam. Ako casto sa holis?
raz max. dvakrát týždenne, hrá to rolu?energy00 napísal: V smere rastu fuzov. Tvar smerom dole, krk smerom hore. Dost urobi aj poriadna voda po holeni, tu si ale musis vyskusat sam. Ako casto sa holis?
No ja patrim do skupiny ludi, ktori musia zarast a oholit si az poriadne strnisko. Uz dlhe roky skusam rozne metody, finty, strojceky, ziletky, no ked si oholim strnisko ktore nema minimalne 5 - 6 dni, zarucene sa vyhadzem. Cize ked planujem ist niekam na akciu, musim si holenie "nacasovat" tak zhruba tyzden dopredu. Na druhej strane zarastam dost pomaly. Musis si odsledovat, co je pre teba najidealnejsie.
Ja som mal tiez problem ked som sa holil na detsku prdelku, potom som si kupil el. strojcek, respektive zastrihavac, a holim sa nie do hladka...ale na asi 1mm...Frajerke sa to viac paci, mne sa to viac paci, vyrazky tym padom nemam. Win win 
Strojček neoholí tak ako žiletka, nebude to dokonalo hladké. Ale moja žena hovorí, že je to po strojčeku lepšie a tak moc to neškrábe, aj ked je to dlhšietomas147 napísal: strojčeky som neskúšal, vieš odporúčiť nejaký ktorý ma kvalitne oholí ako so žiletkou?
Ale neviem, ako to je s drahšími modelmi. Tie možno oholia lepšie ako ten môj za 80€. Takže ti konkrétne asi neporadím, záleží koľko chceš investovať a či sa vydáš touto cestou
po holeni doporucam hydratacny krem http://www.niveamen.sk/vyrobky/Intenziv ... tacny-krem
dost pomaha pri podrazdeni, aj proti vyrazkam...
a treba striedat ziletku a strojcek...
dost pomaha pri podrazdeni, aj proti vyrazkam...
a treba striedat ziletku a strojcek...
Su detske pudre na kadeco aky mas na mysli?brm napísal:jj.. obyčajný detský púder je lepší ako voda po holení, ak máte veľmi citlivú pleť.. vekom a častejším holením však pokožka spevnie a potom už nebudete mať problém ani holiť proti srsti..
Používal som Aviril detský zásyp s azulénom..
http://detska-kozmetika.heureka.sk/avir ... cok-100-g/
Používal som to v intímnych partiách po holení a tam mi to naozaj pomáhalo.. poradila mi to priateľka, ktorá to tiež používala po holení.
http://detska-kozmetika.heureka.sk/avir ... cok-100-g/
Používal som to v intímnych partiách po holení a tam mi to naozaj pomáhalo.. poradila mi to priateľka, ktorá to tiež používala po holení.
ešte ma napadlo, akú penu na holenie používate a ako dlho ju necháte absorbovať? raz nám na strednej učiteľ spominal niečo že puzíva takú ktorá poriadne vyťahá fúzy pred holením a tým je to oholenie oveľa hladšie že aj nato treba dbať no neviem teraz či je každá pena taká alebo treba vedieť vyberať, viete sa k tomu vyjadriť? dík
Čo som skúšal rôzne Gilette a Nivea peny a gély, akosi najviac sa mi pozdáva gél tmavomodrá Nivea Men Cool Kick: http://www.niveamen.sk/vyrobky/Gel-na-holenie-Cool-Kick
Ale neviem Ti povedať presný dôvod..

Ale neviem Ti povedať presný dôvod..