Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Wonderwall
Medium Expert
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Zdravim, ma tu niekto skusenosti s Huawei P8 Lite? Uvazujem totiz nad kupou but tohoto alebo HTC Desire 620, papierovo ma na HTC odraza hlavne ta 1GB RAMka, ale vcera som mal v ruke jeden aj druhy, sice len na predajni a nie zapnute, ale Huawei mi prisiel v ruke taky akoby sa prinajmensom naraze mal rozpadnut, HTC posobilo ovela pevnejsie a stabilnejsie. Niekto nejaka rada? Vdaka

-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
urcite p8 lite
-
Bad.boy
Medium Professional
Urco P8. Android s 1gb ram by si momentalne kupil len masochista 
Ja mám, ale už je to asi neaktuálne, však?ugorka napísal:Vážne nemá nikto skúsenosti s bbos10 a mobilom blackberry classic?
Nazdar, vedeli by ste mi poradit nejaky telefon pre mamku na vianoce? Cca 100€ idealne bazar nemusi byt novy hlavne nech sa dobre pouziva, max 4.5 - 4.7" na zakladne vyuzitie telefon, sms, internet, fotoaparat atd. Zatial som rozmyslal nad S4 mini, nejake napady? Dakujem 
Uz sa nepredava
-
guess.whoo
Redeemer
ja som riesil presne toto, len som potreboval mensi a tak som jej kupil iphone 4s
Zdravim, nemozete poradit android do 400e? Rozmyslal som nad Huawei P8. Je to dobra volba alebo sa da za tu sumu kupit aj lepsi mobil?
@guess.whoo: dobry napad len neviem ci by si zvykla na to, je to trochu iny system.. fakt neviem teraz ze co vybrat
-
guess.whoo
Redeemer
iOs je dost jednoduchy. moja mama ma teraz SE tipo s androidom a uz cez 50 rokov takze sa spolieham, ze nejaky 30 minutovy rychlokurz a pevne nervy budu stacit na to, aby vedela kde su kontakty, fotak a spravy 
tiez si myslim ze ios je celkom jednoduchy cize to by sa mozno aj dalo no uvidim co sa podari najst, diky za napad
ale tak myslim ze ani s4 mini nebude katastrofa aj ked samsung nemam rad ale jej to bude v pohode stacit
-
Bad.boy
Medium Professional
Myslel som bazarovu P6
daju sa kupit aj v super stave.
-
guess.whoo
Redeemer
pri P6 by som sa uz obaval trosku kapacity baterie. S4 mini som chcel aj ja najrpv, ale nevidel som dlhsi cas ziaden kusok v normalnom stave
guess.. na tom 4S máš ktoré iOS? Ešte 7ku?
-
guess.whoo
Redeemer
este nebol spusteny takze neviem povedat. ktora verzia je davom odporucana? ide hlavne o vydrz
Oki, potom daj nejaké referencie. Mám 4S a kým bol na iOS7, bol pekne svižný, potom som nahodil iOS8 a stalo sa z neho doslova sekátko.. chcel som si pozrieť SMS, aplikácia sa otvorila asi až 2-3sek po mojom klepnutí na ikonu. Teraz ho mám na iOS9, je to už trochu lepšie, ale aj tak mám pocit, že na 7ke to šlo ešte svižnejšie. Ale problém môže byť aj v tom, že od nahodenia 8ky síce mám ten mobil stále zapnutý, ale používam ho 1-2x mesačne, čiže možno sa nestíhajú natiahnuť všetky appky do pamäte - nie som asi relevantná vzorka.

@Bad.boy: Pozeral som aj bazar ale nenasiel som, mozno 1 alebo 2 cize slaby vyber 
Nakoniec sa mi podarilo zohnat novu S4 mini, verim ze bude v pohode, neni zase take jednoduche najst maly telefon teraz, uz aj lowendy maju 5+ palcove displeje atd. A snad to s 1.5GB RAM nejak pobezi
Nakoniec sa mi podarilo zohnat novu S4 mini, verim ze bude v pohode, neni zase take jednoduche najst maly telefon teraz, uz aj lowendy maju 5+ palcove displeje atd. A snad to s 1.5GB RAM nejak pobezi
Dobrý večer prajem ktorý z mobilov je podľa Vás najlepší ?
http://mobilne-telefony.heureka.sk/lg-g ... AqLU8P8HAQ
http://mobilne-telefony.heureka.sk/htc-desire-820/
ten lg g3 je aj 32gb verzia a ma 3gb ram : ) je tam nejaký rozdiel medzi medzi 2gb ram (16gb) verziou a 3gb ram (32gb ) verziou ?
na lg g3 som čítal že ten mobil dosť blbne : ) ak je tu niekto kto tento mobil ma tak napíšte
uvažujem aj nad htc desire 820 . čo je podľa Vás lepšia voľba lg alebo htc ?
http://mobilne-telefony.heureka.sk/lg-g ... AqLU8P8HAQ
http://mobilne-telefony.heureka.sk/htc-desire-820/
ten lg g3 je aj 32gb verzia a ma 3gb ram : ) je tam nejaký rozdiel medzi medzi 2gb ram (16gb) verziou a 3gb ram (32gb ) verziou ?
na lg g3 som čítal že ten mobil dosť blbne : ) ak je tu niekto kto tento mobil ma tak napíšte
uvažujem aj nad htc desire 820 . čo je podľa Vás lepšia voľba lg alebo htc ?
6peter8.. ten rozdiel je, že 32gb verzia má 3gb ram a 16gb verzia má 2gb ram.. 
Nie som majiteľ G3, neviem povedať neduhy, ale určite to nie je problémový telefón. Akurát dnes som pozeral jeho ceny, že ak sa po sviatkoch zvýšia nejaké bubáčiky, pôjdem možno do neho a nahradím svoju súčasnú G2. Aj keď s G2 som max spokojný a perfektne šlape aj na 6.0.1ke.. no pýta si to už nejakú zmenu.
Ale myslím si, že sa nájdu aj lepšie kúsky v pomere kvalita/cena v tejto kategórii..
Nie som majiteľ G3, neviem povedať neduhy, ale určite to nie je problémový telefón. Akurát dnes som pozeral jeho ceny, že ak sa po sviatkoch zvýšia nejaké bubáčiky, pôjdem možno do neho a nahradím svoju súčasnú G2. Aj keď s G2 som max spokojný a perfektne šlape aj na 6.0.1ke.. no pýta si to už nejakú zmenu.
Ale myslím si, že sa nájdu aj lepšie kúsky v pomere kvalita/cena v tejto kategórii..