Nemozem sa prihlasit do routra
Nemozem sa prihlasit do routra
zdravim , uz davnejsie som mal problem s wifi na routri , kedze ten bol na povale tak sa mi tam nechcelo trepat a hrat sa stym lebo do routra sa da dostat len cez port1 v ktorom samozrejme nic zapojene nebolo tak to bolo treba poprepajat , dnes som sa odhodlal ze sa na to pozrem , napojil som sa na prvy port , natukal 192.168.1.1 , konecne mi naskocila stranka na ktorej odomna vyzadovali meno a heslo , vyskusal som asi vsetky kombinacie (admin admin, user user , potom len meno bez hesla , alebo heslo bez mena rovnako som skusil aj nenapisat nic),nic neslo tak som spravil factory reset (podrzal som niaky cas asi 15 sekund factory reset tlacitko na routri) a samozrejme sa neda prihlasit aj tak , cize netusim co mam robit
(router mam Vigor 2700)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nemozem sa prihlasit do routra
no default je admin admin...takze si musel zmenit tieto prihlasovacie udaje a nasledne si nespravil dobre reset
ten router sa raz jedneho pekneho dna odpalil cez burku a technik priniesol novy sktorym sa absolutne nic nerobilo , ale aj tak som skusil ten reset preistotu , a neviem co sa da pokazit na podrzani a pusteni tlacidla
pockal som presne ako je tam pisane nez to zacne rychlejsie blikat a potom to pustil , thats all
Môže byť, že doslúžil.
praveze internet ide , aj telka ide , len sa nemozem dostat do routra a tym padom menit nastavenia , hlavne zapnut wifi
nemas zozadu na routeri samolepku s menom/heslom?
-
Arkaz
Addict
Meno user heslo fatra. Skus daj vediet 
-
guess.whoo
Redeemer
na tu fatru si ako prisiel?
-
Arkaz
Addict
Nedavno som sa tiez nevedel dostat do rovnakeho routra ma ho svokra tak som stiahol manual a tam bolo fatra. Fungovalo.
akoze....
cely cas to islo na admin admin alebo user user , a oni tam je... daju fatra
dakujem funguje to stym , ale co som si ja pozeral manualy tam tam bolo admin admin