DAC alebo zoslovac k beyerdynamic dt990 pro do cca 150e

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
freminik
Novice
Novice

DAC alebo zoslovac k beyerdynamic dt990 pro do cca 150e

Príspevok od používateľa freminik »

dobry den potreboval by som poradit niaky DAC alebo zoslovac k sluchatkam beyerdynamic dt990 pro do cca 150e.
lebo zevraj budu lepsie hrat ako na itegrovanej zvukovke a zatim mam ako zosik genius repraky asi par eur urcite nestali viac ako 20e
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: DAC alebo zoslovac k beyerdynamic dt990 pro do cca 150e

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

K DT990 je DAC/AMP či lepšia zvukovka so sluchatkačom rozhodne nutnosť. Samostatny zosilovač k integrovanej karte nema zmysel pripajať.
Musi to byť kupiteľne tu?
freminik
Novice
Novice

nemusi ale videl som na nete niake DAC znacky fio cital som ze ludia ich pouzivaju dost ale ak nieco lepsie bude budem len rad
Ryan Giggs
VIP
VIP

Fiio je taky nutny zaklad. Su samozrejme ale aj lepsie riesenia. Ak to nemusi byt kupitelne tu, napr. Schiit Modi 2 + Magni 2, Geek Out 1000, SMSL VMV V2, HRT Headstreamer.

Z nasich obchodov maximalne tak Audinst HUD-MX1. Ale oproti vyssie spomenutym je to trochu krok spat.
freminik
Novice
Novice

ci sa mi oplati investova do Schiit Modi 2 + Magni 2 za 220e alebo bude stacit Geek Out 1000 za 180e alebo HRT Headstreame za 150e moc sa dotoho neviznam ci je ten rozdiel velky a o vizual krarabicky mi nejde budem to mat doma na stole tak ze o mobilutu mi tiez nejde ci sa oplati priplati cca 50e-100e budem velice rad ked mi to trochu vysvetlis
Ryan Giggs
VIP
VIP

Zaleži aku konektivitu požaduješ a či to chceš 2 v jednom. U kombinacie Magni + Modi maš samostatny, vcelku vykonny zosilovač, ktory utiahne aj naročnejšie sluchadla ako DT990. Tak tam je priestor pre upgrade, keď sa rozhodneš napr. pre lepši dac, tak len kupiš lepši a zosil ti ostane tento. Pri tej cene Schiit je už tiež na zvaženie či nevziať radšej all in one napr. Audio-GD NFB-15.32, ktore ma tiež vyborny zosilovač. Je to sice nad rozpočet, ale ten doplatok zmysel ma. V tejto kategorii je to veľmi popularne zariadenie a dosť možno aj najlepšie.

A takisto zaleži na tom aku konektivitu a použitie požaduješ. Či chceš k tomu dacu pripajať aj nejake ine zariadenie ako len PC.
Geek out či Headstreamer zas vieš použiť napr. s NTB, takže sa da využiť aj na cestach. Či headstreamer aj ako dac k android zariadeniam.

Headstreamer ma najmenej vykonny zosil, ale stale k DT990 dostatočny.

Je tu veľa premennych ktore si treba zvažiť.
freminik
Novice
Novice

Magni + Modi budem potrebovat niaku dobru kabelaz? ako nieco take to
Click to open expanded view

PYST RCA Cables http://www.amazon.com/PYST-RCA-Cables-6 ... 4X6QRY07WV
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ano. Nejake lepšie kable su vitane.
freminik
Novice
Novice

vznikol mi problem neviem ked mozem modi 2 +magni 2 alebo Geek Out 1000 na europskych obochoch lebo amzonu .uk to nejde a na amazon.de nemaju tak mi asi ostava vybrat medzi HRT Headstreamer a hud-mx1 ak ak by ta niaky obchod napadol kde by som mohol zohnat npr.Geek Out 1000 bol by som rad

//este raz napis slovo "niaky" a na chvíľku si od fóra oddýchneš.Máš ho v každom príspevku.
Napísať odpoveď