Ahoj mam geforce gtx 760 2gb a chcel by som usetrit 100-300€ kupou GIGABYTE GTX 960 WINDFORCE 2X Gaming 4GB ktora stoji oproti inym kartam 220€ chcem sa opitat ci bude fungovat ked ich sparujem a tu grafiku preto ze je lacnejsia a novsia xD
mam zakl dosku MSI 970 GAMING
procesor amd fx 9590 8cpus 4.7ghz
ram 16gb
zdroj 1200w
spojenie 2 odlisnich grafickych kariet
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: spojenie 2 odlisnich grafickych kariet
Bohuzial nie, nVidia nepodporuje mixing rozdielnych jadier dokopy. Niektore su kompatibilne ak je to to iste jadro, no 960 je Maxvell, takze to ti nepojde. Zatial takyto mixing podporuje len AMD, kde si mohol (jo mohol, nVidia to nejako lockla cez drivery) mixovat AMD kartu s nVidiackou, no tam boli taktiez len niektore podporovane.
Prikladam par starsich tabuliek kompatibilnych GPU co som nasiel v PC (este raz podotykam, ze su stare, no zakladnu myslienku snad pochopis).
Can I mix and match graphics cards that have different GPUs?
No. For example, an XXXGT cannot be paired with a XXXGTX in an SLI configuration.
Prikladam par starsich tabuliek kompatibilnych GPU co som nasiel v PC (este raz podotykam, ze su stare, no zakladnu myslienku snad pochopis).
a vedel by si mi poradit prosim ta alebo vybrat nejaku co mozem mixovat a ma 4gb z alzi max do 300€ ? PLEASE xD
-
Michaelo
Hardcore addict
Dalsiu 760 
Skor predaj tu co mas a kup si za to R9 390. Budes na tom lepsie ako s 760, 960 alebo 970.
Skor predaj tu co mas a kup si za to R9 390. Budes na tom lepsie ako s 760, 960 alebo 970.
a do pi*e 8gb dobreeee bracho dakujem ti si zabil xD totalni klinec
-
Michaelo
Hardcore addict
Zabijas akurat ty, tvojou gramatikou 
A za tu sumu lepsiu GPU nenajdes a ked mas tych 300€, tak tu co mas, by si mal byt schopny za nejakych 50+€ predat. Potom staci trosku dosetrit a mas obrovsky upgrade vo vykone.
A za tu sumu lepsiu GPU nenajdes a ked mas tych 300€, tak tu co mas, by si mal byt schopny za nejakych 50+€ predat. Potom staci trosku dosetrit a mas obrovsky upgrade vo vykone.
gramatika v tejto dobe netrapi polku ludstva tak nanu neupozornuj xD
V prvom rade ta dobre poucil o tej tvojej grafike, poucenie o gramatike bol uz len bonus zadarmo. Predaj ten vrak co mas a kup jednu lepsie kartu.