potrebujem poradit o kupe mysky
-
OliverKrúpa
Novice
potrebujem poradit o kupe mysky
potrebujem poradit ktoru mysku si mam vybrat , Roccat Kone Pure Core Performance Gaming Mouse , Laserová myš GIGABYTE 8000X USB 6000dpi ,Speed-Link Kudos Z-9 Gaming Mouse,
LOGITECH G502 Proteus Core Gaming Mouse
Dakujem
LOGITECH G502 Proteus Core Gaming Mouse
Dakujem
-
Cecekhunter
Light Expert
Re: potrebujem poradit o kupe mysky
Na aké hry má byť myš určená? Akú si mal doteraz?
-
OliverKrúpa
Novice
ma byt urcena na hranie hier, hlavne FPS hry . A mal som do teraz hama urage
-
Cecekhunter
Light Expert
LOGITECH G502 alebo niečo od A4Tech
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
podla toho aky pozeram ze mas rozpocet tak zober Razer Deathadder
-
Cecekhunter
Light Expert
Razer myšky neber... Logitech je kvalitatívne inde ako Razer
a čo budget ?
každopádne čo sa týka nejakých overených značiek, tak hlavne sa zamerať na dve značky - Mionix a Zowie
Razer - DA sú vynikajúce, avšak ako s celým razerom a ako cecek píše, razer a jeho kvalita spracovania...osobne mám aktuálne DA Chromu od chalana, čo ju mal na reklamácii a ja ju teoreticky môžem tiež dať
(scrollovanie hore vydáva divné zvuky), viac by som už to riešiť nechcel a vyhol by som sa razeru
Logitech...je divný, osobne sa mi nepáči, čo sa deje, začali meniť svoje produkty do formy, ktoré neviem, či sa mi už páčia, možno ešte G402..
CM má svoj alcor model; Steelseries svoj rival a pár ďalších,...
...osobne ako píšem na začiatku - šiel by som do mionixu alebo zowie
každopádne čo sa týka nejakých overených značiek, tak hlavne sa zamerať na dve značky - Mionix a Zowie
Razer - DA sú vynikajúce, avšak ako s celým razerom a ako cecek píše, razer a jeho kvalita spracovania...osobne mám aktuálne DA Chromu od chalana, čo ju mal na reklamácii a ja ju teoreticky môžem tiež dať
Logitech...je divný, osobne sa mi nepáči, čo sa deje, začali meniť svoje produkty do formy, ktoré neviem, či sa mi už páčia, možno ešte G402..
CM má svoj alcor model; Steelseries svoj rival a pár ďalších,...
...osobne ako píšem na začiatku - šiel by som do mionixu alebo zowie
Vedeli by ste mi odporucit daku lacnejsiu 5 tlacitkovu mysku ktora je tichucka ? niekedy som mal microsoftku, potom deathadderku a posledne mam lacnucku trustku s ktorou som spokojny az na to hlasne klikanie
veľmi jednoducho, pozri si youtube myšiek od zowie, mionixu, logitechu napríklad a počúvaj, ako sú hlučné...nikto z nás ti nemôže lepšie odpovedať na tvoju otázku, lebo čo je pre mňa tiché, môže byť v porovnaní s modelmi, ktoré som napríklad nemal hlučné
samozrejme potom brať ešte s rezervou hlasitosť vo videách ale pre predstavu je to vynikajúce
nakoniec si potom ešte treba dať nejaký rozpočet
samozrejme potom brať ešte s rezervou hlasitosť vo videách ale pre predstavu je to vynikajúce
nakoniec si potom ešte treba dať nejaký rozpočet