Letisko Budapest
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Letisko Budapest
ahojte, hladam na nete no zatial so nejaku uspokojivu odpoved nenasiel, idem zajtra vo vecernych hodinach pre brata na letisko do budapesti, ma niekto skusenosti s kratsim parkovanim na letisku ? predpokladam priblizne hodinu az dve, vo Viedni ma to vyslo myslim 5,40€ za hodinu, no v Budapesti pozeram a nasiel som najmensiu sumu 26€ a to za 24 hodinove statie, nic lacnejsie tam nieje ? pretoze to sa mi zda byt velmi divne kedze vela ludi na letisko pre svojich blizkych len pride, dakujem za odpovede, ak ma niekto osobnu skusenost velmi mi to pomoze .
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Letisko Budapest
no to som si nejako nevsimol, dakujem pekne 
Cenu si zabil. Ja som plati za tyzden okolo 25 eur, od vchodu terminalu asi tak 3 az 4min pesi ku autu. Keby som sa chcel tlacit, tak to mam 2min ku autu. Budapest ma lacne parkovanie, lacne letiskove poplatky. Ale bufety ako vsade inde su drahe - bageta a voda okolo 7 ci 8 eur, vydali mi vo forintoch z 10 eur.
Daj si do Googlu "parkovanie na letisku budapest" a najdes nejedes web, ktory ponuka parkovanie.
Daj si do Googlu "parkovanie na letisku budapest" a najdes nejedes web, ktory ponuka parkovanie.
Ja som ta šiel len na otočku, čakali ma už tam, a neplatil som nič.